Стоук Сити - Ливърпул 26.10.2011, 21:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Стоук Сити - Ливърпул 26.10.2011, 21:45 ч.
А между др не ми се мисли какво щеше да се случи ако Карагър беше направил такава грешка? Той в тази ситуация излезе виновен , сигурно щяхте му пуснете оставката.
Ех какъв късмет имам , гледах само първото полувреме .. Но като разбрах че сме обърнали много се зарадвах.Сега ще гледам цялото 2 полувреме.Позитивите от този мач според мен са:
1.Най после успяхме да победим след като сме допуснали гол.
2.Суарез най после се разписа и то заслужено.
3.Продължаваме серията си без загуба.
Лошото е че отново допуснахме много тъп гол , според мен Кени малко подцени защитата , защото почти всички голове който получаваме са от грешка на защитниците.Зимата трябва да наблегне на трансфер в тази зона , но дотогава има доста време.
От тук нататък само победи
1.Най после успяхме да победим след като сме допуснали гол.
2.Суарез най после се разписа и то заслужено.
3.Продължаваме серията си без загуба.
Лошото е че отново допуснахме много тъп гол , според мен Кени малко подцени защитата , защото почти всички голове който получаваме са от грешка на защитниците.Зимата трябва да наблегне на трансфер в тази зона , но дотогава има доста време.
От тук нататък само победи

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Айде и аз да кажа нещо за мача
Доволен съм много от резултата, знаем досега как сме се представяли на този стадион и изобщо колко отбора са си тръгвали с победата от там
Доволен съм заради това, че успяхме да направим пълен обрат, нещо за съжаление нетипично за нас в последните години. Доволен съм и от играта до гола на Стоук, демонстрирахме много добро разбирателство и скорост в нападение.За съжаление пак многото пропуски ни попречиха да решим мача рано-рано.Особено ми хареса комбинацията при пропуска на Суарес, където Лукас и Макси разиграха убийствено, обикновено те (особено Лукас) са хора, от които не сме свикнали да виждаме толкова впечатляващи изпълнения.И честно казано, Даунинг изобщо не ми липсваше
Хареса ми и това, че Далглиш направи смяна на полувремето, нещо, което не беше правил досега и то не се поколеба да извади Карагър, давайки шанс на Коатес да поправи грешката си и наистина мисля, че като цяло той направи много силен мач.Иначе наистина сбърка доста левашки.С пускането на Белами обаче смятам, че закъсня, с оглед на играта преди влизането му Стоук можеха да отбележат и моето мнение е, че уелсецът трябваше да влезе по-рано.
Притеснителното за мен е, че все още не знаем къде се намираме, когато получим гол.Не е фатално да ни вкарат, дори и най-добрата отбрана може да го допусне, но лошото е, че ние тотално губим облика си след нещо такова и вчера ако не беше геният на Суарес не знам как щяхме да се върнем в мача.Това определено е психологически проблем, тъй като за да играем по този начин като през първото полувреме срещу Норич и Стоук явно възможностите ги имаме, просто си глътваме граматиката, когато пуснем гол
Надявам се да победим срещу УБА в събота, крайно време е да престанем да губим точки от такива отбори, а и за да покажем на Дедо Рой, че не е успял да ни унищожи, въпреки че доста сериозно се опита

Притеснителното за мен е, че все още не знаем къде се намираме, когато получим гол.Не е фатално да ни вкарат, дори и най-добрата отбрана може да го допусне, но лошото е, че ние тотално губим облика си след нещо такова и вчера ако не беше геният на Суарес не знам как щяхме да се върнем в мача.Това определено е психологически проблем, тъй като за да играем по този начин като през първото полувреме срещу Норич и Стоук явно възможностите ги имаме, просто си глътваме граматиката, когато пуснем гол

Надявам се да победим срещу УБА в събота, крайно време е да престанем да губим точки от такива отбори, а и за да покажем на Дедо Рой, че не е успял да ни унищожи, въпреки че доста сериозно се опита

