Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 юни 2011 12:32

The 23 year old Spaniard has spent the last four seasons with Valencia after arriving at the Mestalla Stadium from the Real Madrid B team however he has long been linked with a move to Liverpool firstly under Rafa Benitez and now under Kenny Dalglish.

Mata would add some genuine creativity to the wing, something that has been missing at Anfield for a long time, and last season scored 8 goals and created 12 as Valencia claimed 3rd spot in Spain despite selling David Silva and David Villa.

Mata is rated around the 20 million mark and given that Liverpool appears to have a sizeable transfer budget this summer, a move could be on the cards.

Mata is currently on duty with the Spanish under 21 side at the UEFA under-21 European Championship, where he is tipped to one of the stars of the show.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Транферен списък

Мнениеот wweover133 » 11 юни 2011 12:45

Понеже от Италия съм почитател на Юве и както направи наскоро назначения треньор на торинци Конте, а именно да даде списък с играчите, които трябват на тима му за предстоящия сезон. Защо не и ние тук феновете на Ливърпул да си кажем кой според нас е най-проблемния пост в Пул', най-добрия играч, който може да се закупи за този пост... и т.н. Левия Бек е ясен - за мене решението е Рийзе!!! Този играч обаче едва ли ще се понрави на Кени, тъй като той ще иска предимно ангричани, уелсци, шотландци и други от великобританската раса :))) :lol: :lol: :lol: Та, ако не Рийзе, човека за мене Ашли Коул, ако ръководството отпусне малко повече пари за ЛБ мисля, че Коул е напълно постижим играч... Ще ни трябват и крила... Сега, относно крилата, аз може и да имам някакви симпатии към българските, но мисля, че Манолев е нашият човек. Незнам, едва ли това ще е идеята на Краля, но все пак и това е вариант. Евентуално, като крило може да действа и Каут, но ако не дай Боже се контузи или Далглиш реши да купи още едно крило, това е Красич. Освен като крило, сърбина може да действа и като офанзивен полузащитник, така че за мене е перфектното решение. Не ми се вярва обаче от Юве да го пуснат, но ще видим какво ще стане. Хендерсън е едно страхотно попълнение и ако има късмет, според мен може и да си спечели титулярно място за една част от сезона... Анди Керъл пък ще трябва да се подобрява или нищо чудно да го видим в друг клуб. Не през летния трансферен прозорец ами на полусезона например. В атака вариант е Милан Барош или пък Сисе. И двамата са бивши футболисти на Пул' и имат изграден навик да си партнират с хора като Карагър, Джерард и други присъстващи на финала през 2005 в ШЛ например. Давайте мнения!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 юни 2011 13:12

Писна ми 100 пъти да пиша едно и също. Разсъжденията ти са напълно несериозни - стари и доказано неефективни играчи за привличане или хора които посмъртно няма да ги пуснат от клубовете им. Ашли Коул ще си остави огромната заплата и кефа в Лондон при положение, че е твърд титуляр а те всяка година се борят за отличия за да дойде при нас :lol: Или Юве ще пуснат един от едва четиримата си читави играчи?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 юни 2011 13:22

Той daredevil ще даде по-смислено мнение за наща селекция от теб :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Re: ЛИВЪРПУЛ с пръв трансфер

Мнениеот manutd legeng » 11 юни 2011 13:33

TEDIMAR99 написа:
Neron написа:С такива трансфери ли ще излизате от кризата?

emi to taka se po4va s transferite parvo mladi i neopitni i posle opitnite

Ами щом така почвате...ЗАЩО пак се броите от наесен да сте в челната 6 (шестица) !!?? :geek:
За Топ 4 отдавна специалистите не ви саферят...

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 11 юни 2011 13:34

То младите ви трансфери май ви трепеха с комоцио...сега Карагър,скоро и други играчи :mrgreen:

