Първа покупка на Бенитес!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Първа покупка на Бенитес!

Мнениеот Gil-galad » 16 юни 2009 17:48

styopa написа:
Gil-galad написа:
Lubaka1892 написа:Все пак се надявам,че ще е по-добър от Арбелоа,нали е английски национал :mrgreen:
А пък Тевез можете да си го държите.

Риера си е добре,защо да си тръгва.

Риера е накадърен...колкото пъти се е опитал да направи финт го е объркал....всяко 2-ро центриране е провал, единственото му хубаво са далечните удари но само понякога!

честно казано не виждам Парк или Калу да са нещо повече..

Аз не съм казла че са, но щом МанЮ и Челси имат такива играчи защо трябва и ние да имаме?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

KingForAday

Мнениеот KingForAday » 16 юни 2009 17:48

styopa написа:
KingForAday написа:Еваларка эа Бенитес! Пожелавам му следващият му трансферен удар да е продажбата на Торес в Манчестър Юнайтед.И без това тоэи играч е прекалено добър за дърводелския отбор на Ливърпул. :lol: :lol:

объркал си темата..
gong/viewtopic.php?f=&t=17271

:lol: :lol: :lol: :lol:
Тоя беше добър :) :)

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 16 юни 2009 17:50

Gil-galad написа:
Lubaka1892 написа:Все пак се надявам,че ще е по-добър от Арбелоа,нали е английски национал :mrgreen:

Риера е накадърен...колкото пъти се е опитал да направи финт го е объркал....всяко 2-ро центриране е провал, единственото му хубаво са далечните удари но само понякога!

Тука много не съм съгласен.Доста добри финтове и центрирания имаше.Пък и това му беше първи сезон в Англия.Взема да свиква вече.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юни 2009 17:53

Lubaka1892 написа:
Gil-galad написа:

Тука много не съм съгласен.Доста добри финтове и центрирания имаше.Пък и това му беше първи сезон в Англия.Взема да свиква вече.

Дано д свикне щото според мен си един абсолютно посредствен футболист който не е за такъв голям отбор...по-скор за отбор от ранга на Тотнъм или нещо подобно. ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 юни 2009 17:58

19 млн.ми се струват доста за Глен! Портсмут пак се облажиха на гърба на Рафа.Общо взето за тези години Бенитес се оказа най-големия неудачник на трансферния пазар-изключвам Торес и Алонсо! Иначе доста недалновиден-Кийн,Воронин,Райън Бабел,Къркланд,Н'Гог ,цяла армада испанци-някои от които преждевременно се върнаха в Испания и ред други.....Джонсън си е истинска загадка-дано успее,мен лично ме съмнява

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 18:04

soilwork написа:19 млн.ми се струват доста за Глен! Портсмут пак се облажиха на гърба на Рафа.Общо взето за тези години Бенитес се оказа най-големия неудачник на трансферния пазар-изключвам Торес и Алонсо! Иначе доста недалновиден-Кийн,Воронин,Райън Бабел,Къркланд,Н'Гог ,цяла армада испанци-някои от които преждевременно се върнаха в Испания и ред други.....Джонсън си е истинска загадка-дано успее,мен лично ме съмнява

верно е неудачник.. като изключим Рейна,Арбеола,Шкъртел,Каут,Машчерано,Алонсо,Бенаюн,Торес, промяната на постовете на Карагър и Джерард,слагането в големия футбол на Крауч...
абе май не е толкова голям неудачник..

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 юни 2009 18:18

styopa написа:
soilwork написа:19 млн.ми се струват доста за Глен! Портсмут пак се облажиха на гърба на Рафа.Общо взето за тези години Бенитес се оказа най-големия неудачник на трансферния пазар-изключвам Торес и Алонсо! Иначе доста недалновиден-Кийн,Воронин,Райън Бабел,Къркланд,Н'Гог ,цяла армада испанци-някои от които преждевременно се върнаха в Испания и ред други.....Джонсън си е истинска загадка-дано успее,мен лично ме съмнява

верно е неудачник.. като изключим Рейна,Арбеола,Шкъртел,Каут,Машчерано,Алонсо,Бенаюн,Торес, промяната на постовете на Карагър и Джерард,слагането в големия футбол на Крауч...
Имах предвид на трансферния пазар ;) Вземи виж финансовия баланс за последните 5 г при режима на Рафа."Слагането в големия футбол на Крауч" и съответно махането от големия футбол на същият :) Първо чети аматьорче и след това пиши!!!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 19:36

soilwork написа:
styopa написа:

Имах предвид на трансферния пазар ;) Вземи виж финансовия баланс за последните 5 г при режима на Рафа."Слагането в големия футбол на Крауч" и съответно махането от големия футбол на същият :) Първо чети аматьорче и след това пиши!!!

ти казваш че прави слаби трансфери,аз си казвам мнението че има и доста усешни трансфери
и ти давам пример с 3/4 от титулярния състав който за мен са си успешни трансфери
така че кой не чете сам си прави изводите...
лош ни бил финансовия баланс. като помислиш малко кой има добър баланс?манчо ли,фк Абрамович ли? или да по прегледаме трансферите Реал,Барса,Интер и тн...
аз не казвам че Бенитез е идеален,но в никакъв случай не е "най-големия неудачник"
п.с. примерите дето ги даде Кийн е кофти трансфер но той е по скоро на Рик Пери,Воронин е без пари разцъква една година и сега ще вземем около 4 5 мил паунда,Н'Гог струва около 1,5 мил паунда , а Къркланд май сложил пълнеж
така че мисли малко повече,давай по-добри примери, а не да си издънваш злобата пред компа

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 16 юни 2009 19:42

По случея Бенитез се сещам за един виц "Обажда се един луд на Жилет и Хикс и казва:Искам да стана треньор на Ливърпул. Жилет отговорил: Вие луд ли сте. Лудия отвърнал: Да. Други изисквания?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

fcbarcelonaesp
Контакти:

Мнениеот fcbarcelonaesp » 17 юни 2009 16:09

По случаи твоя виц се сетих за един изказ на САФ "Първият гол ни съкруши" :shock: 1 гол в 1вите 15-тина минути ги съкрушил...къв отбор са..кви шампиони са...просто са жалки...на финала ги видяхме непобедимите..мн добре наблюдаваха мача...сега ще ги видим без Роналдо :) :) всичко ви зависеше от него..ако тои играе биете ..ако тръгне да си праи кефа ви бият...та мога да ти кажа че Ливърпул са много стабилни и сами си изгубиха титлата тая година....11хикса те са си виновни..но вие сте смешни ;)

Върни се в “Ливърпул”