Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.

Мнениеот suareshampion » 15 яну 2012 12:32

Dzheff написа:
suareshampion написа:Каква цяла седмица бе човек..та нас ни заболяха пръстите вече 6 месеца ..и както виждаш се оказахме прави.Само да ти кажа ,че аз не мразя никого ..просто не харесвам слаби тренори и играчи да водят отбора ок.Кажи ми ти как толкова много харесваш работата на този човек при положение ,че той го няма на картата от 15 години !!! Как така се влюби в ТРЕНОРА Кени Далглиш ? Кога успя ? Колко време си наблюдавал този човек да води даден отбор в близките години ? Пак ти казвам футбола няма нищо общо с онзи футбол от 80 години и ти много добре го виждаш този факт ,нали ? Как може само от една година зад кормилото да се влюбиш толкова във работата на този човек ,който през тая година хвърли сумати милиони и пак сме седми ? Но не те питам за ЧОВЕКА И ЛЕГЕНДАТА Далглиш а за ТРЕНОРА,хайде да те чуя ?

Когато се влюбих в идеята "Ливърпул" отборът, който се превърна в моя религия страдаше, страдаше много, страдаше откакто "Мумията" "Тъпото" и пр. беше напуснал отбора. В същото време той тъкмо беше направил посредствения отбор на Блекбърн шампион и почти успя да направи това и с Нюкясъл. Малко по-късно за първи път от много години Селтик бяха що годе равностойни на Рейнджърс под негово ръководство. Аз съм ти го казвал това - 2 години по-късно (след престоя на Кени в Селтик) за първи път започнаха слухове, че Улие ще бъде заменен. От тогава досега искам Кени обратно на Анфийлд и докато е тук аз ще го подкрепям. Това е!

Ок подкрепяй го ,но не забравяй ,че на първо място трябва да подкрепяш Ливърпул .А Ливърпул не е Кени Далглиш ,Ливърпул не заслужава 7 място ,Ливърпул не заслужава да се гаврят с него сул6о и пул6о ! Това за Селтик е несерозно а това с Блякбърн се случи преди 17 години ! И недей да го защитаваш при селекцията, защото той трябва да е човека, който да коли и беси ! Кажи ми това за заплатите не зависи ли пак от мениджъра ? Не трябва ли той да е човека ,който да повдигне този въпрос за увеличението на заплатите ? Пари явно има ,след като се дават такива суми за недоказани играчи .Да вдигнат заплатата на Джерард и оттам да взимат класни играчи ..и ся тях да влезем в ШЛ и да спечелим титлата в Англия ...и оттам да се спечелят и избият доста пари... не е ли това пътя ми кажи ?
Последна промяна от suareshampion на 15 яну 2012 12:38, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 15 яну 2012 12:33

Dzheff написа:
suareshampion написа:Каква цяла седмица бе човек..та нас ни заболяха пръстите вече 6 месеца ..и както виждаш се оказахме прави.Само да ти кажа ,че аз не мразя никого ..просто не харесвам слаби тренори и играчи да водят отбора ок.Кажи ми ти как толкова много харесваш работата на този човек при положение ,че той го няма на картата от 15 години !!! Как така се влюби в ТРЕНОРА Кени Далглиш ? Кога успя ? Колко време си наблюдавал този човек да води даден отбор в близките години ? Пак ти казвам футбола няма нищо общо с онзи футбол от 80 години и ти много добре го виждаш този факт ,нали ? Как може само от една година зад кормилото да се влюбиш толкова във работата на този човек ,който през тая година хвърли сумати милиони и пак сме седми ? Но не те питам за ЧОВЕКА И ЛЕГЕНДАТА Далглиш а за ТРЕНОРА,хайде да те чуя ?

Когато се влюбих в идеята "Ливърпул" отборът, който се превърна в моя религия страдаше, страдаше много, страдаше откакто "Мумията" "Тъпото" и пр. беше напуснал отбора. В същото време той тъкмо беше направил посредствения отбор на Блекбърн шампион и почти успя да направи това и с Нюкясъл. Малко по-късно за първи път от много години Селтик бяха що годе равностойни на Рейнджърс под негово ръководство. Аз съм ти го казвал това - 2 години по-късно (след престоя на Кени в Селтик) за първи път започнаха слухове, че Улие ще бъде заменен. От тогава досега искам Кени обратно на Анфийлд и докато е тук аз ще го подкрепям. Това е!

