Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.

Мнениеот smart » 04 яну 2012 22:35

realist написа:smart, напълно съм съгласен, че трябва да си подкрепяме отбора и аз го правя вече 27 години. Но това не означава, че трябва да сме някакви лишени от мисъл същества, които се съгласяват с всяко действие на ръководството и мениджъра. Тук изказваме просто своите мисли и виждания и те не ангажират никого. За мен не е нормално да виждаш с очите си как Ливърпул тъпче на едно място и да говориш, че се развивал и имало прогрес и сме били страхотни. Футбола, който играем от началото на сезона е отвратителен и отблъскващ. Да, при Кени се върна мотивацията и желанието за игра и победа, но това не стига. И мен да ме изкараш с червената фланелка и легенда като Далглиш да ме нахъсва, и аз ще си скъсам задника от търчане и желание, но...ще съм смешен, защото нямам качества. Това се получава в момента с половината играчи на Ливърпул - огромно желание, мотивация, тичане, но...няма качество. Вие хубаво броите гредите, я някой да си направи труда да открие статистика колко центрирания имаме на мач. Такъв футбол вече никой отбор в Англия не играе. Поне не във ВЛ. Може би само Стоук, но те си имат Крауч, който е властелин на втория етаж и бележи постоянно, докато наш Керълчо вкарва веднъж на 10-12 мача и то не с глава.
И остави тези цитати, защото те не показват нищо. Естествено, че бивш футболист на Ливърпул няма да излезе и официално да нападне Далглиш или някой от футболистите. Та това би било неколегиално и грозно. Не ми е нужно да чета какво е казал някой за Даунинг, стига ми, че го гледам всеки мач. Ако наистина това е лявото крило, което искате да виждате в Ливърпул, значи окончателно сте се предали и потънали в посредственост. За Керъл няма да коментирам дори. А като стана дума за цитати, ще припомня, че Кени точно преди две седмици каза, че няма нужда от нови нападатели, защото си има. Нужно ли е да уточнявам, че това изказване цели единствено да запази самочувствието и желанието на сегашните офанзивни играчи. Ако Кени наистина смята, че няма нужда от нападатели, при най-слабото нападение в лигата, значи страда от тежка деменция, което не ми се вярва.

ако наистина не ги харесваше нямаше да направят никакви изказвания за тях:щяха да кажат нещо от сорта да добри са стават без да овъртат, аз съм взел само най-важното от комплиментите на тези легенди(има и други които ги хвалят но засега само това намерх).Може и да играем с повече центрирания,но когато суарес и джерард се върнат на пълни обороти, ще има и изобилие от разкъсващи отбраната извеждащи подавания през средата на терена.В крайна сметка щом създаваме толкова много положения на мач значи играта ни не е чак толкова еднотипна просто трябва да си вкараме положенията.Играта може да ти се струва грозна но на този етап ще бъде така докато изградим стила си на игра.Имайте търпение,знам че на всички ви е писнало да чакате и ви е омръзнало от обещанията но имайте повече вяра в Кени-той не е нито рафа,нито ходжсън,нито улие.Този сезон може би ще има доста инвидуални грешки но кени не е сляп и с времето ще ги изчисти.А и повечето фенове тук си правят извод от един мач-бием ли един мач-ще бием най-добрия отбор в Европа,паднем ли-всички са за гонене кени е некадърник.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 05 яну 2012 00:06

smart написа:.Може и да играем с повече центрирания,но когато суарес и джерард се върнат на пълни обороти, ще има и изобилие от разкъсващи отбраната извеждащи подавания през средата на терена

стига плагиатства, нямаш ли си собствено мнение за нещо друго освен лошия чичко Рафа ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 05 яну 2012 09:15

Liverpool forever_95 написа:
Mighty Reds написа:
john barnes написа:понеже си вметнал и нещо за мен-още преди мача казах прогноза,че ще ни бият,провери ако искаш.и как така само да обясниш на широката аудитория си играл организиран футбол сума ти и години,като си юноша бледен на 16 години??? :)

Джони, тоя въпрос го зададох на първоизточника (_95), но получих размазващ отговор :mrgreen: ... бих ти го споделил само на скайп :mrgreen: , и то без да го публикуваш .... :roll:

То човек да не сподели нещо...размазващ отговор а :lol: :lol:
Хехе, изпорти ме друже, то няма и к'во друго да очаквам от теб.

