Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.
Поредния блестящ мач,проведен блестящо от блестящия "коач" Далглиш!Ознаменуван от блестящата солова акция на форварда Керъл в края!
- liverpool96
- Контакти:
blue avalanche написа:Поредния блестящ мач,проведен блестящо от блестящия "коач" Далглиш!Ознаменуван от блестящата солова акция на форварда Керъл в края!
+1
- sturridge23
- Контакти:
Тоя Керъл ,3 пъти можеше да среля и 3-те пъти не го направи,Уулвърхемтън ся ще видите другите отбори ще го премажат,ама срещу едва не ти убиха.
- IvanAtanasov
- Контакти:
По-малоумна смяна не съм виждал .. направо им каза "елате ни вкарайте!" цял мач го мързи да се мръдне пак тоя Керъл и го държи да играе 90 мин.А за положението накрая нямам думи просто
Хубав мач стана доволен съм от играта на Суарез и Керъл абе от всички горе долу съм доволен може би Хендерсън не игра кой знае какво но ... А пък вие тука СВЕТЦИТЕ изкара Суарез защото идва мач с Евертън идва мач с Юнайтед а и като извади Керъл ние кво ще праим ще обръщаме мач ли изкара Суарез за да потърси стабилността с Джерард пък и играе всеки мач и му трябва почивка не се месете без да знаете много много. Безсмислено е тука 2-3 човека да пишем едно и също а другите 100 да си знаят и да дрънкат все същите глупости спирам да пиша в форума защото е просто безсмислено.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
KingKenny написа:Хубав мач стана доволен съм от играта на Суарез и Керъл абе от всички горе долу съм доволен може би Хендерсън не игра кой знае какво но ... А пък вие тука СВЕТЦИТЕ изкара Суарез защото идва мач с Евертън идва мач с Юнайтед а и като извади Керъл ние кво ще праим ще обръщаме мач ли изкара Суарез за да потърси стабилността с Джерард пък и играе всеки мач и му трябва почивка не се месете без да знаете много много. Безсмислено е тука 2-3 човека да пишем едно и също а другите 100 да си знаят и да дрънкат все същите глупости спирам да пиша в форума защото е просто безсмислено.
Ех...не всички сме "озарени" от проникновенията на Далглиш...Какво да правим?
ПП.Всъщност,правилният въпрос е не:"Защо не беше сменен Керъл?",а "Защо,изобщо,Керъл игра?"
-
- Контакти:
Бе я си е*ете пу*ката майчина всички малолетни разбирачи. Срам ме е, че този отбор има такива "фенове". Никой от вас до преди година не е знаел кой е Далглиш и какво е направил. Най-жалката паплач сте - и да паднем, и да бием, пак псувате собствения си отбор и футболисти. По-хубаво да изпаднем и всички лекета като вас да ходят от Реал и Барса и т.н. Псувайте ме колкото искате, и без това нямате нищо общо с думата привърженик.
-
- Контакти:
гледам,че повечето сте дошли на моето мнение-тия дръвцета дето ги взе сияйния,за нищо не стават! няма смисъл да ги изброявам,всеки ги знае.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
Аве,какви сте вие?Последните три страници смешен плач на некъв мухльо/явно фен на Челшит/ и на нашия п****** 96 набор.
Момчета,сменяйте отбора,докато е време.Такива мишоци къде не знаят кой е Далглиш и какво е за истинските фенове на клуба,на Анфийлд ще ви ритат чак до родните ви села.
Вие отбора ли си подкрепяте,или определени играчи,ве глорихънтъри?
Играем слабо напоследък,губим мачове,днес беше тежко,трябваше да бием на всяка цена с оглед на мачовете,които ни чакат/Евъртън и Манюре/,липсват основни играчи/Джонсън,Агер,Джерард/,новите попълнения още се стиковат с отбора.
Каръл днес се стара много и като цяло заслужава много добра оценка/с изключение на опитите да се прави на Суарез в последната минута/,Даунинг и той игра доста добре,развинти Стиърман и тва доведе до смяната му,покриваше си зоната,центрира за удара на Каръл в гредата и жалко,че не подаде в ситуацията,когато Адам го изведе сам срещу вратаря.
Чарли-с основен принос за първия гол,пасовете му бяха добри.