1.когато ТЪПОТО отиде в блекбърн,президента им беше мултимилиардер и изпълняваше всяка негова прищявка за даден играч.да питам-какво направи ТЪПОТО със блекбърн във шампионската лига? 2. със нюкасъл бил успял "почти"...абсолютни глупости,в ония времена нямаше кой да спре мангала и ТЪПОТО не е бил близо до титла с тях.3.във шотландия има само два отбора,това го знае всяко дете.ако не е джърс,ще е селтик-така че,там "успехите" му се равняват на това да вземе левски или цска и да ги направи шампиони във българия.4.когато ТЪПОТО водеше Ливърпул,имаше готов наследен отбор от най-големия,великана ПЕЙСЛИ и по инерция мачкахме наред.да питам-кой изтърва титлата през 1989г.когато даже и загуба с 1 гол ни устройваше да дигнем титлата,а вместо това арсенал ни биха 2-0 насред анфийлд? и то при положение,че цял шампионат водехме в класирането...ето затова,идола ти от дете е ТЪПОТО!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 15 яну 2012 12:38

john barnes написа:
wozniacki123 написа:120 млн не е похарчил така наречения тъпото аре прави си сметка малко ? само продажбата на торес е 50 млн като сметнеш олекването на заплатите сме на + довлечените патагонци от дебелото взимаха по 120 к заплата КАТО СЕ СЕТЯ ЗА МИЛАН ЙОВАНОВИЧ КОИТО ВЗИМАШЕ 120 к еи с този трансфер е достатачен за дебелото тва беше близо 7-8 млн загуба за 1 сезон на доня БЕНИТЕЗ

по твоята логика и рафата не е изхарчил тогава 230 млн.защото е имал изходящи трансфери...и да питам-кой купи торес,че после ТЪПОТО да го продаде за 50 млн.и да си избие некой лев от калпавата си селекцийка?

Абе човек, стига си им давал за пример Торес бе...виж още колко много играчи доведе Рафа Бенитес. Рейна-титулярен страж без добър заместник години наред. Джонсън-титулярен десен бек, Агер и Шкъртел формират страхотен тандем и затова имаме малко допуснати голове, Лукас, който в момента е изключително важен футболист за Ливърпул в средата на терена и без него сега страдаме, Макси, който като влезе в игра и бележи, Каут (макар че в момента е много слаб) и той дълги години ни е помагал с изключителната си работоспособност и за жалост този сезон вече не става. Да не говорим за играчи като Масчерано, Шаби Алонсо, Арбелоа, преди Торес имахме и Луис Гарсия...абе остави ги, той Далглиш прави за една година страшна селекция начело със суперзвездата и рекордната покупка на Ливърпул Анди Керъл, пумпала на фланга Даунинг, неорентирания още Хендерсън (него не го тропам толкова, защото виждам, че момчето има качества, а проблема му е в главата, както на Лукас преди време и един ден може и той както Лукас да стане основен играч), Адам, който след 65-70 минута издъхва и едва се движи по терена...

