Честито на феновете на Тотнъм.
Напълно заслужено победиха.
Очаквах повече от Ливърпул и мислех,че поне точка ще вземат,но бяха много зле в тоя мач.
Картоните си ги имаше всичките,правилно бяха изгонени Адам и Шкъртел.Имаше една ситуация при 1:0,когато Керъл го задържаха в нак.поле и съдията можеше да даде дузпа.
Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.
tevez написа:Честито на феновете на Тотнъм.
Напълно заслужено победиха.
Очаквах повече от Ливърпул и мислех,че поне точка ще вземат,но бяха много зле в тоя мач.
Картоните си ги имаше всичките,правилно бяха изгонени Адам и Шкъртел.Имаше една ситуация при 1:0,когато Керъл го задържаха в нак.поле и съдията можеше да даде дузпа.
И с дузпа, и без нея - все същия ташак.
-
- Контакти:
ама добре бе човек ,защо му беше да ги взима тия трагедии ?..това са толкова милиони ! ..толкова ли няма класни играчи ?..ок махна ги мършите ,евала ..ок взе суарес ,взе енрике ..супер ...ама за кво му бяха тия туристи керъл,хендерсън и адам бе,че и даунинг ? направо незнам вече кво става в тоя нашия ливърпул ..нямат ли наблюдения тия хора ,че тия футболистчета не стават за голям отбор бе еееее ..и тактиката бърка и постовете бърка ...и психически явно не може да ги подготви ..гледай ги всеки мач излизат едни такива напрегнати ,изнервени ,псуват се помежду си ...тоя смешник адам не стига ,че няма футболни качества ами и имам чуството ,че има психически проблеми ..как може неска при положение ,че имаш картон да влезеш по тоя начин и още в 25 минута да оставиш отбора да се мъчи с десет човека ?..постъпка на 15 годишен !..то бива бива ама..пак ши си късаме нервите ..пак мъки мъки..и до кога ?[/quote]
ЧАКАЙ БЕ ПИЧ,ЩО ПИТАШ МЕНЕ?ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИЯ МАЧ ВИ КАЗАХ,ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ СЪС ТИЯ НОВИТЕ...ТОГАВА ОБАЧЕ ВСИЧКИ МИ СКОЧИХТЕ,А СЕГА СЛЕД 5-ТИЯ КРЪГ ВЕЧЕ СТЕ НА МОЕТО МНЕНИЕ...ВИЖ МАТА И АГУЕРО КВО ПРАВЯТ ВСЕКИ МАЧ,НЕ СКОЧИХМЕ ЗА АЗАР,А ВМЕСТО ТОВА ВЗЕХМЕ КЕРЪЛ,АДАМ,ХЕНДЕРСЪН И ДАУНИНГ...СЪС ТИЯ МЪРШИЧКИ ТОЛКОЗ! БОЛИ МЕ ДА ГЛЕДАМ ТОЯ БЕЗСИЛЕН ОТБОР КАК СЕ МЪЧИ СЪС ТИЯ СРЕДНЯЦИ В СЪСТАВА...СИЯЙНИЯ ВИ КИНГ Е ВЕЧЕ ЗА ПЕНСИЯ И ВЪВ ТОВА БЯХ ПРАВ!
