LiverpoolFC написа:Благодаря на всички. Ще си накупя някои неща за около 190лв. и доставката ще ми дойде за 220лв. някаде. Само, че не ми се иска да си регистрирам картата на която ми превеждат заплатата и май ще ходя да си открия нова сметка. Иначе картата ми е VISA ELECTRON и няма проблем да се пазарува с нея, но малко се притеснявам.
И да попитам нещо последно. Покупките ми на посочения адрес ли идват или в някой офис на фирмата куриер?
Аз съм си поръчвал поне пет пъти , всичките ми суитчъри ,тениски, якета са от сайта. Проблем никога не е имало освен когато изригна вулкана в Исландия , тогава пратката дойде след около две седмици. Внимавай с размерите , отиди до някой магазин на Адидас и премери каквото ще си купуваш за да си знаеш номера /по принцип размерите на адидас са доста уголемени/. Артикулите са качествени и каквото поръчаш това идва. С картата не съм имал проблем така , че купувай и се радвай. Фирмата с която работи онлайн магазина е DHL , можеш да си следиш пратката и също така доставят ти я или до адрес или ти си я взимаш от офис /работата ми е постоянно в движение из София , не издържам до вечерта и си я взимам от офиса само да разбера , че е дошла.