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 15 яну 2012 12:45

Liverpool forever_95 написа:Рафа Бенитес, човекът, който върна Европейската слава на Ливърпул, човекът, който направи Ливърпул машина в Европа и насмалко не спечелихме титлата в Англия биваше разпъван на кръст от някои фенове във форума за посредствения сезон 09/10. А Кени Далглиш, който също ни тика към пропастта бива боготворен от много хора, все едно им е баща. С него няма да влезем в Топ 4, т'ва е ясно. И ако завършим седми, ей тогава искам да ви видя к'ви ще ги дрънкате...Рафа Бенитес го разпънахте на кръст, но не отчетохте факта, че последния сезон шиб*ните янки не даваха никакви пари за селекция и беше принуден да взема играчи като Кириякос за 1.5 милиона и играчи със свободен трансфер и най-нормалното нещо на света беше, да сме назад в класирането...така и стана. Господин Далглиш изхарчи 120 милиона, има финансовата подкрепа от собствениците и ако ни закове на 7-мо място, искам да ви видя тогава какви ще ги дрънкате, защото не ползвате един и същи аршин и т'ва е видно. Кени Далглиш, той е човека, легендата, магьосника...и к'во от т'ва, с него сме 7-ми и с Рафа сме 7-ми.
Ей т'ва ви е проблема, не гледате реално. Не виждате, че отбора няма облик, няма стил, няма нищо. Елементарни неща не могат да бъдат изпълнени от нашите футболисти на терена...не можем да играем. Излиза ми с 5-ма защитници на Анфийлд срещу Стоук...толкоз ли е наплашен от тия средняци бе? И въпреки всичко си мислите, че ще ни оправи, защото той е Легендата. Е, легенда легенда, добър селекционер, подбирал качествените футболисти, а като гледам от 9-10 нови футболисти само Суарес, Белъми и Енрике са му успешните трансфери. Както suareshampion каза, всеки път Далглиш ходи и се консултира с помощника си и на мен това вече със всеки изминал мач започна да ми се набива на очи. Да не би наистина Кларк да реди състава, а Далглиш уж да ги нахъсва и мотивира, нещо, което не виждам от доста време насам за разлика от края на миналия сезон.
И пак казвам, повтарям се, потретвам се. Обичайте си Далглиш, в т'ва няма нищо лошо, но ако ни забие на 6-то или 7-мо място и този сезон, недейда да ми псувате като чобани човека, който направи Ливърпул сила в Европа и всеки на Анфийлд излизаше с напълнени гащи да не бъде отнесен, а в същото време да величаете Далглиш до небесата...абе тоз човек ни проваля, вие му се кланите, все едно ви е баща, храни ви, облича ви...Не ви разбирам хора, честно...

:) интересно си го написал, а помниш ли сезон 2004/2005 на кое място беше Ливърпул, помниш ли 2009/10 на кое място беше Ливърпул, помниш ли с Бенитез как мачкахме Стоук,Фулъм,Съндерланд,Уест Хам,Сити - пръскахме ги на Нафийлд с мачове като този вчера !!! Аде не ми говори за човека върнал европейската слава на Ливърпул, с отбора на човека, който спечели 5 купи за една календарна година с Ливърпул ! Нунез,Хосеми,Ел Жар,Барбекю,Йованович, Воронин, Интадж, тия паляци помниш ли ги ? Човека който ги доведе в отбора стоя 6 години с 2 спечели трофея, а сега Далглиш в първия си цял сезон е на крачка от финал за Карлинг Къп... купата била малка не играели за нея, Бенитез що не я взе ?? Такаче псувай си Далглиш колкто искаш няма да промениш нищо и ще те е яд, да гледаш Далглиш , отбора на сърцето му прави равен със Стоук и да се ещаш как твоя идол, Бенитез правеше същото със гореизброените отбори, и ще пишеш само колкото да се намериш на приказка и да си държиш на простотията ! ето това равите фенчета на Ливърпул при славния Бенитез...
Благодаря на всички, които отделиха от ценното си време и прочетоха какво съм написал. :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 15 яну 2012 12:46

Dzheff написа:
wozniacki123 написа:На Агуеро заплатата е 250к ти имаш ли малко мозък на стиви е 150к знаеш ли ако бъде купен кфо ще става в съблекалнята всеки ще иска увеличение не сме пърцъ реал или ман сити спрете да пишете че за тия пари може да се земе агуеро

колега, за съжаление това за заплатите и защо не сме взели някои футболисти се опитвам да им го обяснявам на останалите от 6 месеца, но не се получава - те си знаят като малките деца - "искам, искам, искам..." без да ги интересува нищо друго

Много точно мнение , пич !

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 15 яну 2012 12:51

Liverpool forever_95 написа:
john barnes написа:
wozniacki123 написа:120 млн не е похарчил така наречения тъпото аре прави си сметка малко ? само продажбата на торес е 50 млн като сметнеш олекването на заплатите сме на + довлечените патагонци от дебелото взимаха по 120 к заплата КАТО СЕ СЕТЯ ЗА МИЛАН ЙОВАНОВИЧ КОИТО ВЗИМАШЕ 120 к еи с този трансфер е достатачен за дебелото тва беше близо 7-8 млн загуба за 1 сезон на доня БЕНИТЕЗ

по твоята логика и рафата не е изхарчил тогава 230 млн.защото е имал изходящи трансфери...и да питам-кой купи торес,че после ТЪПОТО да го продаде за 50 млн.и да си избие некой лев от калпавата си селекцийка?