ЧАКАЙ БЕ ПИЧ,ЩО ПИТАШ МЕНЕ?ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИЯ МАЧ ВИ КАЗАХ,ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ СЪС ТИЯ НОВИТЕ...ТОГАВА ОБАЧЕ ВСИЧКИ МИ СКОЧИХТЕ,А СЕГА СЛЕД 5-ТИЯ КРЪГ ВЕЧЕ СТЕ НА МОЕТО МНЕНИЕ...ВИЖ МАТА И АГУЕРО КВО ПРАВЯТ ВСЕКИ МАЧ,НЕ СКОЧИХМЕ ЗА АЗАР,А ВМЕСТО ТОВА ВЗЕХМЕ КЕРЪЛ,АДАМ,ХЕНДЕРСЪН И ДАУНИНГ...СЪС ТИЯ МЪРШИЧКИ ТОЛКОЗ! БОЛИ МЕ ДА ГЛЕДАМ ТОЯ БЕЗСИЛЕН ОТБОР КАК СЕ МЪЧИ СЪС ТИЯ СРЕДНЯЦИ В СЪСТАВА...СИЯЙНИЯ ВИ КИНГ Е ВЕЧЕ ЗА ПЕНСИЯ И ВЪВ ТОВА БЯХ ПРАВ!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
liverpool96 написа: След това не знам как и до шестото място ще стигнем, тъй като Нюкасъл ни задминаха и изглеждат много по-стабилни от миналата кампания. Като купуваш нещастници, очаквай да ти поднасят само нещастия. smart, "свинята" Бенитес може да му викаш каквото искаш, но е ФАКТ, че в момента гръбнака на отбора са играчи, които е развил/купил той.
Дам, 33 кръга преди края Нюкасъл ни водят с гигантските ДВЕ точки. Как ли по дяволите ще ги стигнем?

YNWA

-
john barnes написа:ама добре бе човек ,защо му беше да ги взима тия трагедии ?..това са толкова милиони ! ..толкова ли няма класни играчи ?..ок махна ги мършите ,евала ..ок взе суарес ,взе енрике ..супер ...ама за кво му бяха тия туристи керъл,хендерсън и адам бе,че и даунинг ? направо незнам вече кво става в тоя нашия ливърпул ..нямат ли наблюдения тия хора ,че тия футболистчета не стават за голям отбор бе еееее ..и тактиката бърка и постовете бърка ...и психически явно не може да ги подготви ..гледай ги всеки мач излизат едни такива напрегнати ,изнервени ,псуват се помежду си ...тоя смешник адам не стига ,че няма футболни качества ами и имам чуството ,че има психически проблеми ..как може неска при положение ,че имаш картон да влезеш по тоя начин и още в 25 минута да оставиш отбора да се мъчи с десет човека ?..постъпка на 15 годишен !..то бива бива ама..пак ши си късаме нервите ..пак мъки мъки..и до кога ?
ЧАКАЙ БЕ ПИЧ,ЩО ПИТАШ МЕНЕ?ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИЯ МАЧ ВИ КАЗАХ,ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ СЪС ТИЯ НОВИТЕ...ТОГАВА ОБАЧЕ ВСИЧКИ МИ СКОЧИХТЕ,А СЕГА СЛЕД 5-ТИЯ КРЪГ ВЕЧЕ СТЕ НА МОЕТО МНЕНИЕ...ВИЖ МАТА И АГУЕРО КВО ПРАВЯТ ВСЕКИ МАЧ,НЕ СКОЧИХМЕ ЗА АЗАР,А ВМЕСТО ТОВА ВЗЕХМЕ КЕРЪЛ,АДАМ,ХЕНДЕРСЪН И ДАУНИНГ...СЪС ТИЯ МЪРШИЧКИ ТОЛКОЗ! БОЛИ МЕ ДА ГЛЕДАМ ТОЯ БЕЗСИЛЕН ОТБОР КАК СЕ МЪЧИ СЪС ТИЯ СРЕДНЯЦИ В СЪСТАВА...СИЯЙНИЯ ВИ КИНГ Е ВЕЧЕ ЗА ПЕНСИЯ И ВЪВ ТОВА БЯХ ПРАВ![/quote]
Ама чакай ся не си мисли ,че не ги виждам нещата..още през март като казах, че искам да дойде Вияш Бояш ме обявиха за луд в един друг форум.Казах им ,че Кени отдавна е извън големия футбол и трудно ще се справи,казах им че футбола се промени много с годините ,казах им че ако дойде Бояш ще докара класни играчи и ако знаеш каква война стана

Последна промяна от suareshampion на 18 сеп 2011 22:14, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- liverpool96
- Контакти:
LFC1892 написа:liverpool96 написа: След това не знам как и до шестото място ще стигнем, тъй като Нюкасъл ни задминаха и изглеждат много по-стабилни от миналата кампания. Като купуваш нещастници, очаквай да ти поднасят само нещастия. smart, "свинята" Бенитес може да му викаш каквото искаш, но е ФАКТ, че в момента гръбнака на отбора са играчи, които е развил/купил той.
