Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sturridge23
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Добре ,защо всички пищите,че ще искат големи заплати и какво като Тевез,Агуеро и хора от тяхната класа искат по 150 000 ,значи можеше да се хвърлят подобни пари за играчи като Сръбското недоразумение,Дегени Полсени,гоговци ,а не може за играчи които със сигурност ще си заслужат всяко пени от заплатата която ще получават,разберете че не става хем евтино хем качествено,няма такива неща.Ако искаме такива играчи ще трябва да се дават високи заплати,толкова години се плащаха сумати пари за недоразумения.
-
- Контакти:
JalkiSte написа:smart написа:Кога е играл на левия бек??
Никога
Хаха, ти ще ми кажеш. Мача със Бирмингам (5:0) помниш ли го ?!? Тогава игра като бек и не съм сигурен, май следващия мач срещу Нюкасъл при 3: пак влезе за 15-20 минути като бек.
-
- Контакти:
по темата-Non LFC but Long time liverpool target Adam Johnson signed a 5 yr deal for city...another one to cross from our list of january transfer window!!! забравете така желания от вас адам джонсън...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- liverpool96
- Контакти:
dalejohnsonESPN Dale Johnson
Real Madrid plan to look into January moves for Carlos Tevez and, wait for it, Glen Johnson.
От Реал планират да ни отмъкнат Глен Джонсън. Нещо не ми се вярва, пък и според мен е поредната партенка. По тоя начин Рамос какъв ще бъде? Резерва? Пък и Глен струва около 20 млн. Ще дадат 20 млн. за резерва? Другото, което е, че Моуриньо даде изявление, че зимата няма да привлича никого...
-
- Контакти:
liverpool96 написа:dalejohnsonESPN Dale Johnson
Real Madrid plan to look into January moves for Carlos Tevez and, wait for it, Glen Johnson.
От Реал планират да ни отмъкнат Глен Джонсън. Нещо не ми се вярва, пък и според мен е поредната партенка. По тоя начин Рамос какъв ще бъде? Резерва? Пък и Глен струва около 20 млн. Ще дадат 20 млн. за резерва? Другото, което е, че Моуриньо даде изявление, че зимата няма да привлича никого...
няма да се учудя,ако сияйния го продаде на реал...кели и фланагън ще налага отдясно.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
liverpool96 написа:dalejohnsonESPN Dale Johnson
Е че те дадоха 25 за Коентрао който не съм видял да е твърд титуляр...а Рамос ще им играе централен защитник какъвто всъщност е....а и ако дават 20-ина милиона за Глен да го пускат....първо че има Кели и Фланагън, второ че се говореше за интересс и преговори за Инкоом който е по-млад и доста по-евтин и трето, че напоследък Глен си е направо стъклен и това че тука напоследък изкара 4-5 поредни мача без контузия и то срещу отбори като Стоук, Норич, УБА и Суонси си е направо подранило коледно чудо....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
JalkiSte написа:smart написа:Кога е играл на левия бек??
Никога
Вие май избощо не помните игра Бек, но защото се наложи в някакъв мач той влезе като резерва. ест че никога не е играл титулярен бек но както и да е
-
- Контакти:
dsadsadasdasdasd написа:JalkiSte написа:smart написа:Кога е играл на левия бек??
Никога
Вие май избощо не помните игра Бек, но защото се наложи в някакъв мач той влезе като резерва. ест че никога не е играл титулярен бек но както и да е
Ама е играл нали...това ми беше мисълта. А под ръководството на скапания ви Крал не съм го виждал титуляр ник'га.
-
- Контакти:
бе той под негово ръководство игра бе каун. a що се отнася до това все пак е играл. ами той и джон тери е играл вратар това означава ли че той е завършен вратар хитрецо
-
- Контакти:
dsadsadasdasdasd написа:бе той под негово ръководство игра бе каун. a що се отнася до това все пак е играл. ами той и джон тери е играл вратар това означава ли че той е завършен вратар хитрецо
Офф, лайно нещастно, ко съм ти казал, че да ме обиждаш бе, говняр. Каун ще викаш на този който те е прайл бе, говно. Отивай сменяй памперса, миризлив