Ливърпул е голям отбор и игра като такъв. Това ви го казвам аз фена на Челси.
Просто Сити са най-добрите в момента.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PeterForsberg написа:тва,че отбора игра под нивото си е вярно,но нито Флано,нито Кара стават за леви бекове.Особено Джейми е изключително бавен,а шансовете да направи пробив по фланга са нулеви.Другите отбори за разлика от нас ротираха доста повече в празничния период,когато за кратко време се играят доста срещи.Серията за нас продължава с мачове за ФА Къп,Купа на Лигата и първенство.Фактите са,че Сити си използваха положенията и почти не направиха грешки,а ние бяхме на обратния полюс.
Liverpool forever_95 написа:Ей мъртви душички бе, бездарници. Даунинг е един безнадежден случай, излиза на терена колкото да изсипе 5-10 топки в наказателното поле и да си вземе заплатката, а ако Ливърпул победи, и премийката. Адам е една дъскорезница, но не и футболист. Хендерсън е един кюскач, Джерард му подава топката, той глупака я връща на 20 метра назад към Шкъртел, останалите му съотборници му правят забележка, а онзи маха като ощипана мома...Керъл е всичко друго, но не и футболист. Абе хора, погледнете го бе, той не може да тича, ка моли да си спре топката, да играе с едно докосване, да стреля и да отбележи...Абсурд!
Далглиш отново не изневери на стила си и пусна децата срещу КЛАСАТА на Сити. Абе малоумнико, как чакаш с пикльото Хендерсън, който все още има мляко по краищата на устата си и жълто на гащите си, който няма акъл да създаде нещо различно от това да кюска топката напред, да тръгнеш да се мериш със Сити...Как може с тоя глупак Керъл да започнеш в нападение, като целта ти е да се защитаваш и на контра да ги изненадаш?!? Как можа да пуснеш Даунинг, а не Макси на негово място, който умее да задържа добре топката и има страхотен нюх към гола и много добро пласиране. Е, Далглиш, поздравления че се изгаври с името на футболен клуб Ливърпул. Заради теб и този сезон няма да сме в Топ 4, а ще се лутаме между 5-то и 7-мо място с "британските ти футболисти". Вече всеки ни разкри как играем, прекалено еднообразни сме, никаква креативност, нищо...само едно ритане на топката към фалшивата деветка. Мен адски много ме боли сърцето да гледам как любимият ми отбор се мъчи постоянно заради тъпизмите на ЛЕГЕНДАТА Ви. Най-великия, който ще изкара Ливърпул максимум до 5-тото място, но не и повече. Сега ще ни опънат и за Карлинг Къп, ако не почне с Джерард и Белъми още в самото начало, а и с някой нов играч, ако вземем някого до тогава.
Благодаря ти Далглиш, велики ми спецо, разбиращ много от футбол. Благодаря ти за поредния резил. Благодаря за поредната провалена нощ. На това място сме заради теб и твоите разбирания за футбола-а именно с британски лайненца и кюскане на топката към ба'т ти Керъл. Този отбор под ръководството на този малоумник няма НИКОГА да стане шампион, ако ще и до 2014 или до 2016 да му се даде време, все тая. Щом и повечето слухове ни свързват с играчи като Йелавич и Бент, работата е ясна. Както миналата година ни извади от калта, така сега ще ни вкараш там.
Питам се вече 3-ти сезон-има ли живец в Ливърпул?!? Ми май няма, за мен този отбор е мъртъв, с тези играчи смешни ще ни правят още много отбори, хиксове на Анфийлд ще се взимат спокойно и нещата вървят към пореден нулев сезон без Топ 4 и участие в ШЛ. Е тогава как ще дойдат звездите и ще тръгнем нагоре ?!?
От мача ни с Тотнъм твърдя, че с Далглиш до никъде няма да стигнем и Топ 4 няма да видим. Почти всеки мач почваме с двама или трима души по-малко. Обичайните заподозрени се знаят-Адам, Стю и Хендерсън, а сега и Керъл- с 4 човека по-малко сме. Ако не се вземе нов голаджия и двама офанзивни футболисти през зимния трансферен прозорец, изобщо и надежда няма да има за 4-то място. Щом Хендерсън всеки втори пас ми го връща назад, работата е ясна. Май твърденията ми и след 20-тия кръг се потвърждават.
Благодаря ти Далглиш за продукта, който изнесе с любимото съдействие на любимите ти британски футболисти (ако мога даже и футболисти да ги нарека). След този мач, колкото и да ми е болно и тежко, нямам сили даже да се разгневя в мой стил и да счупя нещо. Нямам сили даже и да заплача...
styopa написа:PeterForsberg написа:тва,че отбора игра под нивото си е вярно,но нито Флано,нито Кара стават за леви бекове.Особено Джейми е изключително бавен,а шансовете да направи пробив по фланга са нулеви.Другите отбори за разлика от нас ротираха доста повече в празничния период,когато за кратко време се играят доста срещи.Серията за нас продължава с мачове за ФА Къп,Купа на Лигата и първенство.Фактите са,че Сити си използваха положенията и почти не направиха грешки,а ние бяхме на обратния полюс.
Е Флано и Карагър от зор все за една или две срещи могат да свършат работа.Естествено сигурно не на нивото на Енрике,но идеята ми е,че при желание може да му се намери някаква алтернатива.
Относно ротацията... да така е.Почти не се измени състава.Все пак обаче да не забравяме,че до сега имахме няколко седмици с по един мач,а докато конкуренцията трупаше по два.Принципно за мен умора можем да търсим едва в края на сезона.Все пак декември месец ни беше първия с една идея по-сгъстена програма.Още повече,че само преди няколко дни победихме Нюкасъл с далеч по-прилична игра.
Потребители, разглеждащи този форум: juke и 9 госта