Ливърпул - Валенсия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Ливърпул - Валенсия

Мнениеот RedMagic » 06 авг 2011 21:26

john barnes написа:хендерсън втори мач е нулев...

Чак пък нулев. Вярно, не блести изключително, но се представя прилично. Все пак е на 21, докато стане такъв, който може да реши всеки мач в даден момент и да изпъква над останалите, има още доста хляб да изяде.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 авг 2011 21:34

Доволен съм от резултата ,но не и от играта.Хареса ми само напредъка във фаза защита и някои хубави неща ,които направихме през първото полувреме в нападение,Агер отново над всички.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 06 авг 2011 21:51

Честита победа момчета! Можеше и повече да очакваме, но по-сладко от победата няма. Go Go REDS!!!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 авг 2011 21:57

Е доволни ли сте вече? Суха мрежа, победа с два гола, гол на Керъл във втори пореден мач. Даунинг е перфектен просто. ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 06 авг 2011 22:28

Добре е щом не сме допуснали голове. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 06 авг 2011 23:17

suareshampion написа:Доволен съм от резултата ,но не и от играта.Хареса ми само напредъка във фаза защита и някои хубави неща ,които направихме през първото полувреме в нападение,Агер отново над всички.
много правилен коментар+малко добри идеи със включването на Махи и Каут.Нов отбор с нови идеи без лидери(Стиви Джи,Суарес спокойно колеги) Всичко идва с времето си, Успех на Вас и на Любимия Ни Отбор ще се получи повярвайте ми (а аз съм песимист м/у другото )

Потребителски аватар
npeckyy
Контакти:

Мнениеот npeckyy » 06 авг 2011 23:51

Добре как искате да е като в двете полувремена играе с 2 различни състава ? това са контроли само за обиграване на отбора не показват формата му

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 авг 2011 17:00

npeckyy написа:Добре как искате да е като в двете полувремена играе с 2 различни състава ? това са контроли само за обиграване на отбора не показват формата му

Точно така. Определено с тази победа над сериозен противник ще се вдигне самочувствието на отбора. Отново станахме свидетели на това, че с влизането си Лукас промени изцяло обстановката в центъра на терена. Хендерсън отново нищо интересно не показа, Адам се губеше, а Даунинг бе великолепен. Постоянно тормозеше бековете на "прилепите", било то от дясно или отляво. Непрекъснато сменяше поста си, непрекъснато се движеше. Връщаше се и много помагаше на другия много добре представил се Фабио Аурелио.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 08 авг 2011 02:03

Е, какво ви казах ? Всички вече казвате, че Даунинг е страхотен, невероятен, брилянтен... Иначе отначало имаше доста критици, които казваха, че е слаб футболист, че е адски надценен и че с 20 млн. е можело да вземем Мата, като според мен точно той е надценения, не Даунинг. Аз не видях абсолютно нищо от Мата, само направи един финт там до тъчлинията, но нашите го принудиха да върне топката чак към бека. Само това видях от него за цял мач. Докато Даунинг както каза колегата liverpool96 не спираше да тормози ту левия, ту десния бек на Валенсия. Много движение от него, постоянна смяна на постовете, много опасни атаки преминаваха именно през него. Казах ви, че Даунинг ще започне кариерата си в Ливърпул бляскаво и ще бъде изключително важен футболист за нас, е, сега се уверявате, че думите ми са били истина. Само чакам потвърждение за добрата игра на Даунинг от Джон Барнс, защото имено той е най-големият критик на Стюърт...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”