Хъл Сити-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pavel-liverpool 99
Контакти:

Re: Хъл Сити-Ливърпул

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 23 юли 2011 21:47

lfc_fan написа:
pavel-liverpool 99 написа:Тоя Керъл вече ми лази по нервите :evil: .С всеки мач се вдървявя все повече и повече.Като го видя тоя дългуч и просто полудявам.А той струва 35 млн. Някой отново ще каже ''Това е онтрола той не се напрягаше'' или ''Беше контузен дълго време и не е във форма''.Да, ама Не.Контузията му отдавна мина и откакто е здрав има само 1 добър мач.Всичко друго е просто ужас.Или да се стяга или да си замимава от Анфилд.Дървета в Ливърпул не са нужни!!! :!:

няма какво да ти лази по нервите, това НЕ СА официални мачове, за да ни се раздават футболистите ;)

Добре де,според мен си донякъде прав,но специално Керъл и в официалните мачове е същия.
Пък и за да си играч на Пуул трябва винаги да се раздаваш(или поне да се правиш ;)).

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 23 юли 2011 21:50

LFC1892 написа:
lfc_fan написа:няма какво да ти лази по нервите, това НЕ СА официални мачове, за да ни се раздават футболистите ;)

Да бе да. Футболистите са длъжни да се раздават не само в официалните мачове, но и в контролните, а и в тренировките. Ако искат да са титуляри де. Това е Ливърпул! На който не му се играе в контроли да ходи някъде другаде. Абсолютно съм наясно, че няма да изглеждаме по този начин в мачовете от ВЛ, но на мен ми писна да гледам силен Ливърпул със силните отбори и безумно слаб срещу слабите. Имаше един период към края на мача, когато нашите най-спокойно си разиграваха топката отзад и изобщо и не мислиха да нападат. И това при 3-0 в мач с Хъл Сити. Аз такива бездушни футболисти, на които им липсва манталитет на победители, не искам да гледам. Трябва да желаеш победата във всеки мач, без значение официален или контрола. Та за мен не резултата, а поведението на нашите е притеснително. Иначе Даунинг ме изненада приятно. Керъл за сметка на това няма един силен мач за цялата подготовка до този момент. Не знам дали се дължи на липса на качества или на мотивация, това ще разберем скоро. Дано Кинг-а си е направил необходимите изводи, а аз съм сигурен, че това е така.

+1 колега,мнениятя ни съвпадат

Потребителски аватар
okotie
Контакти:

Мнениеот okotie » 23 юли 2011 21:50

Факт е, че няма значение дали е контрола, ии точно, че са резерви и не толкова редовни титуляри говори, че още повече трябва да се раздадат и да покажат максимума от възможностите си. Вярно, че е контрола, но аз лично не знам как го изгледах мача, беше истинска мъка, дано се стегнем за сезона, ии Краля да постегне тези, които са се разпуснали и наистина все си мисля, че поне за ТОП4 ще имаме сили, силно вярвам. От друга страна тоя студен душ наистина идва добре, за да разберат всички в отбора, че не става само на мускули да се кара, а трябва да се стегнат. Гледаме напред, дано успеем. YNWA !

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 23 юли 2011 21:51

FT Hull C. [3 - 0] Liverpool
21' [1 - 0] R. Brady
34' [2 - 0] R. Koren
59' [3 - 0] J. Simpson

лол , вие сериозно ме изненадвате :|
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 23 юли 2011 23:21

Споко бе момчета. Чакайте да минат първите 3-4 мача от първенството и тогава си правете изводи за каквото или за когото и да било. ;)
Изображение

Потребителски аватар
CM Punk
Контакти:

Мнениеот CM Punk » 24 юли 2011 12:05

Дони малко повече голове е допуснал при дебюта си :(

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 юли 2011 09:39

от къде може да се дръпне мача ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 25 юли 2011 14:20

suareshampion написа:от къде може да се дръпне мача ?

Намерих един линк, но и аз сега пуснах да го дърпам и не мога да ти кажа дали е читав.
http://www.hqsport.org/football/friendly-hull-city-liverpool-23-july-2011

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 юли 2011 12:59

LFC1892 написа:
suareshampion написа:от къде може да се дръпне мача ?

Намерих един линк, но и аз сега пуснах да го дърпам и не мога да ти кажа дали е читав.
http://www.hqsport.org/football/friendly-hull-city-liverpool-23-july-2011

благодаря ти
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 26 юли 2011 14:24

Като видях резултата и не можех да повярвам.Но ще си го обясня че е приятелски мач , въпреки че вдигнахме нивото на отбора - Хъл Сити , представянето беше много слабо.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”