Мнението ви за Анди Керъл ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мнението ви за Анди Керъл ?
Определено се откроява, че е класи под останалите в отбора. Още когато обявиха, че го купуват за заместник на Торес останах изненадан...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
LFC1892 написа:crazy_one написа:Мнението ми за Керъл е, че му трябва някаква "промяна в глвата" за да му потръгне. Да си подстриже косата, да се запише на йога, да си купи нова кола......знам че изглежда смешно, но за мен това е решение за да му потръгне играта.
Млад е още и има да се развива, така че аз вярвам че може да има промяна.
Но е вярно че каквото и да направи от тук нататък, не може да оправдае 35 млн., които платиха за него. Може след 1-2 години и голмайстор на лигата да стане, то ще е защото е израстнал в Ливърпул, ето защо съм на мнение че повече от 8-10млн не си заслужаваше да се дават за него, но това е друга тема. Точно и заради това много хора (включително и аз) се майтапим и казваме че е "дърво"![]()
Мисля, че който и друг нападател да беше на негово място, щеше вече да се е аклиматизирал по-добре към Ливърпул и да щеше повече да е допринесал за отбора, можеше и в Top 4 да сме сега, но не се оплаквам защото вярвам че и до там ще стигнем след Нова Година.
Е, по същата логика, Торес е "дърво". Взеха го за 50 млн., а вече за 1 година има 3-4 гола, а даже е с 5 годинки по-стар от Керъл. Дори и Торес да стане голмайстор на Челси след 1-2 сезона, той сега ще да е струвал 8-10 млн., така ли? Не съм много съгласен с логиката ти, ама карай. Керъл поне е млад и вярвам, че ще избие парите си...един ден. Че не струваше толкова - не струваше. Но всички знаем при какви обстоятелства го взехме и освен да се надяваме друго не ни остава. Ако го поставим в трансферната листа, колко пари мислите можем да му вземем в момента реално?
Точно така.А тези завишени суми са ясни защо са такива.Просто Ливърпул не желаеха да се разделят с Торес, както и Нюкасъл с Анди.Ама за тия пари, кой не би се навил? То ако става дума и за Бербатов беше платена завишена (според мен) сума.
- Уейн Рууни
- Контакти:
Висок, добър с глава, добре е и с краката, но конкуренцията в отбора ви е ужасяващо голяма! Повече шансове за него!
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Някой го нарече танк . Танк но му е мокър барута
-
В никакъв случай с мнението НЕ ИСКАМ да засегна ливърпулци ...
Обаче според мен, тоя е абсолютно дърво !
Някъв чокън, който и идея си нямам, кой го е излъгал, че става за футболист ...
Обаче според мен, тоя е абсолютно дърво !
Някъв чокън, който и идея си нямам, кой го е излъгал, че става за футболист ...
- Karsa Orlong
- Контакти:
Уейн Рууни написа:Висок, добър с глава, добре е и с краката, но конкуренцията в отбора ви е ужасяващо голяма! Повече шансове за него!
Ужасяващо голяма? Пич, в момента имаме двама чисти нападатели и още двама, които могат да играят като такива от време на време, но главно се ползват като крила и са над 30-годишни.Не знам колко голяма конкуренция е това в отбор, борещ се за топ 4 в ПШ ...
- Neftochimic1892
- Контакти:
Karsa Orlong написа:Уейн Рууни написа:Висок, добър с глава, добре е и с краката, но конкуренцията в отбора ви е ужасяващо голяма! Повече шансове за него!
Ужасяващо голяма? Пич, в момента имаме двама чисти нападатели и още двама, които могат да играят като такива от време на време, но главно се ползват като крила и са над 30-годишни.Не знам колко голяма конкуренция е това в отбор, борещ се за топ 4 в ПШ ...
Като се има в предвид ,че играем с 1 нападател ,наистина е много голяма конкуренцията ; )
- Karsa Orlong
- Контакти:
Neftochimic1892 написа:Като се има в предвид ,че играем с 1 нападател ,наистина е много голяма конкуренцията ; )
Според мен играем с един нападател, защото Керъл се представя под очакванията.Ако имахме например Кавани или Тевес едва ли щяхме да играем само с един

- Mighty Reds
- Контакти:
Негативно досега ...
...дано вече му е дошло времето да обори всичките си критици.
...дано вече му е дошло времето да обори всичките си критици.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

Bill Shankly

-
Уейн Рууни написа:Висок, добър с глава, добре е и с краката, но конкуренцията в отбора ви е ужасяващо голяма! Повече шансове за него!
Играе добре с крака ?

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.