Ливърпул - Валенсия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

scousers
Контакти:

Re: Ливърпул - Валенсия

Мнениеот scousers » 08 авг 2011 21:16

JalkiSte написа:Пич, започваш с агресивно мнение, с което обиждаш повечето от писалите преди теб, на всичкото отгоре го считаш за меродавно, че и се палиш как ти викаме :lol: Ми като си се написал Влади няма да ти викаме Стоян :roll: Логично е някой да не са съгласни с направените трансфери, други да са.Аз продължавам да твърдя, че Керъл и Хендерсън не си струват парите.Челси взеха Лукаку за по-малко пари от Хендерсън, а той е и по-млад, и по-доказан според мен ... голмайстор на белгийското първенство, а Хендерсън е младежки национал на Англия.А и нападателите струват повече по принцип.И Керъл може да е голям талант, ама Агуеро струва само с 3 милиона повече, а той е вече доказан класен футболист, а не да се чудим дали ще стане или няма да стане играч от него.Сега дали ще се впише в Англия не се знае, ама то това не определя трансферната цена.На всичкото отгоре тия пари ги дадоха Сити, които по принцип харчат много повече от реалната стойност на един играч.Само тези факти трябва да ти говорят, че сме взели Керъл на доста висока цена.Това е МОЕТО мнение и не ми пука дали си съгласен с него.Ако не ти харесва - сменяй форума.

Да трансферната сума дадена за агуеро не е много по голяма от тази за керъл но ти забравяш че агуеро зима 4 пъти повече пари от Керъл което прави лукса да имаме агуеро 2 пъти по скъп от този да имаме керъл.
ПС:Барнс точно каза че за него Даунинг е играча на мача срещу валенсия тъй че не го е критикувал толкова много :mrgreen:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 08 авг 2011 21:19

JalkiSte написа:Пич, започваш с агресивно мнение, с което обиждаш повечето от писалите преди теб, на всичкото отгоре го считаш за меродавно, че и се палиш как ти викаме :lol: Ми като си се написал Влади няма да ти викаме Стоян :roll: Логично е някой да не са съгласни с направените трансфери, други да са.Аз продължавам да твърдя, че Керъл и Хендерсън не си струват парите.Челси взеха Лукаку за по-малко пари от Хендерсън, а той е и по-млад, и по-доказан според мен ... голмайстор на белгийското първенство, а Хендерсън е младежки национал на Англия.А и нападателите струват повече по принцип.И Керъл може да е голям талант, ама Агуеро струва само с 3 милиона повече, а той е вече доказан класен футболист, а не да се чудим дали ще стане или няма да стане играч от него.Сега дали ще се впише в Англия не се знае, ама то това не определя трансферната цена.На всичкото отгоре тия пари ги дадоха Сити, които по принцип харчат много повече от реалната стойност на един играч.Само тези факти трябва да ти говорят, че сме взели Керъл на доста висока цена.Това е МОЕТО мнение и не ми пука дали си съгласен с него.Ако не ти харесва - сменяй форума.

съгласен съм с теб на 100%...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
vlady
Контакти:

Мнениеот vlady » 09 авг 2011 09:14

Вие си сменете отбора

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 09 авг 2011 09:37

Владко....според мен си на 18-20 години и почваш да ръсиш акъли,които нещо не се връзват с картинката.казаха ти го-ако не ти отърва,сменяй форума!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 09 авг 2011 09:42

Пичове, не ви ли писна вече ?!?
Вместо да насочите позитивната си енергия към стартиращото първенство, пилеете сили с махленски спорчета, достойни за едно предаване по БТВ в събота сутрин . :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 авг 2011 20:02

Някой да вземе да направи тема за мача от 1-я кръг на ВЛ срещу Съндърланд!!!По едно време имаше доста желаещи за тази работа,даже някои се скараха,а сега 3 дни преди мача тема няма...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 11 авг 2011 16:56

Честита победа и от мен.Гледах репортаж от мача и съм сигорен че ако играем така ще постигнем много през този сезон ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”