Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Red_champions написа:Това за шега де![]()
.Иначе на Ливърпул им е време да станат шампиони,на Челси и Сити също,а Юнайтед ще се бори здраво,за да задържи тилата си-ще е интерсно първество.
Red_champions написа:mursusaid написа:ами тая година бяхме близо,затова и надеждите ни за предстоящата са ни основателни,а дали ще успеем,времето ще покаже.
Този сезон,класирането ще изглежда така(Специално за лорда на мечтите):
1.Челси
2.Манчестър Сити
3.Ливърпул
4.Евертън
5.Арсенал
.
.
.
.
20.Юнайтед
Cesc Fabregas написа:Ако дадат 2 000 000, Батков ще им играе кючеци по масите в Холандия, и ще им продаде цялото си семейство!
Lord of memories написа:Еми тя всяка година е интересна и важна, тая ще е по-интересна от статистическа гледна точка единствено.
bobich_78 написа:Забравяте някой...Фулъм тази година според мен ще обърка много сметки-много компактен отбор,който иначе няма изявени "звезди"!Според мен точно Фулъм ще се бори за 4-то място/дори мисля,че ще успее/, а шампион ще е ЛИВЪРПУЛ!
mursusaid написа:Lord of memories написа:Еми тя всяка година е интересна и важна, тая ще е по-интересна от статистическа гледна точка единствено.
е имам впредвид,че тази година ще е по-интересна,понеже си мисля,че разликата в точките от първите 2-3 отбора и другите няма да е толкова голяма,както в предните години,когато първите два или три се откъсват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта