Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот Alexx » 26 дек 2011 19:33

Смяха ми се като ви казах, че играете дървен футбол. :lol:

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 26 дек 2011 19:34

Типичен мач на Ливърпул.. Ощетяване на отбора, вратаря прави мача на живота си.. измислени нарушения.. спестени дузпи, картони.. Измислен гол за противниковия отбор.. Просто се чудя как изпуснахме гредите :( .. Няма да коментираме .. 2 тона положения .. 1 гол.. Аре к'во е т'ва е... 1 човек нямаме, който да реализира положенията.. Видя се, че Джерард поосвежи отбора наистина.. Показа малка доза от "Джерард", ама то плеймейкър, плеймейкър, ама за 11 човека неможе... Засадите няма да ги коментирам .. Реферът като му е топло и си развява флага да си направи малко вятър, а как следи играта .. НЕВЕРОЯТНО! Просто при Рафа бяха много по различни нещата(не казвам, че от треньора, през оная работа ми е дали ще ме разберете), та именно срещу малките отбори 5/6-0 срещу големите търсим Х, а сега точно обратното.. Така се правят титли .. Това и првавят МЮ де.. Малките ги умитат срещу големите отбори напъват за Х, чрез съдията.. Треа да извикат Рафа за помощник на Краля, че Рафа да води мачовете срещу малките, а Краля срещу големите..
П.С. Колкото и невероятно да звучи иска ми се да върна времето, до там, когато малките ги правехме на пихтия, имаше голове, тогава кагото Торес ринеше.. И още по-невероятното е, че ми се иска един Торес в Ливърпул, ама в ЧАТ-ПАТ добрат форма, тоест не най-добрата, но г/д. 2мата с Суарез ;хх А ако Торес влезе в топ форма ... Абе остей, к'вото станало станало.. Тоз сезон пак го доиграваме..

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 26 дек 2011 19:35

ох... да идва 01.01.2012г 00:00ч и да взимаме централен нападател, който МОЖЕ да вкарва голове, защото в момента нападението е пълна трагедия. Не зная Далглиш в момента с какво точно е виновен за положението на клуба, но явно трябва да учи нападателите как да вкарват от голлинията, да вкарват когато излизат сами срещу вратаря, да вкарват дузпи и да НЕ целят гредите от 2 метра сами пред вратата. Това че не ги е научил на всички тези неща му е най-голямата грешка на Далглиш....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 26 дек 2011 19:39

Dzheff написа:ох... да идва 01.01.2012г 00:00ч и да взимаме централен нападател, който МОЖЕ да вкарва голове, защото в момента нападението е пълна трагедия. Не зная Далглиш в момента с какво точно е виновен за положението на клуба, но явно трябва да учи нападателите как да вкарват от голлинията, да вкарват когато излизат сами срещу вратаря, да вкарват дузпи и да НЕ целят гредите от 2 метра сами пред вратата. Това че не ги е научил на всички тези неща му е най-голямата грешка на Далглиш....

ами ако шибаняка НЕ КУПИ нападател???
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 26 дек 2011 19:42

liverpool-4ever написа:Типичен мач на Ливърпул.. Ощетяване на отбора, вратаря прави мача на живота си.. измислени нарушения.. спестени дузпи, картони.. Измислен гол за противниковия отбор.. Просто се чудя как изпуснахме гредите :( .. Няма да коментираме .. 2 тона положения .. 1 гол.. Аре к'во е т'ва е... 1 човек нямаме, който да реализира положенията.. Видя се, че Джерард поосвежи отбора наистина.. Показа малка доза от "Джерард", ама то плеймейкър, плеймейкър, ама за 11 човека неможе... Засадите няма да ги коментирам .. Реферът като му е топло и си развява флага да си направи малко вятър, а как следи играта .. НЕВЕРОЯТНО! Просто при Рафа бяха много по различни нещата(не казвам, че от треньора, през оная работа ми е дали ще ме разберете), та именно срещу малките отбори 5/6-0 срещу големите търсим Х, а сега точно обратното.. Така се правят титли .. Това и првавят МЮ де.. Малките ги умитат срещу големите отбори напъват за Х, чрез съдията.. Треа да извикат Рафа за помощник на Краля, че Рафа да води мачовете срещу малките, а Краля срещу големите..
П.С. Колкото и невероятно да звучи иска ми се да върна времето, до там, когато малките ги правехме на пихтия, имаше голове, тогава кагото Торес ринеше.. И още по-невероятното е, че ми се иска един Торес в Ливърпул, ама в ЧАТ-ПАТ добрат форма, тоест не най-добрата, но г/д. 2мата с Суарез ;хх А ако Торес влезе в топ форма ... Абе остей, к'вото станало станало.. Тоз сезон пак го доиграваме..