Дам, 33 кръга преди края Нюкасъл ни водят с гигантските ДВЕ точки. Как ли по дяволите ще ги стигнем?Не ме разбирайте погрешно. И на мен не ми хареса това, което стана днес. Но вие имам чувството, че живеете за да "храните" и "плюете". Имам чувството, че едва ли не се радвате след загубите на отбора, за да можете да кажете после "Казах ли ви, че аз съм прав, а вие грешите". Едва ли на някой фен на Ливърпул му харесва, че за пореден път няма да станем шампиони. Дори и селекцията да е сгрешена, дори и треньорът да прави грешки, ние сме длъжни да подкрепяме отбора си с наличните футболисти, както правят онези фенове на Ливърпул, които надвикват тези на Тотнъм в 90 минута при 3-0 за тях. Много е лесно в момента да си фен на Юнайтед. Истинските фенове се познават по това, че подкрепят отбора си дори, когато губи, а след всяка, дори най-малка издънка, тук се изсипват обиди, които ме е срам да чета. Не виждам смисъл да плюем наред, тъй като, ако не влезем в ТОП 4, първият, който ще поеме отговорността, ще е Далглиш и съответно ще си понесе последствията. Дайте шанс на треньора и играчите, защото сезонът е дълъг и има още много неща да се случат. Донякъде по-малките от вас ги разбирам. И аз като бях на 15-6 се ядосвах много и казвах неща, за които след това съжалявах. Беше ми тъпо като ми се подигравах в училище, но да не ви пука. Ливърпул е велик отбор и може би трябва да потърпим още малко за да видим това прословуто златно небе. Айде пийс момчета.
YNWA
Много хубаво мнение, но пич, на теб не ти ли омръзна. Да, аз подкрепям след яда си, но ние в последно време не спираме да падаме. Все съдиите виновни, селекцията е грешна, тактиката също. Какво още? Победата срещу Болтън ме изпълни много и не живея, за да храня. То по твоята логика всичко е розово, за всичко трябва да сме доволни. Ами не е така! Време е да си свалиш очилата. Прав си, че трябва да го подкрепяме, но на фона на тази подкрепа трябва да има и резултати, които един вид ни мотивират. Не мислиш ли?
liverpool96 написа:
Много хубаво мнение, но пич, на теб не ти ли омръзна. Да, аз подкрепям след яда си, но ние в последно време не спираме да падаме. Все съдиите виновни, селекцията е грешна, тактиката също. Какво още? Победата срещу Болтън ме изпълни много и не живея, за да храня. То по твоята логика всичко е розово, за всичко трябва да сме доволни. Ами не е така! Време е да си свалиш очилата. Прав си, че трябва да го подкрепяме, но на фона на тази подкрепа трябва да има и резултати, които един вид ни мотивират. Не мислиш ли?
Никакви очила не съм сложил. Не съм доволен от много неща. Ако ми видиш мненията в темата за селекцията ще видиш, че не съм привърженик нито на Даунинг, нито на Хендерсън. И аз исках Мата и Агуеро вместо тях двамата. И аз исках Ашли Йънг вместо Даунинг, исках и Фил Джоунс. За първите двама може би нямахме парите (или по-скоро не искахме да плащаме по-големи заплати от тези на някои хора в отбора), а вторите двама предпочетоха Юнайтед пред нас. Недоумявам и тактиката на Далглиш в последните два мача. Недоумявам защо Керъл не игра срещу "дърварите" Стоук, които се бранят с 10 човека, а защо игра днес срещу атакуващия отбор на Тотнъм, който можеше да бъде хванат на контраатаки с по-бързи футболисти. Но какво можем да направим? Какво е твоето решение? Какво се постига с това плюене и "мерене на пишки" кой разбирал повече футбола и кой бил повече прав от другия? И за последното не съм съгласен. Не съм съгласен, че трябва да има резултати, които да ни мотивират да подкрепяме отбора. А и смятам, че много бързо се прибързва със заключения. Разбирам да сме загубили всички шансове за ТОП 4 или да сме загубили от отбори, от които попринцип размазваме, но и миналия сезон загубихме гостувания на Стоук и Тотнъм, като загубата със Стоук миналия кръг беше адски нещастна. А сега сме напред с една победа над Арсенал като гости. Нещо, което не се беше случвало от много време. Явно нещата няма как да станат изведнъж, но съм убеден, че ще влезем в Топ 4. А ако не влезем, както казах, Далглиш ще си понесе последствията.
