Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот Dzheff » 10 дек 2011 16:49

Hakercheto написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Henderson, Downing, Maxi, Kuyt, Suarez. Subs: Doni, Kelly, Carragher, Shelvey, Bellamy, Coates, Carroll.

Добре ,че плитката не е титуляр ..но пък защо и Белами е резерва ?Притеснява ме и играта на Хендерсън, като дефанзивен халф .Все пак очаквам задължителна победа !

Пак така,ако не е Керъл ще е Хендо,ако не е Хендо ще е ДАунинг. Цял сезон ли мислите да го обосновавате на тях 3мата??
Ако си гледал мача за КК с/у Челси ще видиш че през повечето време Хендо игра деф.халф и беше безгрешен,ама не-той нали е бил млад и е дупка,хайде да си го плюем!

Хендо в последните 2-3 мача е един от най-добре играещите футболисти за Ливърпул, така че скоро ще стигнем до там да палим свещи да не се контузва... другите двама засега няма да ги коментирам... :oops: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 10 дек 2011 16:55

Намерих си 2 линка на мача обаче сега 1 се развали,а другият въобще не е за мача :)
Некой ако може да сподели линк ? ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 дек 2011 16:57

Hakercheto написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Henderson, Downing, Maxi, Kuyt, Suarez. Subs: Doni, Kelly, Carragher, Shelvey, Bellamy, Coates, Carroll.

Добре ,че плитката не е титуляр ..но пък защо и Белами е резерва ?Притеснява ме и играта на Хендерсън, като дефанзивен халф .Все пак очаквам задължителна победа !

Пак така,ако не е Керъл ще е Хендо,ако не е Хендо ще е ДАунинг. Цял сезон ли мислите да го обосновавате на тях 3мата??
Ако си гледал мача за КК с/у Челси ще видиш че през повечето време Хендо игра деф.халф и беше безгрешен,ама не-той нали е бил млад и е дупка,хайде да си го плюем!

При положение ,че играят слабо искаш да им пляскаме ли ? На кое място сме ми кажи ? Останалите момчета играят добре ,не мога тях да обвинявам за 7 ни място в момента ,освен може би и слабата игра на Каут . Не е играл там срещу челси Хендерсън,Лукас и Адам си бяха дефанзивни и когато Адам се включеше в атака само тогава Хендерсън заставаше на негово място .Виж сега бе момче аз съм гледал Хендерсън и в националния като дефанзивен и там не ми хареса ..никога не говоря наизуст а давам мнение от това което съм гледал ! Неговото място е пред дефанзивните халфове ,тъй като там и да я обърка не е толкова фатално .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
sturridge23
Контакти:

Мнениеот sturridge23 » 10 дек 2011 17:01

Дайте линк към мача,вместо да ми анализирате играта,преди мача още да е почнал.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 10 дек 2011 17:01

При положение ,че играят слабо искаш да им пляскаме ли ? На кое място сме ми кажи ? Останалите момчета играят добре ,не мога тях да обвинявам за 7 ни място в момента ,освен може би и слабата игра на Каут . Не е играл там срещу челси Хендерсън,Лукас и Адам си бяха дефанзивни и когато Адам се включеше в атака само тогава Хендерсън заставаше на негово място .Виж сега бе момче аз съм гледал Хендерсън и в националния като дефанзивен и там не ми хареса ..никога не говоря наизуст а давам мнение от това което съм гледал ! Неговото място е пред дефанзивните халфове ,тъй като там и да я обърка не е толкова фатално .

И аз съм го гледал в младежкият и ако от там съдиш за изявите му на тази позиция просто няма смисал да споря с теб по простата причина че рядко можеш да го видиш там.
Спиъринг и Лукас бяха дефанзивни в този мач. Ето колко си го гледал :)
Хендо беше безгрешен тогава,само това ще кажа и сега вместо да пиша ще си търся линк да не изпусна мача :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 10 дек 2011 17:04

http://livetv.ru/eventinfo/97926_liverpool_queens_park_rangers/
Със Сопкаст върви много добре и е на английски.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 10 дек 2011 17:07

LFC1892 написа:http://livetv.ru/eventinfo/97926_liverpool_queens_park_rangers/

И 2те на Сопкаст ми искат неква шибана програма...
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 10 дек 2011 17:11

Hakercheto написа:
LFC1892 написа:http://livetv.ru/eventinfo/97926_liverpool_queens_park_rangers/

И 2те на Сопкаст ми искат неква шибана програма...

И при мен не тръгва с Сопкаст
Ето : http://link.ltv.su/18729/ru не е много добре , но ...

Върни се в “Ливърпул”