Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот smart » 21 авг 2011 13:01

6omba написа:Не вървят никак на добре нещата с тези експерименти на Краля! Не може да зависиш от 1 червен картон. Керъл няма място в отбора! Хендерсън не трябва да започва титуляр, а да влиза към 60-70 минута колкото да трупа опит и чак като се развие тогава титуляр. Трябва ни спешно офанзивен футболист! И по-бързо Джерард да се възтановява!

да най добре ти да станеш треньор на Ливърпул къв е тоя Кени дето никой не го е чувал :oops:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 авг 2011 13:05

smart написа:
6omba написа:Не вървят никак на добре нещата с тези експерименти на Краля! Не може да зависиш от 1 червен картон. Керъл няма място в отбора! Хендерсън не трябва да започва титуляр, а да влиза към 60-70 минута колкото да трупа опит и чак като се развие тогава титуляр. Трябва ни спешно офанзивен футболист! И по-бързо Джерард да се възтановява!

да най добре ти да станеш треньор на Ливърпул къв е тоя Кени дето никой не го е чувал :oops:

Нали :lol:
Кой е КРАЛЯ, един пич, на 60 години, хванат от гората :oops: Срамота да си фен на Ливърпул и да говориш такива неща. Керъл и на мен не ми харесва, но победителите никой не ги съди. Хендо пък вчера си игра супер, не знам какво не ти хараса шомба? Изпълни тактическите указания на КРАЛЯ, много добре разиграваше, без излишни движения да прави, всичко си беше супер, а това му е втория мач. Има много хляб да яде, то се вижда, но ако всеки мач играе в центъра на терена както вчера малко по малко ще започне да блести.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 21 авг 2011 13:59

Liverpool forever_95 написа:
smart написа:

Нали :lol:
Кой е КРАЛЯ, един пич, на 60 години, хванат от гората :oops: Срамота да си фен на Ливърпул и да говориш такива неща. Керъл и на мен не ми харесва, но победителите никой не ги съди. Хендо пък вчера си игра супер, не знам какво не ти хараса шомба? Изпълни тактическите указания на КРАЛЯ, много добре разиграваше, без излишни движения да прави, всичко си беше супер, а това му е втория мач. Има много хляб да яде, то се вижда, но ако всеки мач играе в центъра на терена както вчера малко по малко ще започне да блести.

да правилно че то Лукас преди една година беше мнооого ама мнооого по зле от него а виж го сега как играе помислете си същото и за Керъл едва на 22 години е скоро ще се развие и ще започне да вкарва голове просто имайте вяра в него и недейте да го храните
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 21 авг 2011 14:03

john barnes написа:абе пич,дъртия кога е купувал средняк за 35 млн.паунда???

По твоите критерии:
Фил Джоунс е такъв- 18млн паунда
Ашли Йънг -18 млн евро
Валенсия -18 млн евро
Андерсон-31,5 млн евро
Карик -28 млн евро
Бебе -8 млн евро

Да не говорим,че имат още няколко човека дадени не малко пари,а тия хора имат съвсем малко мачове изобщо за клуба.Например Тошич или Диуф...[/quote]
всичко което казваш е така,спор няма.обаче...пропускаш една съществена разлика:ДЪРТИЯ ПЕЧЕЛИ ТРОФЕИ ВСЯКА ГОДИНА и никой не му държи сметка,че е взел 5-6 бангии и че ги е платил скъпо!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 авг 2011 14:36

john barnes написа:всичко което казваш е така,спор няма.обаче...пропускаш една съществена разлика:ДЪРТИЯ ПЕЧЕЛИ ТРОФЕИ ВСЯКА ГОДИНА и никой не му държи сметка,че е взел 5-6 бангии и че ги е платил скъпо!!!

Ами Краля е от осем месеца.Според мен на този етап е постигнал почти максимума от това което е възможно.Успя до голяма степен да не сме зависими от дуото Торес/Джерард, а и вкарваме доста голове.Защитата стана горе долу прилична и не се допускат толкова грешки.Гостуванията вече не са толкова голям проблем(за разлика от последните две години).За новите.. ще си покаже времето.От това повече за толкова кратко време е абсурд да искаме.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 21 авг 2011 14:48

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна, че се е опитал да убеди Стивън Джерард да напусне Ливърпул и да дойде на "Олд Трафорд".

В своята книга "Red by Gary Neville", Невил разказва:

"Стивън Джерард без съмнение е играч от световна класа и на мен ми се искаше той да играе за Юнайтед. На един лагер на националния отбор му казах `Ела да играеш за Юнайтед. Феновете ще те заобичат за нула време`. Той се засмя и ми отговори `Ще го направя, ако ти отидеш на "Анфийлд". XAXAXAXAXAXA :) :) :) :)

6omba
Контакти:

Мнениеот 6omba » 21 авг 2011 15:19

Абе на вас ви е харесало как играхме ли? Ако не беше червения картон знаете ли кога щяхме да вземем 3 точки? И да ви кажа не съм казал нищо против Хендерсън. Казах, че му е прекалено рано да е твърд титуляр, защото имаме Мейрелеш, който ще се справя по-добре от Хендерсън. Хендерсън трябва да се появява след 70-тата минута за да трупа опит и от време на време да излиза титуляр срещу някой по-слаб отбор. И защо да не съм фен на Ливърпул??? Защото гледам реално на нещата ли??? Много странен начин на разсъждение имамте.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 21 авг 2011 16:14

http://gong.bg/view_article.php?article_id=220721
Що да не го вземем :?

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 21 авг 2011 16:33

IvanAtanasov написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=220721
Що да не го вземем :?

Щото иска много голяма заплата ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 21 авг 2011 16:45

styopa написа:
john barnes написа:всичко което казваш е така,спор няма.обаче...пропускаш една съществена разлика:ДЪРТИЯ ПЕЧЕЛИ ТРОФЕИ ВСЯКА ГОДИНА и никой не му държи сметка,че е взел 5-6 бангии и че ги е платил скъпо!!!

Ами Краля е от осем месеца.Според мен на този етап е постигнал почти максимума от това което е възможно.Успя до голяма степен да не сме зависими от дуото Торес/Джерард, а и вкарваме доста голове.Защитата стана горе долу прилична и не се допускат толкова грешки.Гостуванията вече не са толкова голям проблем(за разлика от последните две години).За новите.. ще си покаже времето.От това повече за толкова кратко време е абсурд да искаме.

според мен,вече сме зависими от суарес...няма ли го на терена-няма и голове!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”