Мнението ви за Анди Керъл ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Мнението ви за Анди Керъл ?

Мнениеот suareshampion » 01 дек 2011 14:25

smart написа:плюйте го ... продължавайте така ще подобри играта си със сигурност!Много ми е чудно как след една пропусната дузпа всички се обръщат срещу него въпреки че игра добре в мача,Ръш го похвали ,Далгиш също ама те пък двамата кво ли разбират от футбол за разлика от доцентите тук.Изобщо как дори след победа над челси като гост с 2:0 пак се намират хейтъри да плюят играчите...

виж сега ,когато го взехме аз сигурно най много исках да играе силно за нас..но вече ми се изчерпа доверието бе човек ,разбираш ли ? и не гледай какво казват хората за него а си създай собствено мнение за даден футболист..нормално е тренора и легендите на клуба да го окуражават и подкрепят пред медиите ..по този начин се надяват да подействат стимулиращо и психически добре на играта му,но за жалост на тоя етап и това не оказва кой знае какъв ефект..ще видиш ,че който и нападател да вземем през януари ще го измести и керъл ще залепне много серозно за пейката..просто качествата му не отговарят на целите и амбициите на отбора
Последна промяна от suareshampion на 01 дек 2011 14:37, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 01 дек 2011 14:34

Hakercheto написа:Значи незнам вие българите какво гледате и как го гледате,но нека ви кажа нещо. Не претендирам че съм някакъв спец или нещо,но то си личеше от всякъде и всеки фен на отбора който харесва може да го забележи в тима си.
Специално за мача в вторник,Керъл 1вото полувреме беше излязъл като типичен нападател. Играеше добре,отправи удари,изработи дузпа,но след пропуска следващите 20 мин. се загуби. Кени видя това и на полувремето взе мерки. Керъл беше дръпнат назад и играеше важна роля,въпреки че не вкара гол. Играеше по назад,обираше всички топки във въздуха и това беше причината всяко 2ро подаване напред да е въздушно.
Прочетох преди малко всички коментари и мога да кажа че има само 2-3 здравомислещи фенове на Ливърпул.
Има едно интервю на Кени(ако искате и линк ще ви дам) където той казва точно с тези думи-Явно на някой хора цената на Керъл им е проблем. Той казва че парите не са най-важни и само могат да му попречат да се развие,а не да му помогне.На Кени Далглиш 35 млн. не са проблем, така че крайно време е и на вас да не са проблем!!

Ние българите? Ти марсианец ли си?

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 01 дек 2011 14:48

Значи за тебе ако играч не е вкарал с задна ножица или с странична или от воле или по някакъв техничен начин. Ако той минава целия отбор с финтове пак няма да е техничен така ли? Тук не говорим за вкарване или за асистенции говорим за ИГРА тази дума е далеч от головете. Ти може винаги да играеш страхотно, а просто да нямаш късмета да вкарваш.
А Керъл определено и във вторник показа, че няма по-силен от него във въздуха. А това да кажеш, че неможе да играе с крака, ами пусни си послените мачове пак и тогава коментирай. Явно за тебе и за повечето тука ИГРАТА е голове, асистенции и финтове, а това не е така

LiverpoolFC
Контакти:

Мнениеот LiverpoolFC » 01 дек 2011 14:50

Hakercheto написа:
LiverpoolFC написа:Здравейте. Вече почти 1 година гледам Анди Керъл и все се надявах, че още не е разкрил качествата си, но след вчерашния мач вече мисля, че просто толкова си може. Чета ви мненията. Чета мненията и на фенове и журналисти от Англия и започвам да си мисля, че явно аз не разбирам от футбол, всички имат добри отзиви за него, но за мен Анди Керъл е най-слабия футболист на Ливърпул и поне в момента не се сещам за някой по-слаб нападател в последните години от него. Вчера изпуснатата дузпа е най-малкия проблем. Който не е изпълнявал дузпа, той не е изпускал. За това няма проблем, но това, че гони някаква безнадеждна топка 30-40м. и накрая извършва глупав фаул е тъпо. Това, че спирането му е къс пас, това, че води топката с корите е ... леко казано трагично. А пък на всичкото отгоре е и бавен! Остава му една борба във въздуха, но честно казано пред вратата на Челси не видях да направи нещо. Е да, взе няколко високи топки в центъра, но и от тях сигурно 10% попадаха след това в наш играч. Абе общо взето съм много разочарован от него. Даже си мисля, че Жуниор Мораеш, ако играе вместо него, ще има по-голямо КПД. Гледах вчера тоя Лукаку... честно казано и той не е нещо кой знае какво, но в сравнение с нашия поне виждам, че има на къде да се развива. Момчето влиза добре на скорост, има не лоша техника, с глава отправи добър удар... а струва 15млн... Еми то и Торес беше трагичен, но пак показа някаква скорост, нещо малко футболно. Това исках да споделя само. Ясно ми е, че много хора ще кажете, че не сте съгласни, че Кени си знае ... аз не казвам нищо против Кени. Той е легенда и има право да го налага още 5год. и аз няма срещу него да кажа нищо. Но ме дразни като гледам как всички момчета играят добре, тичат, борят се, за да може да докарат топката до Анди и там да приключи всичко. Надявам се все пак един ден да ме опровергае Анди и да покаже, че е заслужавал това доверие, което му се гласува. Така както доказа Лукас Лейва.

