Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот LFC1892 » 03 окт 2011 02:28

venomcho написа:
[offtopic]човек, ти четеш ли първо преди да пишеш, щото аз твойто два пъти го препрочитах и така и не намерих абсолютно никва връзка с моя пост :?[/offtopic]

Постът ми не беше конкретно към теб, а към всички, които са вечно недоволни и търсят кусури на всичко. Към теб беше само първата част, тъй като не съм съгласен, че това да биеш Стоук 2 пъти означава да имаш шампионски отбор, както и обратното. А и въобще не знам кой говори за шампионски отбори и титли. Реално си знаем нашата цел за този сезон - 3-4 място и евентуално някоя от купите.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 03 окт 2011 12:14

PeterForsberg написа:JalkiSte,mate,нещо си се объркал,никой не се кара.
Просто спорим като нормални хора,защото имаме различни мнения,а не блеем като овце в една посока;).

Ясно ми е, ама не върви да кажа "Стига сте спорили като нормални хора" :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 03 окт 2011 18:29

LFC1892 написа:
venomcho написа:Грешка - следващият мач най-малко от всички може да покаже каквото и да било...
Пак се повтарям, но за мен "дербито" ни е със Стоук Сити - когато направим дабъл над тях някоя година, тогава ще повярвам, че имаме шампионски отбор :!:
За МанЮ е ясно - там както може да паднем, така може и пак да бием с 3 гола - точно затова е дерби и нищо останало няма значение, а дори и да паднем не вярвам нещо да се промени - преди ги смазвахме и те си ставаха пак шампиони, така че...

П.С. последното го пиша, като фен на отбор, повече от 10г. излизащ обречен (на теория) срещу основния си съперник

То по твоята логика и Юнайтед нямат шампионски отбор... Някои от вас просто не ги разбирам. Като бием - нямало игра, като паднем с добра игра (мачът със Стоук) - трагедия, като съдиите ни ощетяват и ни бият - ние сме си виновни, като ни помогнат малко - бихме заради съдията, като манчо вадят късмети и съдиите ги бутат - страшен отбор са, че и стил имат. Ебати стила честно. Норич ги разпиля, не знам каква е тая защита, ама ако тоя Пилкингтън беше малко по-хладнокръвен и Норич имаха малко повече късмет, манчо го губеше този мач. Просто искам да кажа, че много омаловажавате нашия отбор, а издигате на пиедестал някои други отборчета, които не го заслужават. Айде дано и след следващия мач си говорим как съдията ни подкрепил, късмет сме имали и сме ги били без стил за разлика от техния стил, който е да създават по 2 положения на мач и да ги вкарват, а отзад да ги разпиляват тотално.

Точно това харесвам в Ман Юнайтед. Всяко второ добро положение е гол. Имат много добър реализаторски усет, докато ние имаме голова разлика 10-8 от началото на сезона... Ако си бяхме вкарали всяко второ добро положение в мача със Стоук, който ти изтъкна, щяхме да бием с поне 5-1. Просто нямаме късмет и това е, не вярвам да е от некадърност, защото все пак говорим за Суарес, Даунинг, Каут, Белами, Керъл, които не веднъж са показвали, че могат да вкарват много голове. Иначе в мача с Евертън ми направи голямо впечатление ударът на Джерард, който ако не беше блокиран от защитник, влизаше във вратата на 1000 процента, досега не съм виждал през сезона играч на Ливърпул да направи такъв удар. Просто това си е изцяло в стил Стиви Джи. Да се надяваме, че капитанът ни ще пооправи тази лоша голова форма, в която се намираме. И само да кажа, когато видите, че Адам или Джерард стрелят от границата на наказателното поле, знайте, че това е 90% гол...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”