-
- Контакти:
Да този мач паднахме , но това беше най-логичното след като имахме само 1 удар във вратата...то срещу Стоук където имахме 10-15 удара неуспяхме да вкараме как сега от 1 удар да очакваме гол...и въпреки слабата игра на отбора във всички линии на терене нямам намерения да почвам да плюя наред по футболистите и Далглиш.Вярвам че след завръщането на Стиви Джи отбора ще се стабилизира в халфовата линия и ще почнем да печелим като започнем от мача за Карлинг Къп.. 

-
- Контакти:
LFC1892 написа:liverpool96 написа:
Никакви очила не съм сложил. Не съм доволен от много неща. Ако ми видиш мненията в темата за селекцията ще видиш, че не съм привърженик нито на Даунинг, нито на Хендерсън. И аз исках Мата и Агуеро вместо тях двамата. И аз исках Ашли Йънг вместо Даунинг, исках и Фил Джоунс. За първите двама може би нямахме парите (или по-скоро не искахме да плащаме по-големи заплати от тези на някои хора в отбора), а вторите двама предпочетоха Юнайтед пред нас. Недоумявам и тактиката на Далглиш в последните два мача. Недоумявам защо Керъл не игра срещу "дърварите" Стоук, които се бранят с 10 човека, а защо игра днес срещу атакуващия отбор на Тотнъм, който можеше да бъде хванат на контраатаки с по-бързи футболисти. Но какво можем да направим? Какво е твоето решение? Какво се постига с това плюене и "мерене на пишки" кой разбирал повече футбола и кой бил повече прав от другия? И за последното не съм съгласен. Не съм съгласен, че трябва да има резултати, които да ни мотивират да подкрепяме отбора. А и смятам, че много бързо се прибързва със заключения. Разбирам да сме загубили всички шансове за ТОП 4 или да сме загубили от отбори, от които попринцип размазваме, но и миналия сезон загубихме гостувания на Стоук и Тотнъм, като загубата със Стоук миналия кръг беше адски нещастна. А сега сме напред с една победа над Арсенал като гости. Нещо, което не се беше случвало от много време. Явно нещата няма как да станат изведнъж, но съм убеден, че ще влезем в Топ 4. А ако не влезем, както казах, Далглиш ще си понесе последствията.
Да се готви да ги понася, боли ме да гледам как отбора играе толкова безхаберно заради тези цървули Даунинг, Адам и Хендерсън...боли ме да гледам как наш КРАЛ Кени става за смях от Тони Пюлис и само човещината на играчите на Тотнъм ни спаси от позора...можехме спокойно да отнесем още 2-3 гола...
-
- Контакти:
[/quote]Liverpool the best написа:john barnes написа:АЙДЕ БЕ,ОТВОРКО...ТУК СЪМ,А ТИ КЪДЕ СИ???ДАЖЕ НЕ ПОЗНАХ РЕЗУЛТАТА,НИЕ ОТИДОХМЕ НА РАЗГРОМ!
Тука съм!
Добре, съгласен съм, че изобщо не играхме добре и че можеше да направим по-добра селекция
ЕВАЛА,ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ ГРЕШКИТЕ! ВСИЧКИ ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЯТА,АМА ЩЕ Е КЪСНО![/quote]
Добре де Барнс, признавам си че сгреших, обаче защо се радваш че си бил прав? Радваш се все едно сме спечелили Висшата лига или ШЛ. А то е за реване

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.