Ливърпул-Съндърланд
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул-Съндърланд
Ливърпул винаги е играл по напълно различен начин срещу добрите отбори.Там амбиция не липсва и всеки се раздава на макс,докато с останалите отбори не е така/огромен проблем на Ливърпул/.Напълно възможно е да ударим Арсенал 

Liverpool forever_95 написа:lpool1892 написа:Кой нормален човек си прави изводи за целия сезон след 1вия мач??? Всички футболисти са нови и има адски много време за сработване.На моменти разиграванията се получаваха,на моменти не.Нямах големи очаквания за тоя мач и не съм много изненадан.Отборът има бъдеще.Единствено ме дразни,че много често се прибягва до дълги топки към Керъл и не се използва толкова скоростта на крилата...
Добре аз пак искам да задам следният въпрос. Какво правим срещу Арсенал, Стоук и Тотнъм, където сме гости. Сега на Анфийлд не можем да бием Съндърланд... Като знам колко добре играем срещу Арсенал, Стоук и Тотнъм в гостуванията, просто не ги виждам нещата...
Ами като миналата година падахме от последните, как пак смачкахме мангалите? Айде, успокойте се малко, стига сте обвинявали индивидуалности, ами вижте, че целият отбор се осра ... стига сте си тровили нервите и чесали езиците, ами идете да изпиете по някоя бира, както ще направя аз

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
-
- Контакти:
john barnes написа:заради такива глупаво загубени точки,и то като домакини-може и да увиснем за топ 4...за титла-АБСУРД!!!
А аз имам странното чувство, че след петия кръг ще трябва да търся отбора си в долната половина на таблицата

Ето защо се изспива постоянно към Керъл играем с един нападател следователно да го използваме във всички аспекти на играта му опа забравих че той може да играе само с глава вече и в това не съм сигурен но правилно неа изчакаме има надежда в него неска се пробва да направи задна ножица има потенциал в него... за цирков акробат
Оффф незнам дано се подобри играта че проссто са жалки да ходят по мачовете хората

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Liverpool forever_95 написа:john barnes написа:заради такива глупаво загубени точки,и то като домакини-може и да увиснем за топ 4...за титла-АБСУРД!!!
А аз имам странното чувство, че след петия кръг ще трябва да търся отбора си в долната половина на таблицата
А аз с тази игра в Чемпиъншип

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
lpool1892 написа:Ливърпул винаги е играл по напълно различен начин срещу добрите отбори.Там амбиция не липсва и всеки се раздава на макс,докато с останалите отбори не е така/огромен проблем на Ливърпул/.Напълно възможно е да ударим Арсенал
арсенал не сме ги били в лондон от поне 7-8 години...не виждам и сега как ще стане,по скоро някой късметлийски хикс да врътнем!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
За всяко нещо си има първи път...ние и МанЮтд не бяхме били от 100 години,ама им сипахме 1:4 насред ОлдТрафорд ...времето ще покаже...
-
- Контакти:
пак ще си говорим след 1 седмица....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
KingKenny написа:Liverpool forever_95 написа:john barnes написа:заради такива глупаво загубени точки,и то като домакини-може и да увиснем за топ 4...за титла-АБСУРД!!!
А аз с тази игра в Чемпиъншип![]()
Толкова сме жалки, че няма накъде повече...Как можа Кени да купи тоя Адам не знам. Нищо не става от него, Хендо е млад още, за него няма да говоря, а само като си помисля, че трябва да се разделим с някой измежду Акуилани или Мейрелеш и ми става лошо...
-
- Контакти:
Лято е,сезонът почва,чакаме го с интерес.Ето го сигнала,мачът почва.Всички бягат,скачат-само Керъл мисли си насън:КЕРЪЛ е пълен Пън!!!!Деца играят Fly for fun:Керъл е пълен Пън!!!Хубав ден е зън,зън,зън;КЕРЪЛ е пълен Пън!!!Астън Вила ни подпука,във последната минута Андрю срещъ Ричард Дън:КЕРЪЛ е пълен Пън!!!Ето го отново с топката-Дългуч бездарен-от Господ яката ударен ,пее си ''Мрън Мрън'':КЕРЪЛ е пълен Пън!!!Сякъш той бастун е глънтал и 10 чаши е гаврътнал.В очите ми е като трън:КЕРЪЛ е пълен Пън!!!