Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот JalkiSte » 04 авг 2011 12:25

liverbird написа:
JalkiSte написа:Всеки си има право на мнение ... на мен лично играта на Кейхил повече ми допада.Но може да разкараме Аяла и Кириякос и да ги вземем и двамата :lol:

Чул те Господ.Да раскараме и Акуилани и да си вземем Мата.

Акуилани си е много добре в момента.Ако ще взимаме Мата, по-добре да разкараме Поулсен и Джо Коул от халфовете.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

liverbird
Контакти:

Мнениеот liverbird » 04 авг 2011 13:34

JalkiSte написа:
liverbird написа:
JalkiSte написа:Всеки си има право на мнение ... на мен лично играта на Кейхил повече ми допада.Но може да разкараме Аяла и Кириякос и да ги вземем и двамата :lol:

Чул те Господ.Да раскараме и Акуилани и да си вземем Мата.

Акуилани си е много добре в момента.Ако ще взимаме Мата, по-добре да разкараме Поулсен и Джо Коул от халфовете.

Съгласен съм за Поулсен и Коул.Акуилани не мисля че има бъдеще в Ливърпул.Да,изпъкна в контролите до сега но това не е индикация,че ще се впише в състава.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 04 авг 2011 13:38

Ясно де, ама мисля, че е по-логично да задържим играч, който е изпъкнал, отколкото някой, който не е :lol: Пък и честно казано според мен още през 1вия му сезон беше почнал да изпъква и точно тогава Рой умната глава реши да го прати в Юве ...
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 авг 2011 13:51

Оуен Койл е отхвърлил слуховете, че Ливърпул са направили оферта за Гари Кейхил или въобще имат интерес към него....

И отново се появиха слуховете за Уго Родайега :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 04 авг 2011 15:45

Неска не намирам нищо интересно.

П.С. Цената на Енрике ще е между 6 и 10 милиона.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 авг 2011 18:00

Спекулации, че искаме 23-годишния полузащитник на Сошо Марвин Мартин, като сме готови да дадем 7 млн. евро, а Сошо искат 9. Пичът се счита за един от най-големите таланти във Франция, но аз лично не съм го гледал.
П.С. Гумното Торес пак се е прочул. Torres: ‘Liverpool’s Future Isn’t Looking Bright’

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 авг 2011 18:15

LFC1892 написа:Спекулации, че искаме 23-годишния полузащитник на Сошо Марвин Мартин, като сме готови да дадем 7 млн. евро, а Сошо искат 9. Пичът се счита за един от най-големите таланти във Франция, но аз лично не съм го гледал.
П.С. Гумното Торес пак се е прочул. Torres: ‘Liverpool’s Future Isn’t Looking Bright’

Да това за Мартин го прочетох и аз :) Това за Торес са инсинуации тъй като той скоро въобще не е давал интервюта :)

Мениджъра на Нюкясъл Алън Пардю обаче е казал, че няма конкретен интерес към Енрике и, че той ще играе в контролата Фиорентина тази събота....въпреки това повечето медии твърдят, че се очаква до 48 часа Енрике да се появи на Меллуд за медицински изследвания и договаряне на личните условия :)

Също така има и слухове, че Уест Хям искат Н'Гог....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 авг 2011 18:25

Gil-galad написа:Мениджъра на Нюкясъл Алън Пардю обаче е казал, че няма конкретен интерес към Енрике и, че той ще играе в контролата Фиорентина тази събота....въпреки това повечето медии твърдят, че се очаква до 48 часа Енрике да се появи на Меллуд за медицински изследвания и договаряне на личните условия :)

Аз лично се надявам трансфера да се провали и да вземем Сисоко или Перейра, които са си класа. А Енрике не смятам, че е кой знае колко по-добър от Инсуа, в който според мен има много хляб. Честно казано още не мога да си отговоря на въпроса защо се оттървахме от Рийзе едно време. :)

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 04 авг 2011 18:50

LFC1892 написа:
Gil-galad написа:Мениджъра на Нюкясъл Алън Пардю обаче е казал, че няма конкретен интерес към Енрике и, че той ще играе в контролата Фиорентина тази събота....въпреки това повечето медии твърдят, че се очаква до 48 часа Енрике да се появи на Меллуд за медицински изследвания и договаряне на личните условия :)

Аз лично се надявам трансфера да се провали и да вземем Сисоко или Перейра, които са си класа. А Енрике не смятам, че е кой знае колко по-добър от Инсуа, в който според мен има много хляб. Честно казано още не мога да си отговоря на въпроса защо се оттървахме от Рийзе едно време. :)

как защо - защото едно време треньор ни беше най големия спИциалист на планетата с най добрите трансфери в света :roll:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 авг 2011 19:09

smart написа:
LFC1892 написа:

как защо - защото едно време треньор ни беше най големия спИциалист на планетата с най добрите трансфери в света :roll:

Правеше много глупости на трансферния пазар, но лоша дума против него няма да кажа. През 2005г. донесе една от най-големите радости в живота ми. :)

Върни се в “Ливърпул”