Расизъм на Ливърпул - Олдъм, футболист се разплака(ВИДЕО)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Расизъм на Ливърпул - Олдъм, футболист се разплака(ВИДЕО)
Който няма топките да прави нещо просто да не го прави. Ако очаква всички да го тупат по рамото и да му говорят като мама да си седи в тях и да си гледа картофите/овцете. Както и да го обиждат, каквото и да му говорят не може, недопустимо е мъж на 20 години да се разреве на терена от обиди от непознати сред публиката. Комично е, жалко е.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Локомотив1926
- Контакти:
Не съм фен на Пул , но ФА вече прекаляват с темата расизъм .
Ако тия ингилизи дойдат на мач от А окръжна да видят някой наш мач и отношението на публиката към футболистите и съдията, сигурно 2 седмици ще седят и мислят без да могат да проумеят къде са попаднали.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Re: Расъзъм на Ливърпул - Олдъм, футболист се разплака(ВИДЕО)
MCMXIII написа:Още един, два такива случая и най- вероятно ще стана фен на Ливърпул
Несериозно е, да се разплачеш на мач. Дори и да си афробританец или какъвто там се нарича този, за да не го обидя.
Е и по- зле сме ги виждали на Анфийлд-Нани се разплака само защото го ритнаха,даже не изчака Карата да уточни -"защото си кафяв"

- tedicha123
- Контакти:
Баш това ще стане следва ново разследване от полицията и двата клуба че на младежа от снимката му викали шибан черен**** и той горкия щото е в пубертета с лабилна психика, а не професионален играч на заплата не издържал и заплакал .... та чак се наложило Стиви Джи да му бърши сълзите.

Видяха кво стана със Суарез и айде ся всички манглачета взеха да реват че сме ги обидили ... Кво ся и публиката ли ще накажат за 8-9 мача ??
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- to6kata1912*
- Контакти:
източник: gong.bg написа:Ливърпул ще наложи доживотно наказание на всеки фен, който бъде признат за виновен в расистки обиди проявени срещу играча на Олдъм Том Адейеми по време на мача за ФА Къп в петък.
Тва е смешно вече бе, бахти майна...
От тук нататък ако феновете не харесват някой черен футболист нека просто му кажат, че не е хубаво да се прекалява със солариума 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
longur написа:Ако тия ингилизи дойдат на мач от А окръжна да видят някой наш мач и отношението на публиката към футболистите и съдията, сигурно 2 седмици ще седят и мислят без да могат да проумеят къде са попаднали.
Каква А окръжна, бе човече?? Та в нашата А група, един треньор, в последните кръгове на есенния полусезон крещеше расистки към собствен играч!
За какво си говорим... мен защо ме е яд, че точно ние тръгнахме да се правим на много толерантни. Че тази тема даже се разрастна и не бе заключена заради лицемерие още на първия ден.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:longur написа:Ако тия ингилизи дойдат на мач от А окръжна да видят някой наш мач и отношението на публиката към футболистите и съдията, сигурно 2 седмици ще седят и мислят без да могат да проумеят къде са попаднали.
Каква А окръжна, бе човече?? Та в нашата А група, един треньор, в последните кръгове на есенния полусезон крещеше расистки към собствен играч!
За какво си говорим... мен защо ме е яд, че точно ние тръгнахме да се правим на много толерантни. Че тази тема даже се разрастна и не бе заключена заради лицемерие още на първия ден.
А и заглавието така е написано все едно е имало стрелба на мача....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.