Абе човек, стига си им давал за пример Торес бе...виж още колко много играчи доведе Рафа Бенитес. Рейна-титулярен страж без добър заместник години наред. Джонсън-титулярен десен бек, Агер и Шкъртел формират страхотен тандем и затова имаме малко допуснати голове, Лукас, който в момента е изключително важен футболист за Ливърпул в средата на терена и без него сега страдаме, Макси, който като влезе в игра и бележи, Каут (макар че в момента е много слаб) и той дълги години ни е помагал с изключителната си работоспособност и за жалост този сезон вече не става. Да не говорим за играчи като Масчерано, Шаби Алонсо, Арбелоа, преди Торес имахме и Луис Гарсия...абе остави ги, той Далглиш прави за една година страшна селекция начело със суперзвездата и рекордната покупка на Ливърпул Анди Керъл, пумпала на фланга Даунинг, неорентирания още Хендерсън (него не го тропам толкова, защото виждам, че момчето има качества, а проблема му е в главата, както на Лукас преди време и един ден може и той както Лукас да стане основен играч), Адам, който след 65-70 минута издъхва и едва се движи по терена...

Освен Рейна и защитниците след всеки друг играч има скоба и обесняние какво му пречи да играе сега... добри трансфери :lol: :lol: :lol: Защо продаде Алонсо .... защо продаде Арбелоа за 4млн паунда на Реал М ??? Защо продаде Масчерано, защо продаде Луис Гарсия - когато си отговориш на това нещо ела ми се обади, собствениците не давали пари... постоянните оправдания, няма как да ви се каже какво да мислите, за жалост говорите само глупости на които 5 човека си вярвате
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 15 яну 2012 12:55

Абе хора как не ви писна бе....Едните са против Далглиш и трансферите му и за Рафа.....другите са За Далглиш и неговата селекция и против Рафа....нито едните нито другите отстъпват от мнението си(което е нормално)...и въпреки това след всеки мач от началото на сезона досега се пишат едни и същи мнения от едни и същи хора...не разбрахте ли че нито едните ще си променят виждането, нито другите....как намирате сили и смисъл още да продължавате да пишете....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
hulluukko
Контакти:

Мнениеот hulluukko » 15 яну 2012 12:57

Liverpool_EC написа:Керъл,който така и неможе да оправдае даже и 1 от 35те милиона май ще се окаже най-големия провал във футболната история.После тръгнаха и крило да му взимат да има кой да му я дига и се нахендрихме 2но-вече 55мил.А кво хубово си разцъкваха на пролет без крила и все още е поправимо това.И пак ви казвам лесно е да храните пред свършен факт,ама има страшно мнг фактори които никой от вас не отчита,защо е взет този и защо не е дошъл онзи.А всички дето ревете да се маха Кени,толкова ли ви е бедна фантазията че от всички треньори в Европа точно за Рафичката се сещате бе :lol:
Добре Керъл и Даунинг-55мил навътре,аз ще ви кажа за Рафата- Кийн и Акуилани-40 мил!!!! Толкова ли са ви проблем тез 15 мил разлика,като се има впредвид инфлацията :lol: и възраста на играчите(Керъл и Кийн).Айде напънете си мозъците и стига с тоя Рафа...сега да не си помислите,че съм за смяната на Кени-би трябвало да си изкара човека сезона и ако е мнг катастрофално положението май месец-тогава ще му мислим. Пък и на 60г,човек пак се учи и може и да си поправи грешките човека,стига сте дигали пушилка.Аре със здраве от мен ;)