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
suareshampion написа:кое не можеш да разбереш бе момче? че в момента без суарес на терена не можем да вкараме гол !..това ли не можеш да разбереш ? ами хайде разбери го вече ! никога не съм плюл добрите ни играчи ..нито торес, нито стиви, нито суарес ..да не говорим и за играчите от по минало време,които си споменал ! нещо ме бъркаш с някой ми се струва ...аз не съм глупав и оценям добрите качества ..и аз се чудя как може да има фенове ,които да хулят добрите ни играчи ,които дават всичко от себе си в почти всички мачове ?..суарес бил пропускал ..ами ок ..ама той създава..не спира да тича а не марзелува ..сега ако чака цял мач на точката на дузпата и му я подадат 5 пъти и 5 пъти пропусне тогава разбирам да се хули ..бербатов за какво го забиха на пейката ..щото в по голямата част от мача не тича ,не гони и английските фенове разбираемо недоволстват и казват "как може нашия руни да гони а той не "...имаме едно бижу в отбора и трябва да го подкрепяме ..доказан голмайстор има над 100 гола зад гърба си ..това означава ,че головете ще си дойдат..ако единия мач не му върже другия ще му върже ..аз така разсъждавам..а и според мен има всички предпоставки да стане легенда ..видяхте ли вчера как целуна емблемата ?
говорих принципно, че не мога да разбера крайностите в оценките след добър или лош ден за отбора. нямах предвид конкретно теб. защото и двамата четем тук един и същи форум и виждаме как когато играта не ни е вървяла след даден мач, колко помия се изсипва по мениджър и играчи. в същото време когато всичко е наред и когато някой се превърне в героя на деня всички са готови да му сложат ореол на светец. цитирах репликите ви с колегата, че Суарес е най-важния ни футболист, за да илюстрирам тезата си с пример. иначе не оспорвам, че Луис е много важен за клуба и съм съгласен, че той е може би най-важния ни футболист СЛЕД Стивън Джерард (В моите очи в последните 3 години любимците ми във футбола са точно Джерард, Суарес, Карагър и Ван дер Ваарт - в този ред, към тях до януари месец включвах и Торес, а в последно време все повече ме радват Мартин Кели и Кристиян Ериксен). Дадох сравнение между Луис и Торес, защото и на времето много хора смятаха испанеца за най-важния ни футболист, а МОЕТО мнение е че и тогава и сега това е капитана ни, а те като водещите голмайстори на клуба са естествено също сред основните ни играчи за съответния период. надявам се, че с това уточнение разбираш тезата ми по-добре.
п.п. Благодаря ти за обръщението "момче" - бях го позабравил, а е хубаво човек да се върне към едни по-безгрижни години

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

-
- Контакти:
JalkiSte написа:Айде и аз да кажа нещо за мачаДоволен съм много от резултата, знаем досега как сме се представяли на този стадион и изобщо колко отбора са си тръгвали с победата от там
Доволен съм заради това, че успяхме да направим пълен обрат, нещо за съжаление нетипично за нас в последните години. Доволен съм и от играта до гола на Стоук, демонстрирахме много добро разбирателство и скорост в нападение.За съжаление пак многото пропуски ни попречиха да решим мача рано-рано.Особено ми хареса комбинацията при пропуска на Суарес, където Лукас и Макси разиграха убийствено, обикновено те (особено Лукас) са хора, от които не сме свикнали да виждаме толкова впечатляващи изпълнения.И честно казано, Даунинг изобщо не ми липсваше
Хареса ми и това, че Далглиш направи смяна на полувремето, нещо, което не беше правил досега и то не се поколеба да извади Карагър, давайки шанс на Коатес да поправи грешката си и наистина мисля, че като цяло той направи много силен мач.Иначе наистина сбърка доста левашки.С пускането на Белами обаче смятам, че закъсня, с оглед на играта преди влизането му Стоук можеха да отбележат и моето мнение е, че уелсецът трябваше да влезе по-рано.
Притеснителното за мен е, че все още не знаем къде се намираме, когато получим гол.Не е фатално да ни вкарат, дори и най-добрата отбрана може да го допусне, но лошото е, че ние тотално губим облика си след нещо такова и вчера ако не беше геният на Суарес не знам как щяхме да се върнем в мача.Това определено е психологически проблем, тъй като за да играем по този начин като през първото полувреме срещу Норич и Стоук явно възможностите ги имаме, просто си глътваме граматиката, когато пуснем гол![]()
Ако се замислим, почти не са ни вкарали гол, който да е плод на добра игра. Всичките допуснати голове са някакви грешки на защитниците ни и то кориозни ако тези грешки паднат до мимимум може да имаме и най-добрата защита в Англия!
Две големи седмици! Дано по-често имаме повод да виждаме подобни кадри

[center]

Добре че го има Суарез без него този мач едва ли щеше да завърши с победа на Ливърпул.
Лошото в цялата работа е, че както винаги Ливърпул ще разчита на 2ма играчи да има измъкват мачовете и когато един от двамата се кунтузи или и двамата не могат да играят се започва със загубите и равните и постепеното отдалечаване от титлата.
Лошото в цялата работа е, че както винаги Ливърпул ще разчита на 2ма играчи да има измъкват мачовете и когато един от двамата се кунтузи или и двамата не могат да играят се започва със загубите и равните и постепеното отдалечаване от титлата.
samobotev написа:Добре че го има Суарез без него този мач едва ли щеше да завърши с победа на Ливърпул.
Ами че то това в почти всеки отбор си е така.
Сити - Силва, Агуеро; Юнайтед - Рууни, Нани; Арсенал - Ван Перси. Ако тези играчи не им играят, не мисля, че ще са по-силни от нас без Суарес или поне не много. А за момента Джерард (ако той е вторият на който много разчитаме) изобщо не е във форма и макар че вкара на Юнайтед играе доста посредствено и не се знае кога ще навлезе във форма.