Суарез, Адам и Хендерсън Енрике са най-посретсвените футболист в Ливърпул. Да му даде малко почивка на Енрике си викам аз. Торес не може да спре топката, ти искаш да рине.. ? 11 равенства при Бенитез 2008/2009 сезона 2 от тях срещу Арсенал, айде виж другите отбори, колко добри са и колко са СРЕДНИ и СЛАБЦИ!

За мача: Ливърпул се нуждае от магия за да вкара головете. Желание има, положения има, всичко е както трябва и в края на атаката малките отборчета ликуват като, че си са видели Гсопод. Подолски ли ще да е, Каръл ли ще да е, който иска да е, искам да видя топката във врата повече от 1 път на Афийлд. Или пак чакаме да прегазим Арсенал,Челси,Тотнъм,Сити,Юнайтед и да се гърчим като червей срещу Червен трактро Конуш и Ябланица... комедията е пълна, а Каръл игра този мач доста прилично, друг ваш идол беше под всякаква критика... та и чист гол от краката на Даунинг взе та засада..
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 26 дек 2011 19:43

john barnes написа:
Dzheff написа:ох... да идва 01.01.2012г 00:00ч и да взимаме централен нападател, който МОЖЕ да вкарва голове, защото в момента нападението е пълна трагедия. Не зная Далглиш в момента с какво точно е виновен за положението на клуба, но явно трябва да учи нападателите как да вкарват от голлинията, да вкарват когато излизат сами срещу вратаря, да вкарват дузпи и да НЕ целят гредите от 2 метра сами пред вратата. Това че не ги е научил на всички тези неща му е най-голямата грешка на Далглиш....

Адам Морган е талнтлив.. шегата на страна. Нали харесвате и боготворите Суарез???? Той къде беше днес ???
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 26 дек 2011 19:44

john barnes написа:

при положение че вече 20 мача създаваме по над 30 чисти положения на мач и вкарваме по 1-2 гола с мъка съмнявам се да не купи нападател. а колкото до определенията като "шибаняка", "сияйния", "мършата", "мумията" и т.н. ако този за който се отнасят те си тръгне пак няма да вкарваме голове, но и положения няма да създаваме... тогава само ще си мечтаем отбора да играе по този начин!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 26 дек 2011 19:45

"Вече категорично мога да заявя: това е най-посредствения и беззъб Ливърпул, откакто се интересувам от този отбор (1983-84г.). Кени дойде, видя и ни е.а м.й.а.а Започвам да се чудя не е ли останало малко достойнство в този човек да си подаде оставката като мъж. Започна сезона с мечти за титла, а ще го завърши извън турнирите. Втора поредна година. Какво трябва да се случи, че да го изхвърлят? Да изпаднем ли?"

Ами аз ги гледам от 1977 г. Мога да ти кажа,че този твой извод не е верен.95-98 г. бяхме много по слаби.Ще се повторя от един друг пост, но след 26 напуснали и 5-6 нови как искаш да мачкаме от втория месец.На Манчестер сити им трябваха 2 години да си стабилизират играта,нищо че са пълни с качествени играчи.Айде да коментираме утре,на трезва глава - сега малко боли и емоцията взима връх.
п.п. Не може да се отрече,че създаваме много положения - ще започнем и да ги вкарваме,споко.Да дадем време на Кени Далглиш поне до лятото и после да го гоним а...

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 26 дек 2011 19:47

kadett1 написа:"Вече категорично мога да заявя: това е най-посредствения и беззъб Ливърпул, откакто се интересувам от този отбор (1983-84г.). Кени дойде, видя и ни е.а м.й.а.а Започвам да се чудя не е ли останало малко достойнство в този човек да си подаде оставката като мъж. Започна сезона с мечти за титла, а ще го завърши извън турнирите. Втора поредна година. Какво трябва да се случи, че да го изхвърлят? Да изпаднем ли?"

Ами аз ги гледам от 1977 г. Мога да ти кажа,че този твой извод не е верен.95-98 г. бяхме много по слаби.Ще се повторя от един друг пост, но след 26 напуснали и 5-6 нови как искаш да мачкаме от втория месец.На Манчестер сити им трябваха 2 години да си стабилизират играта,нищо че са пълни с качествени играчи.Айде да коментираме утре,на трезва глава - сега малко боли и емоцията взима връх.
п.п. Не може да се отрече,че създаваме много положения - ще започнем и да ги вкарваме,споко.Да дадем време на Кени Далглиш поне до лятото и после да го гоним а...

еми да много хубаво казано ама как да го обесниш на джони и _95 глорихънтърите ..

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 26 дек 2011 19:57

Много бързо забравихте как миналата година долу-горе по това време бяхме предпоследни и не ни брояха дори за живи.

Върни се в “Ливърпул”