realist написа:Най-логичния резултат се получи. Стоук доказаха в два мача, че не ги превъзхождаме с нищо. Което само по себе си дава отговори на много въпроси. А за мен най-важния въпрос продължава да бъде: докога ръководството ще търпи Кени Далглиш? Какво още трябва да се случи? Сезонът е провален, това е ясно, докъде трябва още да дълбаем. Не е ли сега точно времето новият наставник да бъде назначен, за да си направи селекцията и да обиграе отбор за следващия сезон? Или ще чакаме Кени 6 години, както предишните хубавци.
Евала

И аз съм на същото мнение. Честно казано не си го спомням Кени като треньор и не знам как преди е ставал шампион, но сега като го гледам ми е голяма мъка. Днешния мач си е негова вина. Първо излиза с тримата централни защитници отзад. Така и не разбрах защо го прави. Ако е искал да разчита на Глен Джонсън и Хосе Енрике да са постоянно в атака - ОК! Но то поне един от тия тримата трябваше да се нагърби да изкарва топката. А те стояха на 10метра един от друг и повече си пречеха. И Джерард или Адам идваше в нашата половина да изкарва топката. Общо взето, ако гоним победата сме си играли с човек по-малко, ако сме искали X ... това беше перфектна тактика. Кени ако е взимал пример от Барса с тримата отзад, то трябва да се замисли, че Пике,Абидал и Пуйол са страхотни в изнасянето на топката, докато нашите не ги виждам. Колкото до Анди... започвам да си мисля, че го пускат само и само да избие до някъде парите дадени за него, но както четох в един английски форум - по-добре да го назначат като охрана на VIP-а, там да работи до края на живота му и така ще се чувствам по-удовлетворен от парите дадени за него. И днес добре успя да парира по един удар на Хендо и един на Глен Джонсън.
Оффф... много ми гадно, ама кво да направя обичам Ливърпул и ще продължавам да ги подкрепям. Аз не съм толкова черноглед. Харесват ми и Чарли Адам и Хендо и Даунинг, колкото и някои да ги плюят, но Кени и Анди трябва да си вървят.