..баси набедения фен на Пуул. Ако поне малко следеше отбора щеше да знаеш поне два всеизвестни факта за тези 2 трасфера, а именно - смешника-фен на 1/2 отбори от ВЛ беше трасфер на идиота Рик Пери, Рафа никога не го е искал и си показаваше отношението към него съвсем нагледно и логично беше разкаран след само 6 месеца на Анфийлд, а в края на сезона боклука Пери напусна поста на CEO (за огромна моя радост) :!:
относно трасфера на жабаря - беше купен от Рафа с част от парите от трансфера на Алонсо, и и дори на 1 крак бих казал, че е по-добър във всяко едно отношение от прехвалените халфове, привлечени от т.нар. от вас Крал... в допълнение бих те посъветвал да видиш колко от трансферите на Рафа са продадени на печалба..а за героите докарани от смъдящия на нафталин Далглиш единствено Суарес си е вдигнал цената, откакто е пристигнал на Анфийлд ( Енрике е привлечен по настояване на Стив Кларк затова не го броя) :!:
Отделно от това - сравни играчите купени от Рафа в сезоните, в които е разполагал с пари - Торес (рекордният трансфер, продаден впоследствие също за рекордна сума), Хавиер Масчерано, Шаби Алонсо, Агер, Шкъртел (играчи на които, в момента са най - стабилно представящите се в отбора за момента)+ Рейна който струваше само 6 млн паунда а преди година Арсенал даваха 20 млн за него... и просто ги съпостави с гениалните трансфери на излезлия от света на Нарния "крал" - звездното трио - Хендо, Даунинг и Керъл на обща стойност 75 млн. паунда ( и общо реализирали колосалните 2 гола във ВЛ от началото на сезона) :shock: пари, с които Рафа не е разполагал през нито един трансферен прозорец...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 15 яну 2012 12:58

KingKenny написа:
Liverpool forever_95 написа:Рафа Бенитес, човекът, който върна Европейската слава на Ливърпул, човекът, който направи Ливърпул машина в Европа и насмалко не спечелихме титлата в Англия биваше разпъван на кръст от някои фенове във форума за посредствения сезон 09/10. А Кени Далглиш, който също ни тика към пропастта бива боготворен от много хора, все едно им е баща. С него няма да влезем в Топ 4, т'ва е ясно. И ако завършим седми, ей тогава искам да ви видя к'ви ще ги дрънкате...Рафа Бенитес го разпънахте на кръст, но не отчетохте факта, че последния сезон шиб*ните янки не даваха никакви пари за селекция и беше принуден да взема играчи като Кириякос за 1.5 милиона и играчи със свободен трансфер и най-нормалното нещо на света беше, да сме назад в класирането...така и стана. Господин Далглиш изхарчи 120 милиона, има финансовата подкрепа от собствениците и ако ни закове на 7-мо място, искам да ви видя тогава какви ще ги дрънкате, защото не ползвате един и същи аршин и т'ва е видно. Кени Далглиш, той е човека, легендата, магьосника...и к'во от т'ва, с него сме 7-ми и с Рафа сме 7-ми.
Ей т'ва ви е проблема, не гледате реално. Не виждате, че отбора няма облик, няма стил, няма нищо. Елементарни неща не могат да бъдат изпълнени от нашите футболисти на терена...не можем да играем. Излиза ми с 5-ма защитници на Анфийлд срещу Стоук...толкоз ли е наплашен от тия средняци бе? И въпреки всичко си мислите, че ще ни оправи, защото той е Легендата. Е, легенда легенда, добър селекционер, подбирал качествените футболисти, а като гледам от 9-10 нови футболисти само Суарес, Белъми и Енрике са му успешните трансфери. Както suareshampion каза, всеки път Далглиш ходи и се консултира с помощника си и на мен това вече със всеки изминал мач започна да ми се набива на очи. Да не би наистина Кларк да реди състава, а Далглиш уж да ги нахъсва и мотивира, нещо, което не виждам от доста време насам за разлика от края на миналия сезон.
И пак казвам, повтарям се, потретвам се. Обичайте си Далглиш, в т'ва няма нищо лошо, но ако ни забие на 6-то или 7-мо място и този сезон, недейда да ми псувате като чобани човека, който направи Ливърпул сила в Европа и всеки на Анфийлд излизаше с напълнени гащи да не бъде отнесен, а в същото време да величаете Далглиш до небесата...абе тоз човек ни проваля, вие му се кланите, все едно ви е баща, храни ви, облича ви...Не ви разбирам хора, честно...

