Dzheff написа:suareshampion написа:Каква цяла седмица бе човек..та нас ни заболяха пръстите вече 6 месеца ..и както виждаш се оказахме прави.Само да ти кажа ,че аз не мразя никого ..просто не харесвам слаби тренори и играчи да водят отбора ок.Кажи ми ти как толкова много харесваш работата на този човек при положение ,че той го няма на картата от 15 години !!! Как така се влюби в ТРЕНОРА Кени Далглиш ? Кога успя ? Колко време си наблюдавал този човек да води даден отбор в близките години ? Пак ти казвам футбола няма нищо общо с онзи футбол от 80 години и ти много добре го виждаш този факт ,нали ? Как може само от една година зад кормилото да се влюбиш толкова във работата на този човек ,който през тая година хвърли сумати милиони и пак сме седми ? Но не те питам за ЧОВЕКА И ЛЕГЕНДАТА Далглиш а за ТРЕНОРА,хайде да те чуя ?
Когато се влюбих в идеята "Ливърпул" отборът, който се превърна в моя религия страдаше, страдаше много, страдаше откакто "Мумията" "Тъпото" и пр. беше напуснал отбора. В същото време той тъкмо беше направил посредствения отбор на Блекбърн шампион и почти успя да направи това и с Нюкясъл. Малко по-късно за първи път от много години Селтик бяха що годе равностойни на Рейнджърс под негово ръководство. Аз съм ти го казвал това - 2 години по-късно (след престоя на Кени в Селтик) за първи път започнаха слухове, че Улие ще бъде заменен. От тогава досега искам Кени обратно на Анфийлд и докато е тук аз ще го подкрепям. Това е!
Ок подкрепяй го ,но не забравяй ,че на първо място трябва да подкрепяш Ливърпул .А Ливърпул не е Кени Далглиш ,Ливърпул не заслужава 7 място ,Ливърпул не заслужава да се гаврят с него сул6о и пул6о ! Това за Селтик е несерозно а това с Блякбърн се случи преди 17 години ! И недей да го защитаваш при селекцията, защото той трябва да е човека, който да коли и беси ! Кажи ми това за заплатите не зависи ли пак от мениджъра ? Не трябва ли той да е човека ,който да повдигне този въпрос за увеличението на заплатите ? Пари явно има ,след като се дават такива суми за недоказани играчи .Да вдигнат заплатата на Джерард и оттам да взимат класни играчи ..и ся тях да влезем в ШЛ и да спечелим титлата в Англия ...и оттам да се спечелят и избият доста пари... не е ли това пътя ми кажи ?