П.С. Някой да каже нещо по-подробно за състоянието на Лукас ?

Ти продължавай да го плюеш и после искай да играе.... Еми няма как да стане. Мислиш ли че ако са те били скъсали от псувни,обиди и простотии като 'британско дърво',което още не мога да разбера защо.
Представи си че ти биеш дузпата и са те спукали от подигравки че неможеш да играеш- е няма ли да има напрежение?
Знам,че не говориш само за дузпата,но половината от нещата който си написал не са верни или аз в вторник съм гледал друг мач

ОК. Готов съм да се съглася с теб. Не съм някой специалист и за това не искам да споря с никой. Но като има напрежение къде се бута да бие дузпа?! И все пак надявам се да започне да играе така, че всички да го харесват и отрицателните коментари да сведат до минимум. Пожелавам му успех и ще бъда изключително щастлив, ако ме опровергае и в оставащите мачове до края на първенството успее да вкара поне 10 гола. Аз все още вярвам с него. Както казах когато го купихме беше млад и перспективен. Вече не е толкова перспективен, но е все още млад. Така, че дано има късмет :)
Ей Хлапе, ти алчно копеле, колко трофея спечели с "големия" Челси ?

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 01 дек 2011 14:51

Muscarin написа:
Hakercheto написа:Значи незнам вие българите какво гледате и как го гледате,но нека ви кажа нещо. Не претендирам че съм някакъв спец или нещо,но то си личеше от всякъде и всеки фен на отбора който харесва може да го забележи в тима си.
Специално за мача в вторник,Керъл 1вото полувреме беше излязъл като типичен нападател. Играеше добре,отправи удари,изработи дузпа,но след пропуска следващите 20 мин. се загуби. Кени видя това и на полувремето взе мерки. Керъл беше дръпнат назад и играеше важна роля,въпреки че не вкара гол. Играеше по назад,обираше всички топки във въздуха и това беше причината всяко 2ро подаване напред да е въздушно.
Прочетох преди малко всички коментари и мога да кажа че има само 2-3 здравомислещи фенове на Ливърпул.
Има едно интервю на Кени(ако искате и линк ще ви дам) където той казва точно с тези думи-Явно на някой хора цената на Керъл им е проблем. Той казва че парите не са най-важни и само могат да му попречат да се развие,а не да му помогне.На Кени Далглиш 35 млн. не са проблем, така че крайно време е и на вас да не са проблем!!

Вие от "Слънчевата система" не виждате ли , че Керъл играе повече извън терена - по дискотеки и клубове. Натискаше се даже на Шерил Коул , когато се раздели с Ашли. В косата му е проблема :mrgreen: Когато беше с къса коса , мачкаше в Нюкясъл , а сега само си тръска конската опашка.

ПП: Може би , момчето се срамува да се нарече българин и затова вика "вие". Не се причислява към "тях".

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 01 дек 2011 15:14

B3ATS написа:
Muscarin написа:

Вие от "Слънчевата система" не виждате ли , че Керъл играе повече извън терена - по дискотеки и клубове. Натискаше се даже на Шерил Коул , когато се раздели с Ашли. В косата му е проблема :mrgreen: Когато беше с къса коса , мачкаше в Нюкясъл , а сега само си тръска конската опашка.

ПП: Може би , момчето се срамува да се нарече българин и затова вика "вие". Не се причислява към "тях".

Не,аз съм българин и не съм марсианец,но това само показва детското ви поведение.
Започвам така защото както един колега нагоре беше писал,добрата игра не значи голове, а Керъл може да играе.Българите са свикнали всичко да плюят до дупка. Добре,че играчите в Англия не гледат какво пишете,защото ще се срамуват да са футболисти..
Последните си мачове Керъл играе добре,въпреки разбитото самочувствие заради някой хора!
Само Левски!
You'll never walk alone!

liverpool_19
Контакти:

Мнениеот liverpool_19 » 01 дек 2011 15:37

Абе Кьолн дали ще са съгласни на една смяна Карол за Подолски :)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 01 дек 2011 15:40

Полди се слага на Арсенал, а Лотито от Лацио отдавна се облизва за него, няма начин ...

Анди с тая "себестойност" остава до живот в 'Пуул, забравете, че някой би могъл да го купи. Така че, по-позитивно, насочвайте енергията към бъдещо добро негово представяне, вместо да го хулите основателно или не.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

blues_10
Контакти:

Мнениеот blues_10 » 01 дек 2011 17:46

Muscarin написа:

Ние българите? Ти марсианец ли си?[/q
:lol: :lol: :lol: Анди Керъл играл добре :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 01 дек 2011 18:57

Muscarin написа:

[offtopic]Не бе - левскар е :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”