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 11 юни 2011 13:36

wweover133 написа:Понеже от Италия съм почитател на Юве и както направи наскоро назначения треньор на торинци Конте, а именно да даде списък с играчите, които трябват на тима му за предстоящия сезон. Защо не и ние тук феновете на Ливърпул да си кажем кой според нас е най-проблемния пост в Пул', най-добрия играч, който може да се закупи за този пост... и т.н. Левия Бек е ясен - за мене решението е Рийзе!!! Този играч обаче едва ли ще се понрави на Кени, тъй като той ще иска предимно ангричани, уелсци, шотландци и други от великобританската раса :))) :lol: :lol: :lol: Та, ако не Рийзе, човека за мене Ашли Коул, ако ръководството отпусне малко повече пари за ЛБ мисля, че Коул е напълно постижим играч... Ще ни трябват и крила... Сега, относно крилата, аз може и да имам някакви симпатии към българските, но мисля, че Манолев е нашият човек. Незнам, едва ли това ще е идеята на Краля, но все пак и това е вариант. Евентуално, като крило може да действа и Каут, но ако не дай Боже се контузи или Далглиш реши да купи още едно крило, това е Красич. Освен като крило, сърбина може да действа и като офанзивен полузащитник, така че за мене е перфектното решение. Не ми се вярва обаче от Юве да го пуснат, но ще видим какво ще стане. Хендерсън е едно страхотно попълнение и ако има късмет, според мен може и да си спечели титулярно място за една част от сезона... Анди Керъл пък ще трябва да се подобрява или нищо чудно да го видим в друг клуб. Не през летния трансферен прозорец ами на полусезона например. В атака вариант е Милан Барош или пък Сисе. И двамата са бивши футболисти на Пул' и имат изграден навик да си партнират с хора като Карагър, Джерард и други присъстващи на финала през 2005 в ШЛ например. Давайте мнения!

Ти сериозно ли мислиш това, което си написал :shock:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 11 юни 2011 13:38

Предполагаемият трансфер на Фил Джоунс в Манчестър Юнайтед за 16 милиона паунда бе блокиран, тъй като собствениците на Блекбърн вече искат 25 милиона за играча си, съобщава "Telegraph".
Джоунс имаше клауза в договора, според която оферта от 16 милиона паунда би му позволила да преговаря с други отбори. Собствениците на Роувърс, фирмата "Венки", обаче тълкуват клаузата по различен начин - че играчът може да преговаря за личните си условия, но купувачите трябва да предложат по-голяма цена.
Ливърпул и Арсенал също следят Джоунс, а това кара "Венки" да смятат, че играчът им струва повече от 16 милиона паунда.
В момента финансовите съветници на собствениците на Роувърс се опитват да обяснят, че тълкуването им на клаузата е правилно, но погледнато реално, тя изглежда много солидна, но оферта от 16 милиона паунда не е достатъчна.

отново сме в играта обаче 25 млн. паунда за ляв бек на 19-години ми се струва малко много 20 биха били достатъчни :) какво мислите
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 юни 2011 13:41

Милан Барош -
Ливърпул 106 27
Астън Вила 51 14
Лион 28 7
Портсмут 16 0
Попаденията му за Галатасарай са вкарани е едно много по-слабо първенство така че е излишно да им се обръща внимание. Ако очакваш нападател с такава завидна визитка да дърпа клуба нагоре по-добре Муту да вземем :lol:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Транферен списък

Мнениеот KingKenny » 11 юни 2011 13:51

wweover133 написа:Понеже от Италия съм почитател на Юве и както направи наскоро назначения треньор на торинци Конте, а именно да даде списък с играчите, които трябват на тима му за предстоящия сезон. Защо не и ние тук феновете на Ливърпул да си кажем кой според нас е най-проблемния пост в Пул', най-добрия играч, който може да се закупи за този пост... и т.н. Левия Бек е ясен - за мене решението е Рийзе!!! Този играч обаче едва ли ще се понрави на Кени, тъй като той ще иска предимно ангричани, уелсци, шотландци и други от великобританската раса :))) :lol: :lol: :lol: Та, ако не Рийзе, човека за мене Ашли Коул, ако ръководството отпусне малко повече пари за ЛБ мисля, че Коул е напълно постижим играч... Ще ни трябват и крила... Сега, относно крилата, аз може и да имам някакви симпатии към българските, но мисля, че Манолев е нашият човек. Незнам, едва ли това ще е идеята на Краля, но все пак и това е вариант. Евентуално, като крило може да действа и Каут, но ако не дай Боже се контузи или Далглиш реши да купи още едно крило, това е Красич. Освен като крило, сърбина може да действа и като офанзивен полузащитник, така че за мене е перфектното решение. Не ми се вярва обаче от Юве да го пуснат, но ще видим какво ще стане. Хендерсън е едно страхотно попълнение и ако има късмет, според мен може и да си спечели титулярно място за една част от сезона... Анди Керъл пък ще трябва да се подобрява или нищо чудно да го видим в друг клуб. Не през летния трансферен прозорец ами на полусезона например. В атака вариант е Милан Барош или пък Сисе. И двамата са бивши футболисти на Пул' и имат изграден навик да си партнират с хора като Карагър, Джерард и други присъстващи на финала през 2005 в ШЛ например. Давайте мнения!

а защо не вземем и Шева и Креспо и Виери и Батистута и Роберто Баджо ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”