Още не съм го споделил, така че няма "деяние" :lol:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 05 яну 2012 14:08

Ами какво да кажа ,не съм доволен от играта,но смятам че никой от нас не е доволен.Кени обърка състава,за съжаление не му е за пръв път,нямаше никаква идея в атаките ни,липсва ни този човек който дава идеята в атака,за съжаление този единствен човек е Суарез,и Стиви разбира се,но със нападател като Керъл,който няма никаква идея какво прави на терена,няма как да се получат нещата,задължително трябва да се купи през този трансферен прозорец,игра със фантазия като Суарез или поне играч който рамо до рамо със Суарез,може да разчете замисъла му и да превърне положението в гол,а не да пречи.Чудя се защо нито един път Керъл не се опита да се обърне да стреля,неговата работа е именно това да разкъсва мрежите със мощният си удар,не да сваля топките към другите.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 08 яну 2012 10:25

[offtopic]Ето поздрав към сички фенчета на Ливърпуул,които редовно ни осират темите...
Изображение :lol: :lol:[/offtopic]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 08 яну 2012 11:45

kirchaka написа:[offtopic]Ето поздрав към сички фенчета на Ливърпуул,които редовно ни осират темите...

Доста си кирлив, Кире. Яж ми подписа.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 08 яну 2012 12:47

Karsa Orlong написа:
kirchaka написа:[offtopic]Ето поздрав към сички фенчета на Ливърпуул,които редовно ни осират темите...

Доколкото помня и вие паднахте от Сити,но не само паднахте,но не показахте с нищо,че можете да направите атака...Айде молете се за ЛЕ и си стойте в дупките :!:

Потребителски аватар
depss
Контакти:

Мнениеот depss » 08 яну 2012 13:05

kirchaka написа:
Karsa Orlong написа:

Доколкото помня и вие паднахте от Сити,но не само паднахте,но не показахте с нищо,че можете да направите атака...Айде молете се за ЛЕ и си стойте в дупките :!:

Типично изказване от мангалски фен,айде бягай си в смотания форум и си подкрепяй селския отбор и не се занимавай с нас разбра ли бе селтак и ти се моли да играете в ЛЕ че като ви гледам сте цъфнали и вързали.Аман от комплексарчета
[wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPhEDlRp5Z7YQ72Dau7nzguIv7x50W6Qhqu1FhKy-oVgD2OJFW[/wrapimg]Формата е временна, класата - вечна. Good players come and go, legends stay forever.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 08 яну 2012 13:08

depss написа:Типично изказване от мангалски фен,айде бягай си в смотания форум и си подкрепяй селския отбор и не се занимавай с нас разбра ли бе селтак и ти се моли да играете в ЛЕ че като ви гледам сте цъфнали и вързали.Аман от комплексарчета

Вие и до ЛЕ не можете да довтасате нали :lol: :lol: :lol:
Пък и като се сетя кой е селтак,защо ни идвате в "смотания" форум бре,умник? :lol: :lol: :lol:
[offtopic]Изображение :lol: :lol:[/offtopic]
П.П Бая ти куца пункуацията,мозък :lol:

Потребителски аватар
depss
Контакти:

Мнениеот depss » 08 яну 2012 13:23

kirchaka написа:
depss написа:Типично изказване от мангалски фен,айде бягай си в смотания форум и си подкрепяй селския отбор и не се занимавай с нас разбра ли бе селтак и ти се моли да играете в ЛЕ че като ви гледам сте цъфнали и вързали.Аман от комплексарчета

Вие и до ЛЕ не можете да довтасате нали :lol: :lol: :lol:
Пък и като се сетя кой е селтак,защо ни идвате в "смотания" форум бре,умник? :lol: :lol: :lol:
[offtopic]Изображение :lol: :lol:[/offtopic]
П.П Бая ти куца пункуацията,мозък :lol:

Аз вашия форум не съм го посещавал и няма да го направя тъй като не ме засяга твоя отбор.А ти като си голям мозък защо падаш на нивото на тея които са ви осирали темите и пишеш в нашия форум?Ето и аз се вързах на твоята провокация и сега съжалявам,че съм си изхабил нервите за такъв умник като тебе .Айде със здраве.
[wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPhEDlRp5Z7YQ72Dau7nzguIv7x50W6Qhqu1FhKy-oVgD2OJFW[/wrapimg]Формата е временна, класата - вечна. Good players come and go, legends stay forever.

Върни се в “Ливърпул”