АГЕНТЪТ НА МАСЧЕРАНО В БАРСЕЛОНА ЗА ПРЕГОВОРИ

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liverpoolfan1892
Контакти:

АГЕНТЪТ НА МАСЧЕРАНО В БАРСЕЛОНА ЗА ПРЕГОВОРИ

Мнениеот liverpoolfan1892 » 17 юни 2009 18:53

Агентът на Масчерано в Барселона за преговори- http://gong.bg/view_article.php?article_id=80540 .Перфектно,ще вземем пари от трансфера му за да купим Вия или друг добър нападател :) .YNWA!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: АГЕНТЪТ НА МАСЧЕРАНО В БАРСЕЛОНА ЗА ПРЕГОВОРИ

Мнениеот fr3ak_boy » 17 юни 2009 19:02

Ти искаш, ама Рафа Бенитез е заявил, че не иска да се разделя нито с Масчерано, нито с Алонсо.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 юни 2009 19:07

Според мен не трябва да си ходи....важна част от отбора е....само трябва да си сдържа нервите малко повече! :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

liverpoolfan1892
Контакти:

Мнениеот liverpoolfan1892 » 17 юни 2009 19:10

Алонсо е безценен за Ливърпул,но Масчерано според мен не е толкова добър.Рафа трябва да продаде някой и да вземе класен втори нападател,който да партнира на Торес и ще сме много силни :P :P .

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 юни 2009 19:24

Ако бях на мястото ня Бенитез още миналия сезон щях да привлека Бари и сега щях да пусна Масчерано.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Мнениеот agent_008 » 17 юни 2009 19:30

fr3ak_boy написа:Ако бях на мястото ня Бенитез още миналия сезон щях да привлека Бари и сега щях да пусна Масчерано.

То ако ставаше така, аз щях да взема Меси в Левски и да ги направя носитери на ШЛ ;)
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 17 юни 2009 20:05

Според много специалисти (включително Бенитес), Масчерано е най-добрият дефанзивен полузащитник в момента и е безценен за отбора. Анализите след нелепата загуба от Челси на четвъртфинала за КЕШ водят до извода, че футболиста е липсвал много и точно от неговата зона са се получили повечето пробиви към вратата. Личното ми мнение е, че той е перфектен футболист с неверотно желание за игра и победа. Гарет Бари... дори не се знае как щеше да пасне към отбора, докато МонстърМаш е проверен :). Наистина ни трябва някой добър партньор/заместник на Торес, защото тази година нулевите равенства като домакини ни изядоха главите, а следващия сезон не се знае дали ще успеем да победим по два пъти Ман.Ютд. и Челси. Поздрави.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 юни 2009 20:51

интерестно защо се въртят спекулации дето са от 2 3 седмици
наред с това Бенитез каза ясно и точно при никакви условия няма да се разделя с Алонсо и Машчерано.
сега е на мода е спекулацията че Рейна заминава за Барса...

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 17 юни 2009 20:55

Не може да се продават така леко основни футболисти.И Алонсо ,и Мас4ерано трябва да останат.Прекалено много са грешките ни на пазара.Много пари се дават за играчи без по4ти никакав принос за отбора.Поне 10 може да се цитират без замисляне.А 4е класен нападател е нужен е пове4е от ясно.Но не бива да отслабим 1 линия за сметка на друга.Янкитата да вадят пове4е пари.Това е на4ина.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 юни 2009 21:06

lfc написа:Не може да се продават така леко основни футболисти.И Алонсо ,и Мас4ерано трябва да останат.Прекалено много са грешките ни на пазара.Много пари се дават за играчи без по4ти никакав принос за отбора.Поне 10 може да се цитират без замисляне.А 4е класен нападател е нужен е пове4е от ясно.Но не бива да отслабим 1 линия за сметка на друга.Янкитата да вадят пове4е пари.Това е на4ина.

е давай.. цитирай 10 скъпи и неуспешни Роби Киин,Белами ок но това са трансфери изцяло на Рик Пери,до колкото знам Бенитез е искал Виля вместо Кийн
аз пък мога да ти цитирам Агер,Шкъртел,Арбеола,Рейна,Аурелио за трансфери на играчи дето след година две струват многократно повече.Машчерано и Торес също струват доста повече от цената дето е платена.цялата заблуда идва от това че се вземат почти безплатни резервии година след това си заминават.от тия трансфери не сме на особено голяма загуба
а иначе Машчерано и Алонсо гарнция остават.Поне не си спомням случай дето Бенитез да не е казъл тия остават и да се е случило обратното.Наред с това вече Бенитез прави селекция така че да се надяваме че ще е по успешна

Върни се в “Ливърпул”