Ливърпул-Съндърланд

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

AnfieldRoadL4
Контакти:

Re: Ливърпул-Съндърланд

Мнениеот AnfieldRoadL4 » 17 авг 2011 19:52

Нищо не е ясно брат. Да - и аз не мисля, че ще вземем титлата, но май месец ще видим(дано не е по-рано). Иначе дано наистина влезем в ШЛ, защото е меко казано жизнено важно за финансите, а и не само.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 18 авг 2011 10:43

AnfieldRoadL4 написа:Нищо не е ясно брат. Да - и аз не мисля, че ще вземем титлата, но май месец ще видим(дано не е по-рано). Иначе дано наистина влезем в ШЛ, защото е меко казано жизнено важно за финансите, а и не само.

Не е само до финансите. Аз искам да гледам отбора си в ШЛ при най-големите. При Барса, Реал, Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Интер, Байерн, а не в ЛЕ с нечувани отбори. Искам да виждам отбора си, строен с най-големите, слушайки химна на ШЛ, а не със Спарта Прага, слушайки химна на ЛЕ. За това се надявам ако не друго, то поне да влезем в четворката най-после.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 24 авг 2011 12:56

Alonso_Massa написа:
CM Punk написа:И пак съдията беше за тях :)

Абе ти остави съдията... Тоз Фъргюсън да не Бог бе??? :lol: :lol: То толкова късмет... Има Божия работа тука... :lol: :lol: :lol: :lol:

Споко бе едва 2 кръг се мина. Пул и Юнайтед ще са основни претенденти за титлата тая година. Знам,че е странно,но на мен ми харесват и 2та отбора,но тая година някак си имам повече пристрастие към Ливърпул.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”