Хендерсън-слаб мач,не помагаше на Кели и Джарвис го направи смешен в определени моменти.След смяната на Джордан тотално променихме облика си.В момента Дирк трябва да играе титуляр,защото има топки и е в по-добра форма от Хендо.
Дано срещу карамелите Даглиш да вземем правилното решешние,срещу съседите меки,технични играчи ще бъдат изядени от кучета като Фелайни,Родуел,Кейхил.
В крайна сметка важни са трите точки,срещу Стоук заслужавахме поне 1 точка,но загубихме нещастно и след тва рухнахме срещу Спърс.Днес бихме след много наши пропуски,но и Уулвс имаха шансове,така че след две поредни мъчни победи дано се изправим и вземем поне 4 точки от идните две дербита.
И финално-Кара вместо да успокоява отбраната,вкарва допълнителна паника,а липсата на Агер според мен ще е изключително сериозна.Зимата трябва да вземем централен бранител и дефанзивен халф на всяка цена,само Лукас не стига.
Момчета,сменяйте отбора,докато е време.Такива мишоци къде не знаят кой е Далглиш и какво е за истинските фенове на клуба,на Анфийлд ще ви ритат чак до родните ви села.
Вие отбора ли си подкрепяте,или определени играчи,ве глорихънтъри?
Играем слабо напоследък,губим мачове,днес беше тежко,трябваше да бием на всяка цена с оглед на мачовете,които ни чакат/Евъртън и Манюре/,липсват основни играчи/Джонсън,Агер,Джерард/,новите попълнения още се стиковат с отбора.
Каръл днес се стара много и като цяло заслужава много добра оценка/с изключение на опитите да се прави на Суарез в последната минута/,Даунинг и той игра доста добре,развинти Стиърман и тва доведе до смяната му,покриваше си зоната,центрира за удара на Каръл в гредата и жалко,че не подаде в ситуацията,когато Адам го изведе сам срещу вратаря.
Чарли-с основен принос за първия гол,пасовете му бяха добри.
Хендерсън-слаб мач,не помагаше на Кели и Джарвис го направи смешен в определени моменти.След смяната на Джордан тотално променихме облика си.В момента Дирк трябва да играе титуляр,защото има топки и е в по-добра форма от Хендо.
Дано срещу карамелите Даглиш да вземем правилното решешние,срещу съседите меки,технични играчи ще бъдат изядени от кучета като Фелайни,Родуел,Кейхил.
В крайна сметка важни са трите точки,срещу Стоук заслужавахме поне 1 точка,но загубихме нещастно и след тва рухнахме срещу Спърс.Днес бихме след много наши пропуски,но и Уулвс имаха шансове,така че след две поредни мъчни победи дано се изправим и вземем поне 4 точки от идните две дербита.
И финално-Кара вместо да успокоява отбраната,вкарва допълнителна паника,а липсата на Агер според мен ще е изключително сериозна.Зимата трябва да вземем централен бранител и дефанзивен халф на всяка цена,само Лукас не стига.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Не съм никак доволен. Този мач трябваше да го вземем с 2-3 гола разлика. Отново състава беше сбъркан. Даунинг просто трагичен. Не може през един защитник да мине, само бяга. Хендерсън никъде го няма... Керъл да не говорим... Вижда се че играе по-добре в последно време, но още е далеч от класата на Ливърпул... МАКСИ и БЕЛАМИ какво правят на скамейката по дяволите???
Ето това трябва да е състава за момента:
-----------------------Рейна-------------------------
Кели-------Карагър-------Шкъртел-----Енрике
---------------Лукас--------------Адам-------------
Макси---------------Джерард------------Белами
-----------------------Суарез------------------------
Ти кажи ми с какъв акъл ще изкараш Суарез??? Защо по дяволите състава бе изграден около Керъл, а не около Суарез??? Каква е целта да вади Суарез да му къса нервите??? Да си събере багажа и да ни зае*е ли???
Ето това трябва да е състава за момента:
-----------------------Рейна-------------------------
Кели-------Карагър-------Шкъртел-----Енрике
---------------Лукас--------------Адам-------------
Макси---------------Джерард------------Белами
-----------------------Суарез------------------------
Ти кажи ми с какъв акъл ще изкараш Суарез??? Защо по дяволите състава бе изграден около Керъл, а не около Суарез??? Каква е целта да вади Суарез да му къса нервите??? Да си събере багажа и да ни зае*е ли???
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]