Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.

Мнениеот suareshampion » 27 сеп 2011 15:08

dsadsadasdasdasd написа:
suareshampion написа:
dsadsadasdasdasd написа:Мисля, че спора е излишен никой няма да се откаже от позицията си, което е много добре да има различни мнения. Искам само да кажа, че всички казват колко много се е променил футбола. Не той не се е променил изобщо дори. 22 играчи 1 главен съдия с неговите помощници правилата са същите. Единствената промяна е, че всичко е пари пари и само пари, а преди е било страст, страст и само страст. Това е и аз мисля, че Далгиш и Джерард могат да върнат тази страст в състава в момчетата, които играят в момента. За това Кени не плаща по 50 милиона за звезди, които ще направят 2 сезона и ще се махнат от състава. Той купува играчи от острова, които искат да играят за Ливърпул и ще искат да играят за отбора и напред.
Що се отнася до това, че си тренер на децата имено ти трабва добре да знаеш какво е страст. Децата играят играта до 18 години след това те не играят те работят за по милиони това е проблема и в България, пропиват се и живеят живот не на спортист а бих казал на наркоман. Уефа, ако иска да има футбол трябва веднага да вкара в сила правилото. Иначе бих казал това не е футбол а машина за пари. Единствената страст останала някаде е тази на феновете.
И както казвах и в предните си мнения недоволството не трябва да се изразява с убиди по адрес на този, който последен те е извел до титлата.

не съм обидил никого..което не ми харесва в работата му си го казвам ,което ми харесва също го казвам..и престанете да говорите ,че класните играчи ще се махнат от състава ...до сега се махаха заради неуспехите ,но ако почнем да печелим титли ,не мисля ,че някой ще иска си тръгне !

Кристияно Роналдо, Карлос Тевес, Андрий Шевченко, Ето'о, Роналдинио и още доста все печелили трофеи с отборите си ?

всеки от тия е дал доста на отбора си и малко или много се е изсхабил и е нормално в един момент примерно след 5 години престой и няколко титли и купи зад гърба си да потърси промяна ,ти кво искаш 15 години ли да играят на едно място? а и като си тръгне един класен идва друг на негово място ако отбора ти е на върха.. има и други фактори ,които влияят на такива трансфери..примерно за роналдо толкова милиони няма как да се откажат ,защото футбола е пари ,както ти каза..тевес пък не играеше и за това поиска да се махне ....добре кажи ми ти няма ли да си доволен примерно ако бяхме взели агуеро и за 5 години спечелим 2 титли на англия и една шл и след това да си тръгне срещу 50 млн ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 сеп 2011 18:48

Виж не се знае, дали Агуеро щеше да се наложи в състава на Пул бих бил доволен на трофей не зависимо кой е в отбора и нищо не се знае има още 32 кръга така, че ... всичко е възможно. Не се отчайвайте и нега видим какво ще се случи. A и по принцип аз се предържам към тезата английски отбор масата да са Англичани не да бъде като Рафа Бенитес. Тогава все едно Ливърпул беше Испанси отбор. Трябва повечето както се изразявате гръбнака на отбора да са местни момчета а вече идеята и техниката да идва от 3 4 латиноси. Мисля, че всичко е на лице в състава има Макси, Суарез, Лукас, Коатес, Енрике, Кайт все не британски момчета. Така че като се замислите има и латиноси колкото искате.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 27 сеп 2011 19:41

Е, Рафата си беше магьосник.
Изображение
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 сеп 2011 19:46

LFC1892 написа:Е, Рафата си беше магьосник.
Изображение
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 сеп 2011 19:57

dsadsadasdasdasd написа:Виж не се знае, дали Агуеро щеше да се наложи в състава на Пул бих бил доволен на трофей не зависимо кой е в отбора и нищо не се знае има още 32 кръга така, че ... всичко е възможно. Не се отчайвайте и нега видим какво ще се случи. A и по принцип аз се предържам към тезата английски отбор масата да са Англичани не да бъде като Рафа Бенитес. Тогава все едно Ливърпул беше Испанси отбор. Трябва повечето както се изразявате гръбнака на отбора да са местни момчета а вече идеята и техниката да идва от 3 4 латиноси. Мисля, че всичко е на лице в състава има Макси, Суарез, Лукас, Коатес, Енрике, Кайт все не британски момчета. Така че като се замислите има и латиноси колкото искате.

