smart написа:плюйте го ... продължавайте така ще подобри играта си със сигурност!Много ми е чудно как след една пропусната дузпа всички се обръщат срещу него въпреки че игра добре в мача,Ръш го похвали ,Далгиш също ама те пък двамата кво ли разбират от футбол за разлика от доцентите тук.Изобщо как дори след победа над челси като гост с 2:0 пак се намират хейтъри да плюят играчите...
виж сега ,когато го взехме аз сигурно най много исках да играе силно за нас..но вече ми се изчерпа доверието бе човек ,разбираш ли ? и не гледай какво казват хората за него а си създай собствено мнение за даден футболист..нормално е тренора и легендите на клуба да го окуражават и подкрепят пред медиите ..по този начин се надяват да подействат стимулиращо и психически добре на играта му,но за жалост на тоя етап и това не оказва кой знае какъв ефект..ще видиш ,че който и нападател да вземем през януари ще го измести и керъл ще залепне много серозно за пейката..просто качествата му не отговарят на целите и амбициите на отбора