dsadsadasdasdasd написа:suareshampion написа:dsadsadasdasdasd написа:Мисля, че спора е излишен никой няма да се откаже от позицията си, което е много добре да има различни мнения. Искам само да кажа, че всички казват колко много се е променил футбола. Не той не се е променил изобщо дори. 22 играчи 1 главен съдия с неговите помощници правилата са същите. Единствената промяна е, че всичко е пари пари и само пари, а преди е било страст, страст и само страст. Това е и аз мисля, че Далгиш и Джерард могат да върнат тази страст в състава в момчетата, които играят в момента. За това Кени не плаща по 50 милиона за звезди, които ще направят 2 сезона и ще се махнат от състава. Той купува играчи от острова, които искат да играят за Ливърпул и ще искат да играят за отбора и напред.
Що се отнася до това, че си тренер на децата имено ти трабва добре да знаеш какво е страст. Децата играят играта до 18 години след това те не играят те работят за по милиони това е проблема и в България, пропиват се и живеят живот не на спортист а бих казал на наркоман. Уефа, ако иска да има футбол трябва веднага да вкара в сила правилото. Иначе бих казал това не е футбол а машина за пари. Единствената страст останала някаде е тази на феновете.
И както казвах и в предните си мнения недоволството не трябва да се изразява с убиди по адрес на този, който последен те е извел до титлата.
не съм обидил никого..което не ми харесва в работата му си го казвам ,което ми харесва също го казвам..и престанете да говорите ,че класните играчи ще се махнат от състава ...до сега се махаха заради неуспехите ,но ако почнем да печелим титли ,не мисля ,че някой ще иска си тръгне !
Кристияно Роналдо, Карлос Тевес, Андрий Шевченко, Ето'о, Роналдинио и още доста все печелили трофеи с отборите си ?
всеки от тия е дал доста на отбора си и малко или много се е изсхабил и е нормално в един момент примерно след 5 години престой и няколко титли и купи зад гърба си да потърси промяна ,ти кво искаш 15 години ли да играят на едно място? а и като си тръгне един класен идва друг на негово място ако отбора ти е на върха.. има и други фактори ,които влияят на такива трансфери..примерно за роналдо толкова милиони няма как да се откажат ,защото футбола е пари ,както ти каза..тевес пък не играеше и за това поиска да се махне ....добре кажи ми ти няма ли да си доволен примерно ако бяхме взели агуеро и за 5 години спечелим 2 титли на англия и една шл и след това да си тръгне срещу 50 млн ?