Екзитър Сити - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Екзитър Сити - Ливърпул

Мнениеот Avrameca » 25 авг 2011 16:27

Не очаквах Краля да заложи на толкова силен отбор , но това е знак че този сезон ще се борим за да спечелим купа ;) Честита победа !
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 25 авг 2011 17:53

LFC1892 написа:
styopa написа:
luis16suarez luis suarez
Mission accomplished, we are in the next round! I'm happy to help my team by scoring a new goal! Keep working hard...

Дали той си пише нещата в Twitter и Facebook? Много изчистени откъм грешки ми се струват. :lol:

Той открай време си ги пише на испански и после с гугъл транслейт. Пусни му цитата в гугъла и ше видиш точен превод :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 25 авг 2011 18:47

MaCuMo написа:Той открай време си ги пише на испански и после с гугъл транслейт. Пусни му цитата в гугъла и ше видиш точен превод :mrgreen: :mrgreen:

Пуснах от испански на английски и излиза с малки разлики, но общо взето - да. :lol: А може някой от от испаноговорящите да си му помагат. Той си ги пуска от мобилния май, така че може да е с някой от отбора. :) Мен първоначално мисълта ми беше друга. Чувал съм, че известнитИ в Америка ги карат да имат Туитър и често ПР-ите си им ги ъпдейтват.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 26 авг 2011 09:31

LFC1892 написа:
MaCuMo написа:Той открай време си ги пише на испански и после с гугъл транслейт. Пусни му цитата в гугъла и ше видиш точен превод :mrgreen: :mrgreen:

Пуснах от испански на английски и излиза с малки разлики, но общо взето - да. :lol: А може някой от от испаноговорящите да си му помагат. Той си ги пуска от мобилния май, така че може да е с някой от отбора. :) Мен първоначално мисълта ми беше друга. Чувал съм, че известнитИ в Америка ги карат да имат Туитър и често ПР-ите си им ги ъпдейтват.

За там е така, но от футболистите които имат си ги пишат сами, поне нашите, зашото са пускали снимки още докато са в самолет, влак или някъде заедно, без пиар-и, мениджъри и т.н. За Глен, Дирк, Лукас и Стърлинг съм сигурен, но най-мощен в туитъра е Раян Бабел, не излиза от там горкия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”