Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: Ливърпул

Мнениеот to6kata1912 » 15 юли 2009 15:46

Тази година за титлата ще спорят ЛИВЪРПУЛ, челси и .... не се знае кой. Има вероятност двата отбора да се изплъзнат напред. НООО да не забравяме старата лисица САФ, която сигурно пак ще измъдри нещо, но тая година титлата е на Анфийлд
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 15 юли 2009 15:50

to6kata1912 написа:Тази година за титлата ще спорят ЛИВЪРПУЛ, челси и .... не се знае кой. Има вероятност двата отбора да се изплъзнат напред. НООО да не забравяме старата лисица САФ, която сигурно пак ще измъдри нещо, но тая година титлата е на Анфийлд

По скоро 1-отбора на страта лисица 2,3-не се знае.
Много граматични грешки правите всички скаузъри. :lol: :roll:
Последна промяна от Lord of memories на 15 юли 2009 15:52, променено общо 1 път.
GGMU

bobich_78
Контакти:

Мнениеот bobich_78 » 15 юли 2009 15:51

И кои ще са те? Може би Арсенал,Евертън и Ман.Сити :lol: Обърни внимание на отборите-неслучайно съм посочил тях/и не защото са силни/...

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 15 юли 2009 15:53

bobich_78 написа:И кои ще са те? Може би Арсенал,Евертън и Ман.Сити :lol: Обърни внимание на отборите-неслучайно съм посочил тях/и не защото са силни/...

Арсенал и Челси най-вероятно, малък шанс за Пуул и нищожен за Сити.
Както винаги общо взето.
GGMU

bobich_78
Контакти:

Мнениеот bobich_78 » 15 юли 2009 15:57

Арсенал и Челси най-вероятно, малък шанс за Сити и Пуул.

Аз пък смятам Сити, а защо не и Болтън :lol: Това в кръга на шегата ;)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 15 юли 2009 16:11

От кога учителки по български език (в началните училища) се разхождат из форума? :roll:
Лордке, моля да ни спестиш присъствито си. Прявя го за пореден път... :| Нито си помогнал на автора на темата, нито спомагаш за добрия тон. Това е форумът на Ливърпул. Моля, занеси се обратно там, от където си излязъл.
П.П. Като си лорд на спомените, помниш ли колко пъти манчовци са играли мачове в европа, колкот титли имат от ШЛ ( и предишния и формат), от Купата на Уефа( и предишния и формат), колко титли имат в първенствата на Англия, да кажем от преди 15 години, че е по-лесно като число. Ще ни разкажеш ли малко повече за историята на този прекрасен отбор, който докато е играл във Втора дивизия, Ливърпул са завършили втори(на 2 точки от първия) в тогавашната Първа дивизия и са играли в Уефа?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 15 юли 2009 16:11

Всеки се бори за титлата - Ман Юн печели 8-)
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 15 юли 2009 16:12

WestCoast2 написа:Всеки се бори за титлата - Ман Юн печели 8-)

Точно. 8-)

От кога учителки по български език (в началните училища) се разхождат из форума? :roll:
Лордке, моля да ни спестиш присъствито си. Прявя го за пореден път... :| Нито си помогнал на автора на темата, нито спомагаш за добрия тон. Това е форумът на Ливърпул. Моля, занеси се обратно там, от където си излязъл.
П.П. Като си лорд на спомените, помниш ли колко пъти манчовци са играли мачове в европа, колкот титли имат от ШЛ ( и предишния и формат), от Купата на Уефа( и предишния и формат), колко титли имат в първенствата на Англия, да кажем от преди 15 години, че е по-лесно като число. Ще ни разкажеш ли малко повече за историята на този прекрасен отбор, който докато е играл във Втора дивизия, Ливърпул са завършили втори(на 2 точки от първия) в тогавашната Първа дивизия и са играли в Уефа?

Ама въобще не ме интересува какви са били отборите след Войната, когато футбола и бил десети по популярност спорт в света, когато конния спорт е бил водещ в целия свят и даже не е имало преки предавания на мачовете (нормално след като телевизора се е измислял тогава тепърва).

ШЛ е чист късмет.
Иначе нека водите с по 1-2 купи в ШЛ, това ще ви е като утешителна награда, след като ще губите съвсем скоро в всички останали важни трофей - ФА (с разгромна преднина), Шампион на Англия. (след някоя година и там така)

И ще пиша в която си тема искам, щом не обиждам, а само отвръщам като ме обиждат.
Последна промяна от Lord of memories на 15 юли 2009 16:24, променено общо 3 пъти.
GGMU

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 15 юли 2009 16:20

WestCoast2 написа:Всеки се бори за титлата - Ман Юн печели 8-)

чакай малко, извади 14 отбора и ще получиш истинските претенденти, не всеки се бори (като Сити) но вече стана нормално Юнайтед да печели :P
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 15 юли 2009 16:23

Не смятах, че 75-а е след войната... Също така не мисля и че футболът започва от 91-ва.
Видяхме ти спомените :) Както и да е, то се е видяло, че пияндето в еврофутбола (събирателен образ) знае повече от теб... По-добре си смени псевдонима на Лорд на избирателната памет :?
П.П. Опа, аз сега да редактирам ли? :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Ливърпул”