Стига бе човек ,двамата със Суарес щеше да се разбират даже и със затворени очи..а сега се измъчва Луис ,защото няма с кой да играе.Няма до него креативен играч ,който да може да задържа топката и да играе с едно докосване.Убеден съм ,че Суарес може много повече от това, което показва в момента и ако имаше подобни, като стил играчи около него ,щеше да е много по спокоен и да играе още по силно.Виж сега мен не ме интересува дали британци или латиноси ще са в отбора ..както има добри британци ,така има и слаби латиноси ..мен ме интересува играчите ,които идват да ни вършат работа а на тоя етап това не се случва.И пак ти казвам ,не ме разбирай погрешно,аз не съм и за Бенитес ,тъй като и той не ни донесе титла ! Но му се чудя на Кени и не мога да проумея как може да даде над 100 млн за трансфери и отново да сме зависими от един-двама играчи ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 сеп 2011 21:12

suareshampion написа:
dsadsadasdasdasd написа:Виж не се знае, дали Агуеро щеше да се наложи в състава на Пул бих бил доволен на трофей не зависимо кой е в отбора и нищо не се знае има още 32 кръга така, че ... всичко е възможно. Не се отчайвайте и нега видим какво ще се случи. A и по принцип аз се предържам към тезата английски отбор масата да са Англичани не да бъде като Рафа Бенитес. Тогава все едно Ливърпул беше Испанси отбор. Трябва повечето както се изразявате гръбнака на отбора да са местни момчета а вече идеята и техниката да идва от 3 4 латиноси. Мисля, че всичко е на лице в състава има Макси, Суарез, Лукас, Коатес, Енрике, Кайт все не британски момчета. Така че като се замислите има и латиноси колкото искате.

Стига бе човек ,двамата със Суарес щеше да се разбират даже и със затворени очи..а сега се измъчва Луис ,защото няма с кой да играе.Няма до него креативен играч ,който да може да задържа топката и да играе с едно докосване.Убеден съм ,че Суарес може много повече от това, което показва в момента и ако имаше подобни, като стил играчи около него ,щеше да е много по спокоен и да играе още по силно.Виж сега мен не ме интересува дали британци или латиноси ще са в отбора ..както има добри британци ,така има и слаби латиноси ..мен ме интересува играчите ,които идват да ни вършат работа а на тоя етап това не се случва.И пак ти казвам ,не ме разбирай погрешно,аз не съм и за Бенитес ,тъй като и той не ни донесе титла ! Но му се чудя на Кени и не мога да проумея как може да даде над 100 млн за трансфери и отново да сме зависими от един-двама играчи ?

Ами в последния мач се видяха някакви индикации за разбирателство между Керъл и Суарез нека изчакаме поне 1 сезон да играят заедно и тогава да правим изводи. Всичко смятат, че Керъл е слаб играч не за нивото на Пул, не мисля че това е така поради простата причина, че в цяла Англия медиите и всички специалисти включително и Кени са впечатлени от него. Да и аз не виждам от първите 3;4 мача от какво може да се впечетляват, но не може никой да отрече, че в последния мач ако бе вкарал би бил играч на мача. Проблема с Керъл е, че и той като Торес в Челси сякаш неможе да се отпусне и да покаже какво може. Просто психиката в такъв момент е важна и тя с няколко гола или добри мача ще му се върне. Не го отписвайте, все пак все още е на 22.

Върни се в “Ливърпул”