:) интересно си го написал, а помниш ли сезон 2004/2005 на кое място беше Ливърпул, помниш ли 2009/10 на кое място беше Ливърпул, помниш ли с Бенитез как мачкахме Стоук,Фулъм,Съндерланд,Уест Хам,Сити - пръскахме ги на Нафийлд с мачове като този вчера !!! Аде не ми говори за човека върнал европейската слава на Ливърпул, с отбора на човека, който спечели 5 купи за една календарна година с Ливърпул ! Нунез,Хосеми,Ел Жар,Барбекю,Йованович, Воронин, Интадж, тия паляци помниш ли ги ? Човека който ги доведе в отбора стоя 6 години с 2 спечели трофея, а сега Далглиш в първия си цял сезон е на крачка от финал за Карлинг Къп... купата била малка не играели за нея, Бенитез що не я взе ?? Такаче псувай си Далглиш колкто искаш няма да промениш нищо и ще те е яд, да гледаш Далглиш , отбора на сърцето му прави равен със Стоук и да се ещаш как твоя идол, Бенитез правеше същото със гореизброените отбори, и ще пишеш само колкото да се намериш на приказка и да си държиш на простотията ! ето това равите фенчета на Ливърпул при славния Бенитез...
Благодаря на всички, които отделиха от ценното си време и прочетоха какво съм написал. :)

Мой човек, 2004/05 бяхме 5-ти, но това беше първи сезон за Рафа Бенитес и въпреки това взехме ШЛ бе. Следващата година бяхме 3-ти и спечелихме ФА Къп. Сетне пак 3-ти и финал в ШЛ, но загубен. 2007/08 4-ти, 08/09 2-ри, и 09/10 остана и да не го помня...7-ми. Да, доведе боклуци Рафата, в това няма спор, но колко качествени играчи доведе, които сега са гръбнака на отбора и от тях зависи представянето на Ливърпул ?!? Само ще ти кажа, че Лукас Лейва е контузен и средата на терена не е толкова силно звено, както с Лукас преди да се контузи.
И к'во като Рафа е правил Х-сове с изброените от теб отбори, това го прави и любимеца ти Далглиш. При Рафа обаче за 6 сезона бяхме 4 пъти в Топ 4, веднъж 5-то място, но подплатено с титла в ШЛ. Така че, когато Далглиш ни заведе на два финала в ШЛ, че вземе да спечели поне един, ама и да сме кажи-речи неизменен участник в ШЛ и 4-то място да е минимума, тогава ми говори.
И не ми говори за простотия, защото при положение, че с Далглиш сме повече от посредствени, ти го боготвориш и си затваряш очите и не виждаш реалността, а с Рафа веднъж завършихме 7-ми и го разпъвате на кръст. Айде използвай еднакъв аршин и не ми псувай Рафа за едно 7-мо място за 6 сезона в Ливърпул и не ми защитавай Далглиш при 6-то, 7-мо място. И с Рафа бяхме извън Топ 4, и с Краля ти. И к'ва е разликата, че сме с Легендата...е все ми е тая с кого сме, щом сме извън Топ 4, извън ШЛ и извън битката за титлата в Англия.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 15 яну 2012 13:00

Освен Рейна и защитниците след всеки друг играч има скоба и обесняние какво му пречи да играе сега... добри трансфери :lol: :lol: :lol: Защо продаде Алонсо .... защо продаде Арбелоа за 4млн паунда на Реал М ??? Защо продаде Масчерано, защо продаде Луис Гарсия - когато си отговориш на това нещо ела ми се обади, собствениците не давали пари... постоянните оправдания, няма как да ви се каже какво да мислите, за жалост говорите само глупости на които 5 човека си вярвате[/quote]
алонсо го продаде,защото реал го платиха 30 млн.паунда и той искаше да купи гарет бари,но оня отиде във сити.арбелоа го взе за 1.5млн.и го даде за 4млн.защото се скараха със вездесъщия карагър и не можеха да мелят брашно заедно.масчерано го продаде мисира,тука си в грешка.луис гарсия колко пъти да повтарям,че беше част от сделката за торес?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”