JalkiSte написа:Пич, започваш с агресивно мнение, с което обиждаш повечето от писалите преди теб, на всичкото отгоре го считаш за меродавно, че и се палиш как ти викамеМи като си се написал Влади няма да ти викаме Стоян
Логично е някой да не са съгласни с направените трансфери, други да са.Аз продължавам да твърдя, че Керъл и Хендерсън не си струват парите.Челси взеха Лукаку за по-малко пари от Хендерсън, а той е и по-млад, и по-доказан според мен ... голмайстор на белгийското първенство, а Хендерсън е младежки национал на Англия.А и нападателите струват повече по принцип.И Керъл може да е голям талант, ама Агуеро струва само с 3 милиона повече, а той е вече доказан класен футболист, а не да се чудим дали ще стане или няма да стане играч от него.Сега дали ще се впише в Англия не се знае, ама то това не определя трансферната цена.На всичкото отгоре тия пари ги дадоха Сити, които по принцип харчат много повече от реалната стойност на един играч.Само тези факти трябва да ти говорят, че сме взели Керъл на доста висока цена.Това е МОЕТО мнение и не ми пука дали си съгласен с него.Ако не ти харесва - сменяй форума.
Да трансферната сума дадена за агуеро не е много по голяма от тази за керъл но ти забравяш че агуеро зима 4 пъти повече пари от Керъл което прави лукса да имаме агуеро 2 пъти по скъп от този да имаме керъл.
ПС:Барнс точно каза че за него Даунинг е играча на мача срещу валенсия тъй че не го е критикувал толкова много