Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- to6kata1912
Re: Ливърпул
Тази година за титлата ще спорят ЛИВЪРПУЛ, челси и .... не се знае кой. Има вероятност двата отбора да се изплъзнат напред. НООО да не забравяме старата лисица САФ, която сигурно пак ще измъдри нещо, но тая година титлата е на Анфийлд
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
- Lord of memories
- Контакти:
to6kata1912 написа:Тази година за титлата ще спорят ЛИВЪРПУЛ, челси и .... не се знае кой. Има вероятност двата отбора да се изплъзнат напред. НООО да не забравяме старата лисица САФ, която сигурно пак ще измъдри нещо, но тая година титлата е на Анфийлд
По скоро 1-отбора на страта лисица 2,3-не се знае.
Много граматични грешки правите всички скаузъри.

Последна промяна от Lord of memories на 15 юли 2009 15:52, променено общо 1 път.
GGMU
-
- Контакти:
И кои ще са те? Може би Арсенал,Евертън и Ман.Сити
Обърни внимание на отборите-неслучайно съм посочил тях/и не защото са силни/...

- Lord of memories
- Контакти:
bobich_78 написа:И кои ще са те? Може би Арсенал,Евертън и Ман.СитиОбърни внимание на отборите-неслучайно съм посочил тях/и не защото са силни/...
Арсенал и Челси най-вероятно, малък шанс за Пуул и нищожен за Сити.
Както винаги общо взето.
GGMU
-
- Контакти:
Арсенал и Челси най-вероятно, малък шанс за Сити и Пуул.
Аз пък смятам Сити, а защо не и Болтън
Това в кръга на шегата 
Аз пък смятам Сити, а защо не и Болтън

От кога учителки по български език (в началните училища) се разхождат из форума?
Лордке, моля да ни спестиш присъствито си. Прявя го за пореден път...
Нито си помогнал на автора на темата, нито спомагаш за добрия тон. Това е форумът на Ливърпул. Моля, занеси се обратно там, от където си излязъл.
П.П. Като си лорд на спомените, помниш ли колко пъти манчовци са играли мачове в европа, колкот титли имат от ШЛ ( и предишния и формат), от Купата на Уефа( и предишния и формат), колко титли имат в първенствата на Англия, да кажем от преди 15 години, че е по-лесно като число. Ще ни разкажеш ли малко повече за историята на този прекрасен отбор, който докато е играл във Втора дивизия, Ливърпул са завършили втори(на 2 точки от първия) в тогавашната Първа дивизия и са играли в Уефа?

Лордке, моля да ни спестиш присъствито си. Прявя го за пореден път...

П.П. Като си лорд на спомените, помниш ли колко пъти манчовци са играли мачове в европа, колкот титли имат от ШЛ ( и предишния и формат), от Купата на Уефа( и предишния и формат), колко титли имат в първенствата на Англия, да кажем от преди 15 години, че е по-лесно като число. Ще ни разкажеш ли малко повече за историята на този прекрасен отбор, който докато е играл във Втора дивизия, Ливърпул са завършили втори(на 2 точки от първия) в тогавашната Първа дивизия и са играли в Уефа?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- WestCoast2
- Контакти:
Всеки се бори за титлата - Ман Юн печели 

Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
- Lord of memories
- Контакти:
WestCoast2 написа:Всеки се бори за титлата - Ман Юн печели
Точно.

От кога учителки по български език (в началните училища) се разхождат из форума?
Лордке, моля да ни спестиш присъствито си. Прявя го за пореден път...Нито си помогнал на автора на темата, нито спомагаш за добрия тон. Това е форумът на Ливърпул. Моля, занеси се обратно там, от където си излязъл.
Ама въобще не ме интересува какви са били отборите след Войната, когато футбола и бил десети по популярност спорт в света, когато конния спорт е бил водещ в целия свят и даже не е имало преки предавания на мачовете (нормално след като телевизора се е измислял тогава тепърва).
ШЛ е чист късмет.
Иначе нека водите с по 1-2 купи в ШЛ, това ще ви е като утешителна награда, след като ще губите съвсем скоро в всички останали важни трофей - ФА (с разгромна преднина), Шампион на Англия. (след някоя година и там така)
И ще пиша в която си тема искам, щом не обиждам, а само отвръщам като ме обиждат.
Последна промяна от Lord of memories на 15 юли 2009 16:24, променено общо 3 пъти.
GGMU
- fabregas_949
- Контакти:
WestCoast2 написа:Всеки се бори за титлата - Ман Юн печели
чакай малко, извади 14 отбора и ще получиш истинските претенденти, не всеки се бори (като Сити) но вече стана нормално Юнайтед да печели

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Не смятах, че 75-а е след войната... Също така не мисля и че футболът започва от 91-ва.
Видяхме ти спомените
Както и да е, то се е видяло, че пияндето в еврофутбола (събирателен образ) знае повече от теб... По-добре си смени псевдонима на Лорд на избирателната памет 
П.П. Опа, аз сега да редактирам ли?
Видяхме ти спомените

П.П. Опа, аз сега да редактирам ли?

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"