Валеранга - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Валеранга - Ливърпул
Да ви кажа гледам го мача и откакто ни набутаха головете започнахме по - добре да разиграваме и Керъл намали на 2:1
- El Pistolero
- Контакти:
Лошия резултат идва от това че този състав за пръв път играе заедно и че Джонсън в това полувреме в защита играе зле,но поне добре завършихме полувремето.
Don`t feed the troll.
След гола осезаемо дигнахме оборотите. Хареса ми центрирането на Даунинг за гола 

Като цяло добро начало и край на полувремето. Добра игра на Даунинг и Агер, а Каут отново се разхожда чак ми е досаден да не го пуска по хубаво в тея мачове да пусне сега Аквата на мястото на Каут и Хендо в Дясно Даунинг в ляо, Аква зад Керъл и да си остави до към 65мин. Чарли и Спирингчо 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Общо взето като за първо полувреме с титулярите и без Джерард и Суарез беше добре - главно след 25 мин.
-
В защита слабичко,Керъл вкара ,което е добре за самочуствието му по нататък,но преди да я вкара я спря с ръка мерси на съдията
както и за спестения червен картон на Карагър,Даунинг и Агер изпъкват на фона на останалите ,но като цяло слаба игра през първото полувреме,за мен е нормално с оглед ,че за първи път излизат в този състав.Очаквам през второто да ги обърнем тия норвежци.

Последна промяна от suareshampion на 01 авг 2011 21:09, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
Нещастници сме нали? Нищо не играем нали? Сменяйте отбора

Керъл добре си помогна с ръка
Иначе Даунинг може би играе най-добре, чудя се само защо отдясно ... може би ако си отиде отляво, а Каут отдясно и двамата ще бъдат по-ефективни 

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
Непробиваема защита, креативна халфова линия и атомно нападение.
Ама нормално де, първи мач в този състав в края на подгодовката. Първите 5-6 мача в първенството ще обиграваме отбора и от зимата вече ще сме ОТБОР. Прогнозирам 3-3 краен резултат. Все пак трябва да спазим традицията да получаваме всеки мач по 3 гола (дори от китайците и Малайзия), а не мисля, че ще изгубим мача.

JalkiSte написа:Керъл добре си помогна с ръкаИначе Даунинг може би играе най-добре, чудя се само защо отдясно ... може би ако си отиде отляво, а Каут отдясно и двамата ще бъдат по-ефективни
Той си може и по-двете крила