Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LiverpoolFC
Контакти:

Re: Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.

Мнениеот LiverpoolFC » 14 яну 2012 19:14

realist написа:Най-логичния резултат се получи. Стоук доказаха в два мача, че не ги превъзхождаме с нищо. Което само по себе си дава отговори на много въпроси. А за мен най-важния въпрос продължава да бъде: докога ръководството ще търпи Кени Далглиш? Какво още трябва да се случи? Сезонът е провален, това е ясно, докъде трябва още да дълбаем. Не е ли сега точно времето новият наставник да бъде назначен, за да си направи селекцията и да обиграе отбор за следващия сезон? Или ще чакаме Кени 6 години, както предишните хубавци.

Евала :) И аз съм на същото мнение. Честно казано не си го спомням Кени като треньор и не знам как преди е ставал шампион, но сега като го гледам ми е голяма мъка. Днешния мач си е негова вина. Първо излиза с тримата централни защитници отзад. Така и не разбрах защо го прави. Ако е искал да разчита на Глен Джонсън и Хосе Енрике да са постоянно в атака - ОК! Но то поне един от тия тримата трябваше да се нагърби да изкарва топката. А те стояха на 10метра един от друг и повече си пречеха. И Джерард или Адам идваше в нашата половина да изкарва топката. Общо взето, ако гоним победата сме си играли с човек по-малко, ако сме искали X ... това беше перфектна тактика. Кени ако е взимал пример от Барса с тримата отзад, то трябва да се замисли, че Пике,Абидал и Пуйол са страхотни в изнасянето на топката, докато нашите не ги виждам. Колкото до Анди... започвам да си мисля, че го пускат само и само да избие до някъде парите дадени за него, но както четох в един английски форум - по-добре да го назначат като охрана на VIP-а, там да работи до края на живота му и така ще се чувствам по-удовлетворен от парите дадени за него. И днес добре успя да парира по един удар на Хендо и един на Глен Джонсън.
Оффф... много ми гадно, ама кво да направя обичам Ливърпул и ще продължавам да ги подкрепям. Аз не съм толкова черноглед. Харесват ми и Чарли Адам и Хендо и Даунинг, колкото и някои да ги плюят, но Кени и Анди трябва да си вървят.
Ей Хлапе, ти алчно копеле, колко трофея спечели с "големия" Челси ?

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 14 яну 2012 19:14

Gil-galad написа:
Karsa Orlong написа:
Gil-galad написа:Голям :lol: 192 см, 105кг :lol: :lol:

Предлагам да ти съберем пари за самолетен билет до Англия. Сигурен съм, че ще свършиш много повече работа от Керъл :lol:

Абе леко ме съмнява честно казано :lol: Аз играя малко тип Гонзо - финтовете ми са предимно с лакти и ритници и много картони ще ми вадят...но съм млад и перспективен...знаеш ли какво може да се случи...есента правя 20 години :lol: :lol: :lol:

Охоооо ... ти си още много млад и бъдещето е пред теб. Оценявам те на 40 милиона паунда :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 яну 2012 19:16

Karsa Orlong написа:
kingofpop написа:еи му майката....тва Ливърпул освен да ти проваля фишовете за друго не става, заедно с ония бездарните от Стамфорда......ебаси пропадналия некадърен отбор :( :(

Това го пишеш сигурно за 5 път в тема за мач. Не пускай фишове на мачове на Ливърпул и всичко ще е наред в кадърния ти, изпълнен с дарби живот.

