Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 авг 2011 11:00

john barnes написа:лошото е,че май акуилани ще го подарим на милан...чува се цена от 6-7 млн.евро,което си е подигравка! по-добре да го оставим при нас,отколкото да го даваме за тая смешна сума!

Е, да го оставим при нас, ама той дали ще иска да търка всеки мач пейката. С отношението си към Акуилани, Далглиш показва, че няма да разчита на него.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 21 авг 2011 11:17

С Ювентус се бяхме разбрали за 15 млн., но ние отказахме. Че сега за тези мизерни 7 млн. ще го пуснем ли? Каква е тази трансферна политика? Както каза john barnes, можехме да купим Кавани, Агуеро или някой друг нападател световна класа, но не, ние избрахме коренно различен играч на думата "класа". Каквото и да направи на терена, аз няма да си променя мнението спрямо него. Не искам отново да влизам с някого в спор, но досега щяхме и дясно крило да сме купили, заедно с този класен нападател и всичко щеше да е 6. С Джонито оплювахме трансферите и в същото време Вие нас оплювахте и критикувахте, но се видя какво е да сгрешиш, а аз в любимия ми отбор повече грешки не искам да се допускат.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 21 авг 2011 11:27

ще дойдат на нашта те,ама ще е късно...ако не бяхме избързвали януари,сега щяхме да вземем фалкао от порто! а и керъл лятото щеше да е 15-20 млн.максимум,щом толкова са искали да го вземат,щяха сега да го приберат.на нас ни трябва друг играч тип суарес,нещо като фалкао или агуеро.за съжаление,няма как да стане,при една негова контузия или наказание-оставаме със каут и керъл,което е недопустимо за отбор,борещ се за сериозни цели...конкурентите ни имат по 4-5 равностойни нападатели...ние имаме трима,гошко въобще не го броя.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 21 авг 2011 11:30

john barnes написа:ще дойдат на нашта те,ама ще е късно...ако не бяхме избързвали януари,сега щяхме да вземем фалкао от порто! а и керъл лятото щеше да е 15-20 млн.максимум,щом толкова са искали да го вземат,щяха сега да го приберат.на нас ни трябва друг играч тип суарес,нещо като фалкао или агуеро.за съжаление,няма как да стане,при една негова контузия или наказание-оставаме със каут и керъл,което е недопустимо за отбор,борещ се за сериозни цели...конкурентите ни имат по 4-5 равностойни нападатели...ние имаме трима,гошко въобще не го броя.

+1. Юнайтед разполага с цели 5 нападателя, затова не треперят като нас да им се контузи определен играч. А ние тука чукаме на дърво и се молим уругваеца-магьосник да не се контузи. Все си мисля, че трябва поне още един като него. Бих се зарадвал много и на Адам Джонсън, но задължително ни трябва някакъв техничен и с фантазия офанзивен играч.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 авг 2011 11:35

Gil-galad написа:Акуилани е казал пред италианска медия, че е близо до преминаване в Милан :)

Което би трябвало да стане тази седмица.

liverpool96 написа:С Ювентус се бяхме разбрали за 15 млн., но ние отказахме.

Няма такова нещо.Юве си имаха клауза за откупуване,но не я платиха.Изобщо не е имало никакви откази от наша страна.

liverpool96 написа:Каквото и да направи на терена, аз няма да си променя мнението спрямо него.

Точно това нещо изобщо не мога да го разбера и приема.
Значи хайде същия пример.Когато САФ купува някакъв неизвестен/средняк и т.н. играч и той става... големия футболист.Когато Ливърпул вземе такъв играч означава,че е боклук.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 21 авг 2011 11:40

Защото САФ взима качествени играчи, не като нашия "таран". Той взима повратливи играчи. Ти сам видя как един 8-милионно мексиканче се изкачи в класацията за голмайсторите, само за ДЕБЮТНИЯ му сезон. И след края на този сезон, той няма да струва 8 млн., ами едно 25. Взимаме всичко що са британци. Ами на мене тая работа не ми харесва, не може всички да станат класни играчи, все някой ще се провали. Всички ние, феновете, желаем да гледаме красив футбол от играчи с фантазия и техника. Всичко да е по-разнообразно от това да се търси главата на дългуча.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 21 авг 2011 11:42

абе пич,дъртия кога е купувал средняк за 35 млн.паунда??? купувал е некви за по 5,6,7млн.които даже и да се провалят,поне им се вземат парите после...за тия 35 млн.щяхме да вземем някой измежду-агуеро,фалкао,кавани,йоренте,игуаин...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 авг 2011 11:58

liverpool96 написа:Защото САФ взима качествени играчи, не като нашия "таран". Той взима повратливи играчи. Ти сам видя как един 8-милионно мексиканче се изкачи в класацията за голмайсторите, само за ДЕБЮТНИЯ му сезон.

Точно това имам в предвид.Всичко що е свързано с манчо е супер/гениално/прекрасно и т.н.
Нищо,че това мексиканче е на 3то място за миналата година в класацията за пропуснати положения/минути на терена.Нищо,че това мексиканче е като времето... един път супер,а в друг мач трагедия.

john barnes написа:абе пич,дъртия кога е купувал средняк за 35 млн.паунда???

По твоите критерии:
Фил Джоунс е такъв- 18млн паунда
Ашли Йънг -18 млн евро
Валенсия -18 млн евро
Андерсон-31,5 млн евро
Карик -28 млн евро
Бебе -8 млн евро

Да не говорим,че имат още няколко човека дадени не малко пари,а тия хора имат съвсем малко мачове изобщо за клуба.Например Тошич или Диуф...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 авг 2011 12:05

john barnes написа:абе пич,дъртия кога е купувал средняк за 35 млн.паунда??? купувал е некви за по 5,6,7млн.които даже и да се провалят,поне им се вземат парите после...за тия 35 млн.щяхме да вземем някой измежду-агуеро,фалкао,кавани,йоренте,игуаин...

Свърши вече ,няма кво да ги коментираме тия,сега можем да вземем някой по ефтин от 35млн ,но пак да е класен ,защото не виждам как без Суарес ще вкараме гол на тоя етап.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

6omba
Контакти:

Мнениеот 6omba » 21 авг 2011 12:58

Не вървят никак на добре нещата с тези експерименти на Краля! Не може да зависиш от 1 червен картон. Керъл няма място в отбора! Хендерсън не трябва да започва титуляр, а да влиза към 60-70 минута колкото да трупа опит и чак като се развие тогава титуляр. Трябва ни спешно офанзивен футболист! И по-бързо Джерард да се възтановява!

Върни се в “Ливърпул”