Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтед

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтед

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2011 18:23

Само не ми хвалете английските фенове,защото много редовно на мачовете между Ливърпул и Манчестър се чуват песни свързани с трагедии които са сполетели тези два отбора.В Ливърпул пеят за самолетната катастрофа през 1958 когато загиват момчеата на Бъзби,докато тези на Манчестър за случаите с Ювентус и Нотингам.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 15 юни 2011 22:37

По темата : И аз имам приятели, фенове на МанЮ и Челси, но това по никакъв начин не пречи на взаимоотношенията ни. Даже се майтапим един друг редовно.
Мисля, че няма смисъл да спорим за това дали като си от еди-кой-си клуб и не можеш да имаш приятели от 'противниковия' отбор. Преди всичко сме хора, а след това привърженици, фенове, запалянковци, симпатизанти и т.н. С уговорката, че не говорим за разните 'ултра' бойци, който се интересуват повече от чупене на глави(най-често техните си), отколкото от отбора си.

Прави ми впечатление обаче, че много хора почват да изместват темата към това какво е фен.
ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ, ФЕН НЕ СЕ СТАВА ПО РОЖДЕНИЕ, А ПО ИЗБОР!
Колкото и да не ви харесва, не можете да накарате някой потребител в някакъв си форум да спре да си подкрепя любимия отбор от Англия, Испания, Германия, Холандия и т.н. , защото не бил живял там. Този човек пак ще си вика за своя отбор пък било то и от стаичката му пред телевизора. На хората не им пука, че не харесвате техния избор.

Още повече, че някои хора се изказват много лицемерно. Ясно е, че половин България са фенове, привърженици или просто подкрепят по един или друг начин Левски или ЦСКА. Ясно е, че огромна част от тези хора НЕ са от София или околността даже. Сега им кажете, че не бива да подкрепят тези отбори, ами да ги гледат техните си отбори.
Аз лично ходя на домакинските мачове на ЕТЪР, плащам си билетчето, викам, пея, но пак не се определям като фен, защото съм фен(или както щете го наричайте) на Пуул. И дори да не мога да отида за сега на Анфийлд, все мога да си спретна една екскурзийка до някоя съседна страна, където имат отбор в група с Ливърпуул както беше миналия сезон в Румъния.

Ай, стига съм писал, че ще ми се смеят хората за ферманите, с които си налагам мнението на други хора :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2011 00:46

Добре,от колко време ходиш по-мачовете на Етър,наистина ли Ливъпрул ти е по на сърце,отколкото родния Етър ? Ясно,че веднага ще кажеш Ливърпул е велик отбор,не може и база за сравнение да има,но все пак ако си израстнал с Етър,ме учудва факта,че не той е отбора на сърцето ти.Това е все едно да си роден в България,да си израстнал в тази страна,но повече да обичат САЩ или Германия...

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 16 юни 2011 09:05

Изображение Леле, к'ъв "патриотизъм" струи от тук. Изображение
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 юни 2011 21:31

Аз имам, но са далеч по-различни от типажите тук.

Върни се в “Ливърпул”