Ливърпул-Съндърланд

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

AnfieldRoadL4
Контакти:

Re: Ливърпул-Съндърланд

Мнениеот AnfieldRoadL4 » 13 авг 2011 23:07

Мале да имах един автомат, няколко пълнителя и адрсите ви.. Малееее... Фенове ми били на Ливърпул. Айде марш при реал, челси и сити! Един мач и пропищяхте, нищо че тоя отбор не е играл досега. Керъл дето много го храните единствен се опитваше да направи нешо до самия край на мача, и може би Каут естествено. Вие елементарно усещане за тая игра имате ли? Може ли таран висок 1,91 да минава целия отбор като Меси? Дори да го правеше пак щяхте да сте недоволни...

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 13 авг 2011 23:08

smart написа:щом толкова разбирате отидете да изритате краля вие да станете треньор, значи суарес може да пропуска дузпа ама Керъл неможе да вкара всяка изритана топка към него така ли ?За Суарес нищо не казвате въпреки че освен гола друго не направи манафите толкоз пъти са стартиали с Х и са печелили титла така че това да не ви притеснява горе главата идва мач с Арсенал който трябва да спечелим засега целта остава топ 4

Приятел извинявай ама спомни си миналия сезон без Керъл мачовете и резултатите на отбора 3:1 срещу Ман Ю 2;0 срещу Челси 5:2 с Фулъм 5:0 с Бирмиган 3:0 с Нюкясъл 0:2 над СЪндералнд и последните 2 кръга до колкото си спомян Керъл игра и логично загубихме кажи сега не е ли така ???????Отбора летеше тогава без 35-те милиона с номер 9.Глупав да си с тази тактика Ливерпул са жалки изритани топки към Керъл или центрирания вратарчето колкото и да е слабо се усети и само излизаше и ловеше нормално.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 13 авг 2011 23:22

mitko9311 написа:
smart написа:щом толкова разбирате отидете да изритате краля вие да станете треньор, значи суарес може да пропуска дузпа ама Керъл неможе да вкара всяка изритана топка към него така ли ?За Суарес нищо не казвате въпреки че освен гола друго не направи манафите толкоз пъти са стартиали с Х и са печелили титла така че това да не ви притеснява горе главата идва мач с Арсенал който трябва да спечелим засега целта остава топ 4

Приятел извинявай ама спомни си миналия сезон без Керъл мачовете и резултатите на отбора 3:1 срещу Ман Ю 2;0 срещу Челси 5:2 с Фулъм 5:0 с Бирмиган 3:0 с Нюкясъл 0:2 над СЪндералнд и последните 2 кръга до колкото си спомян Керъл игра и логично загубихме кажи сега не е ли така ???????Отбора летеше тогава без 35-те милиона с номер 9.Глупав да си с тази тактика Ливерпул са жалки изритани топки към Керъл или центрирания вратарчето колкото и да е слабо се усети и само излизаше и ловеше нормално.

Само да те поправя, Керъл игра срещу Съндърланд и негов удар с глава беше изчистен от защитник от голлинията...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 13 авг 2011 23:23

LFC1892 написа:styopa, аз не успях да гледам мача, прочетох всички мнения и останах точно с такова впечатление. Няма нищо изненадващо в това де. Хората бяха недоволни от играта още в контролите и голяма част от играчите ни бяха наредени. Но наистина логичен старт, с оглед на това, че половината ни играчи за сефте се виждат на терена. Интересно сега къде са Деген, Ел Жар и прочее, които играха в контролите. Непускането на титулярите и необиграването им в приятелските мачове лично според мен бе огромна грешка. Персонални оценки не мога да дам, но смятам, че трансферът на Хендерсън беше малко безсмислен. Играч, който може и да стане много добър в бъдеще, но просто не ни трябва в момента. Разбирам да хвърляме луди пари за такива играчи, ако настоящето беше "светло" и играта ни цъфтеше, но при положение, че имаме нужда от класни попълнения на почти всеки пост...еми не го разбирам, съжалявам.

