Манчестър Сити - Ливърпул, 11.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Манчестър Сити - Ливърпул, 11.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот suareshampion » 14 яну 2012 10:50

liverpool96 написа:
suareshampion написа:
realist написа:Само ми е неприятно, че заради тази гледна точка някои ни заклеймяват, че не милеем за отбора си и не сме никакви фенове. Неведнъж съм коментирал, че да си фен не означава да си съгласен с всичко, което става в отбора и безропотно да приемаш всяко решение. Що всички ругаехме Хикс и Игрек, нали са собственици на любимия отбор? Ами защото виждахме, че вредят на отбора, а не помагат. Да сте ме видяли някога да напиша лоша дума са Каут? Няма и да видите. Да, в ужасна форма е, съгласен съм, но е дал много за отбора, бил е основен играч и съм по-съгласен да чакам него да върне формата си и да заиграе като преди, отколкото да чакам 5 години Керъл или Хендерсън да се научат да играят качествен футбол.

Няма от какво да ти е неприятно ,ние много добре си знаем ,колко обичаме този отбор,така че гледай да не обръщаш внимание.Явно не всеки гледа и разсъждава по един и същи начин над смисъла на думата "фен".И аз си мислех ,че всички фенове на Ливърпул мислят като мен ,до преди да вляза миналата година за първи път във форум,но още от първия ден видях ,че не е така.Със сигурност всеки един фен държи на отбора си ,но явно гледа под различен ъгъл и си изживява нещата по свой собствен начин.

Напротив, виждаме под същ ъгъл като теб. Просто разбери, че с хули и обиди работата няма да стане и толкова. Смятам вече, че може да се критикува на приемлив тон, защото след нечие "изказване" започва голямото хранене. Виждам какво става, какво липсва, но пък и по-важното - кое е позитивното. Виждам, че Керъл, Даунинг и Адам (изключвам Хендерсън, защото е сравнително млад, а и има много време пред себе си) просто не са за този отбор и да не кажа нещо по-силно - те въобще не стават. Хендо за пореден път се убеждавам, че му е прекалено рано за неизменен титуляр. Очаквах да вземем две класни имена в центъра, а и класен нападател, с които определено щяхме да имаме повече голове на сметката си, а и мястото ни в класирането би било далеч по-добро. Знам всичко това и споделям, а и уважавам изключително много твоите мнения, така че бих ти препоръчал само да се отпуснеш. Вложи тези нерви в нещо, което зависи от теб, а това определено не зависи от никого тук. Не искам да мислиш, че сме сложили т.нар. "розови очилца". Да, знам какво е да чакаш две десетилетия, но пък виж го и от добрата страна - съвсем близко сме до финал, а там ще срещнем далеч по-непретенциозен отбор. Вярно е, че Карлинг къп не е нещо особено, но по този начин прекратяваме сушата. По този начин изграждаме шампионски отбор. Изграждаме и играчи (както титулярите, резервите, така и юношите) с манталитет на победители. Сър Алекс е бил пред уволняване, защото цели три години не е донесъл нищо на "ОТ", но все пак са му гласували доверие, което довежда и до сегашното му положение във футболната йерархия и личност с доста опит, трофеи и какво щеш зад гърба си. Съгласен съм, че Кени ни държи в пълна неизвестност, но пък да се надяваме, че ще ни изненада приятно. За разлика от САФ, Кени е доказан мениджър, докато когато Сър Алекс поема Юнайтед, той е неизвестен на никому. Не казвам, че САФ е недоказан мениджър, напротив, но в момента гласуваме доверие на доказан такъв, докато преди много години той е бил пълен анонимник...

Kое няма да стане бе малък ? Да не би Керъл и Даунинг да влизат тук и виждат какво се пише за тях ? Да не би КД да влиза и гледа как му се смеем на селекцията и понякога на тактиките ? Да не би нашите коментари тук да влияят на играта на Ливърпул ? Не нали.Не те разбирам какво искаш да ми кажеш ? Това че критикувам и обиждам понякога е защото не обичам слаби играчи ,които дърпат Ливърпул надолу .Я ми кажи ти не си ли обиждал някои от ония 27 играчи ,които се махнаха лятото ? Сегашните не се различават много от тях.Кажи ми ти по какво се различават дърводелците Керъл и Нгог,освен по цената ? По какво се различават Даунинг и Джо Коул ? А Мейрейлеш и Адам (въпреки че португалеца си тръгна по необясними все още причини) ? Лукас преди четири години бил дърводелец а сега бил станал ...и кво ся трябва да чакаме и Хендерсън 4 години ли ? Ами то за 4 години и Георги Сърмов да налагаме всеки мач и той ще стане !
Трябвало да минат години за да дойдат успехите,както казват повечето тук.Какви години бе момчета това е Ливърпул ,не виждам как милионите фенове по света ще чакат още години..и пак не е гаранция ..я дойдат я не дойдат тия успехи.Вие не виждате ли как изживяваме всяка загуба на отбора ,кой ще го чака КД още години ,кой ще търпи още посредственоста и загубите през тия години ? Аз се ентусиазирах тая година ,заради идването на новите собственици(тъй като ми беше писнало от предните алчни американчета),заради наливането на свежи пари за трансфери ,но към идването на КД бях резервиран и то единствено заради факта ,че е доказан мениджър ,НО В МИНАЛОТО ! Футбола от тогава до сега се промени много във всяко едно отношение.Няма нищо общо с 80те години.И финансово и като стил ,тактика,бързина и физическа издържливост.Ти знаеш ли тогава какъв футбол се играеше в Англия ?...топката постояно беше във въздуха ..вратаря я чисти силно напред ..бековете като я набарат и те силно по въздух целят нападателите ...халфовете се едно ги нямаше..можеше и без халфове спокойно да се играе :)играеше се много твърдо с много опасни влизания и шпагати..публиката в англия обаче полудяваше от такива сцени :) С една дума грозен и непривликателен футбол.
Но Ливърпул се различаваше доста от тия отбори ,беше свалил топката на земята и мачкаше всичко наред.
Сега недоволствам защото ,като гледам как се движат нещата няма как да съм оптимист .Не може най добрите ти играчи да са тридесет и няколко годишните Джерард и Белами и да не се вземат мерки ! Ами ако днес не играят кво прайм ми кажи ? Кой ще вързва играта ? Кой ще задържа топката ? Сигурно вече и 8 годишните момченца знаят ,че ако Хендерсън,Адам ,Даунинг и Керъл са заедно на терена гол не можем да вкараме ? Или пък ако се вкара някой случаен ранен гол ,след това ще се затворим с 6 защитника и ще пазим резултата ..по простата причина ,че няма кой да задържи топката в офанзивен план ? Това харесва ли ти на теб ,малък ? Така ли трябва да изглежда гранда Ливърпул ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”