styopa написа:Mighty Reds написа:И мен ме мъчат нек'ви такива мисли, систематизирани от suareshampion, бих добавил и друго - верно е, че т'ва са само контроли, френдлита или както искате, така ги наричайте, ама от такива загуби пада имиджа на клуба, който в последните години и без т'ва е достатъчно зацапан. То не бяха Еспаньол, Хъл, Галатасарай и кой ли още не.
Наистина странно поведение в предсезонната подготовка.
Като почне сезона никой няма да ги помни тези контроли.Хората просто ги владее емоцията.На нашите ширини само се гледа последния мач и това е.Щом за Джерард почнаха коментари,че едва ли не свършил с футбола,а Акуилани бил страшния футболист понеже дал няколко точни паса срещу Малайзия,Керъл бил дърво,Макси трябвало да спира с футбола...
Тези контроли даже и от към престиж не виждам какво толкова могат да навредят.Ако бяха важни,щяхме да си играем с основните футболисти и най-вероятно щяхме да си ги вземем.
Виж сега мен не ме притеснява резултата от тия контроли и слабата игра на тия момчета ,по простата причина ,че те няма да играят в официалните мачове.Притеснява ме липсата на основните футболисти в тия мачове .Всеки отбор прави лятна подготовка за физическа издържливост и контроли за обиграване и избистряне на състава.В тия контроли обаче аз не виждам обиграване на основните футболисти а някакви експерименти и то вече четвърти мач ! Кога ще ги обиграваме ..та те не са се виждали на терена..а мача със Съндърланд наближава ? Аз очаквах още в началото на подготовката да се махнат излишните.. да се вземат новите и в контролите да има едно обиграване и избистряне на състава и облика на отбора, но явно това с махането е някакъв много бавен ,труден и дълъг процес ,който няма край ..