може като спре да пуска фишове да почнат Ливърпул да бият... :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 яну 2012 19:19

Karsa Orlong написа:
Gil-galad написа:
Абе леко ме съмнява честно казано :lol: Аз играя малко тип Гонзо - финтовете ми са предимно с лакти и ритници и много картони ще ми вадят...но съм млад и перспективен...знаеш ли какво може да се случи...есента правя 20 години :lol: :lol: :lol:

Охоооо ... ти си още много млад и бъдещето е пред теб. Оценявам те на 40 милиона паунда :lol:

Ааа....аз съм свободен трансфер...а и заплата не искам много....1-2 хил паунда на седмица...и нещо апартамент под наем дето да живея... :lol: Шегата на страна, с оглед на представянето на отбора, хикса е напълно заслужен :) аз казах по-рано какво мисля...не виждам смисъл да се повтарям :) Ще чакам да видя края на трансферния прозорец

[offtopic]И да си взема изпитите тоя месец де :lol:[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 14 яну 2012 19:29

Е, както каза един пич, ОТНОВО прогнозата ми за мача не се сбъдна :lol: Така ще е докато не се купи нападател... Принципно не съм твърдо "за" продаването на Керъл, но поне да купим нападател и да го закотвим на пейката, защото с Каут днес бяха като вируси. Керъл като влезе в игра, първото му нещо, с което се отличи, беше блокирането на удара на Хендо, който можеше и да се превърне в гол... Керъл е НАПАДАТЕЛ на ЛИВЪРПУЛ, не ЗАЩИТНИК на СТОУК СИТИ... Ужас, след това имаше един блокиран изстрел от негова страна и на Джонсън... Каут пък не губеше топката само, когато не я получаваше. Толкова слаб е горкия, времето му изтече, да му взимаме 8-те милиона от Галатасарай и да разцъка малко при турчалята. Стиви му подава, пича си спира, а за спирането му да не говорим, топката бяга на 2 метра от крака му и естествено защитниците я изчистват постоянно ! Нападател, да не кажа и крило, са си напълно задължителни и ако не се купят ще бъде огромна грешка и евентуално КК ще бъде единственият повод за радост през този сезон, ако естествено удържим Сити на Анфийлд... :P :P :cry: :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 14 яну 2012 19:34

Майка му стара ,от 15.00 часа се подготвям за мача ,мезета истории .....и кво троша си нервите само ,незнам кво да си мисля вече но наистина не се ли вземат поне 2-ма класни играчи и то задължително халф и нападател ш.л. няма да видим и тази година .Но глонално погледнато що всички симилим че едва ли не в кърпа ни е вързана: манчовците са яснои ,тотнъм със всяка година надграждат пък и имат най-добрия тренер англичанин,арсенал са си фактор от много години тренера им прави буквално от нищо нещо и челси които направете си сметка за последните години кви милиони кво нещо изсипаха така че това е реалноста няма да е тази година ............

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 14 яну 2012 19:35

Уау, сега видях к'во е направил Торес срещу Съндърланд... Е, поздрави на всички, които не го искат обратно. Нека си гледаме наш' дървен Керъл :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 14 яну 2012 19:50

RedMagic написа:Уау, сега видях к'во е направил Торес срещу Съндърланд... Е, поздрави на всички, които не го искат обратно. Нека си гледаме наш' дървен Керъл :lol: :lol:

К'во е правил, това е другото световно дърво, Анди Керъл може да е по-дървен, но има повече голове и от тоя :lol: днес бяга като луд Торес, следващия мач няма да чуеш даже, че е пипнал топката, Ливърпул направи трансферен удар като го продаде за 50 млн паунда, но направи трансферен идиотизъм като купи друго дърво за 35 млн, просто цялото ръководство на Ливърпул трябва да бъде моментално сменено, заедно с треньорите и шефовете, за да тръгне отбора нагоре, британизацията на Далглиш се оказа крайно смешна и неуспешна

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 14 яну 2012 19:55

Световно дърво, ама не си гледал мача и говориш на изуст :lol: Питай 2-3 фена на Челси, к'во направи Торес. Той има 10 астистенции от началото на сезона, ако и на това не си доволен... Поне тогава ще вкарваме мааалко повечко голове и няма да правим малоумни равенства със Стоук, Норич, Суонси, Блекбърн и Съндърланд на Анфийлд ... :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 яну 2012 19:56

и преди не ги исках ония двете купички, сега вече се надявам, моля и стискам там всякви крайници да не вземем случайно да ги спечелим, въпреки че гледам КД баш за тях си се готви...
няма да се обосновавам защо, че ще срещна много опортюнисти

Върни се в “Ливърпул”