Pupper_ написа:suareshampion написа:точно така ! кви са тия смешници сити бе момчета ? ние сме ЛИВЪРПУЛ бе ей ,трябва да мачкаме всичко и всички ! никога преди тая година не бях влизал във форуми и никога не съм си представял ,че феновете на този ВЕЛИК отбор разсъждават и мислят по този примирен и посредствен начин ! май само ние двамата имаме шампионско мислене и манталитет и нямаме търпението ,което имат всички тук ..и за това сме такива максималисти и критични към неуспехите ! може би защото май само ние двамата сме виждали отбора шампион ,как мислиш ? четете повече история момчета ,на този отбор преди ако някой му вземеше точка се считаше за геройство ! за мен равен срещу манчестър сити у дома е неуспех ,който за пореден път ,въпреки налятите милиони ни отдалечава от така мечтаната от 21 години титла ! да не говорим ,че рискуваме да останем и извън топ 4 ..с оглед голямата конкуренция и да претърпим поредния голям срам !
Статистиката и историята ги чети ти! И малко се успокой с епитетите!
Един от най-успешните треньори на Ливърпул - Бил Шенкли е назначен за треньор в края на 1959-та! Още същия сезон гони (освобождава) от отбора 24 от играчите! Първата титла на Пул с Шенкли начело идва през сезон 1963/1964. Всички знаем какво се случи след това! И кой го наследи. И какво направи този "помощник" - Пейсли. А ти си припомни кой беше последния голям капитан от последния сезон на Пейсли.
Да именно - Кени Данглиш. Откакто Кени е начело на клуба бяха освободени/продадени/отдадени 27 играча! Кажи ми ти, какво следва!
Няма такова нещо като фея на желанията и вълшебна пръчица. Подкрепяй отбора си днес, в трудните моменти! YNWA - спомни си какво се пее в химна!
Абе не ми говори на мене за подкрепа бе ..щом толкова години не съм спрял да го подкрепям въпреки всичко ,значи никога няма да спра ! Поздравления за освободените 27 играча..поздравления за трансферите на Суарес,Енрике ,Адам,Белами ..поздравления и за играта на Рейна,Джонсон,Агер,Шкъртел,Лукас..поздравления за начина на игра като цяло ..ето виждаш ли на черното бяло не мога да кажа ..но как да съм доволен от останалите три мегатрансфера ? Как да съм доволен от това ,че ни остави без креативен халф почти цял полусезон ? Как да съм доволен като гледам как мангалите ни минаха по титли и ни бъзикат всеки ден ? Как да съм доволен като погледна класирането ? Как да съм доволен като гледам как феновете се молят за четвъртото място и се радват на хикс у дома ?