П.С.: Знаете ли кога ще дават повторение на мача? Или има ли го качен някъде?
П.С. 2: Пичът, който обеща да си продаде апартамента и да черпи, ако станем шампиони, да не забрави в края на сезона. :)

Значи си от оптимистите ? :mrgreen: Е, поне съм спокоен, че ще си остана с подслона :lol: А ти ще бъдеш много разочарован в този прочут край на сезона... ;)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 авг 2011 23:27

Как искам да го пробутаме Керъл някъде за около десетина милиона пандурки не е истина...Имам чувството, че Нгог е по-добър от него :mrgreen:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 авг 2011 23:37

mitko9311 написа: последните 2 кръга до колкото си спомян Керъл игра и логично загубихме кажи сега не е ли така ???????

В грешка си.Прегледай пак мачовете.Има ги като статистика в сайта на клуба.

LFC1892 написа:Непускането на титулярите и необиграването им в приятелските мачове лично според мен бе огромна грешка.

Е по принцип отбора си играеше с това което има в момента(с изключение на мача с Галатасарай).Все пак имахме хора с националните отбори,а други бяха контузени.

Awesome написа:Сигурна победа за Ливърпул другата седмица ...

Недей така.Мача е 50 на 50.Все пак и двата отбора тръгнаха малко слабичко.

liverpool96 написа: Аз искам обаче отбор, който печели титли.

Аз имах в предвид друго.Едно е да искаш,а друго е реално в момента.Реално в момента Азар го искаше цяла Европа,а той си остана във Франция.Колко пари щял да струва и колко работа щял да свърши са си чиста фантазия.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 13 авг 2011 23:51

че керъл е дърво е ясен,ама що си мислите,че бил толкоз добър с глава и затуй постоянно му я дигат? той и туй не може тоя смешник,има 1 гол с глава и то май беше автогол на коларов...даже и в тоя компонент не е толкова добър,а тия 35 млн.дето ги дадохме за него си е чиста лудост.сега щеше да струва 15-20 млн. максимум,щяхме да изкараме сезона със каут,гошко и суарес и сега да го вземем,щом толкова сме го искали...да не изброявам поне 5 по-добри нападатели от него,че даже и по-евтини...а и доста по-класни!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 13 авг 2011 23:55

AnfieldRoadL4 написа:Мале да имах един автомат, няколко пълнителя и адрсите ви.. Малееее... Фенове ми били на Ливърпул. Айде марш при реал, челси и сити! Един мач и пропищяхте, нищо че тоя отбор не е играл досега. Керъл дето много го храните единствен се опитваше да направи нешо до самия край на мача, и може би Каут естествено. Вие елементарно усещане за тая игра имате ли? Може ли таран висок 1,91 да минава целия отбор като Меси? Дори да го правеше пак щяхте да сте недоволни...

и какво направи керъл? и кой пуска всички нови във дебютен мач,като преди това във всички контроли,не ги е пускал заедно? и кой изкара единствения човек,който можеше да вкара гол? та тоя таран кога ще вкара гол с глава бе?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 13 авг 2011 23:57

RedMagic написа:Значи си от оптимистите ? :mrgreen: Е, поне съм спокоен, че ще си остана с подслона :lol: А ти ще бъдеш много разочарован в този прочут край на сезона... ;)

Ами аз все пак нямам какво да губя. Мога само да спечеля 1 почерпка. :) Аз сигурно бях един от най-критичните спрямо трансферната ни политика (и още съм). Смятам, че никой освен Адам и Енрике не си заслужаваха парите, но все още вярвам на Кинг-а. С играчи, които едва ли не щяхме да изпаднем, за 1 полусезон той обърна нещата на 180 градуса. Просто съм на мнение, че не трябва да съдим отбора още след първия мач. Ми, ако последват 37 победи? :lol:

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 14 авг 2011 00:03

mitko9311 написа:

все пак ти нямаш ли вяра на Кени .. нека изчакаме до средата на сезона и ако тогава Керъл играе по същия начин тогава го хранете та той тепърва се развива все пак .той винаги ангажира един или двама защитници и оставя пространство за Суарес и Даунинг.Съгласен съм с някой от тук че хендерсън не става за дясно крило има го центрирането но му трябва повечко техника и скорост
трябва да гледаме към следващия мач Суарес вече ще в във форма, стиви може за запише няколко минути , глен вероятно се завръща и ще видите че няма да загубим срещу Арсенал или поне ще играем много добре.Съгласен съм с теб че има шанс Керъл да стане един от най разочароващите ни и скъпи трансфери но нека да изчакаме.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”