Мнениеот RedMagic » 08 авг 2011 02:03
Е, какво ви казах ? Всички вече казвате, че Даунинг е страхотен, невероятен, брилянтен... Иначе отначало имаше доста критици, които казваха, че е слаб футболист, че е адски надценен и че с 20 млн. е можело да вземем Мата, като според мен точно той е надценения, не Даунинг. Аз не видях абсолютно нищо от Мата, само направи един финт там до тъчлинията, но нашите го принудиха да върне топката чак към бека. Само това видях от него за цял мач. Докато Даунинг както каза колегата liverpool96 не спираше да тормози ту левия, ту десния бек на Валенсия. Много движение от него, постоянна смяна на постовете, много опасни атаки преминаваха именно през него. Казах ви, че Даунинг ще започне кариерата си в Ливърпул бляскаво и ще бъде изключително важен футболист за нас, е, сега се уверявате, че думите ми са били истина. Само чакам потвърждение за добрата игра на Даунинг от Джон Барнс, защото имено той е най-големият критик на Стюърт...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]