Астън Вила-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Астън Вила-Ливърпул

Мнениеот styopa » 22 май 2011 20:19

Е ти сега какво искаш да кажеш.Състава ни е супер и не ни трябват нови футболисти.За малко да станем шампиони.Съдията се подигра с труда на момчетата.. и още разни такива.
Моята теза е състава ни е средна рака(особено без Джерард).Просто Краля измъкна максимума от него.Последните две загуби не са плод на някаква странна конспирация,ами просто не ни стигнаха силите.

Потребителски аватар
ManUtd_4erever
Контакти:

Мнениеот ManUtd_4erever » 22 май 2011 20:20

Отбора на Ливърпул наистина има потенциал , но да говорите , че догодина едва ли не са сигурни шампиони ми изглежда малко не сериозно . Все пак Успех ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 май 2011 20:22

неприятен завършек на сезона :( чакаме сега с нетърпение трансферното лято и предсезонната подготовка, с които надявам се че поправим слабостите, които отново излязоха налице... ако погледнем положително на нещата, има си и добра страна на двете загуби, с които завършихме сезона - така се изостри вниманието върху кадровите промени, които трябва да бъдат направени през лятото. Направи ми впечатление, че в последните мачове Кени пусна хора, които вземаха много рядко участие през сезона, може би като последен шанс да докажат, че имат място в Ливърпул. И ако Макси показа това, то футболисти като Коул, НГог, Аурелио... като че ли потвърдиха впечатленията, че и за двете страни ще бъде по-добре да продължат кариерите си на друго място... Колкото до тези които въобще не взеха участие и в последните мачове (като Поулсен и Йованович) мисля си, че е сигурно че си тръгват... Аз лично адмирирам решението на Кени все пак да даде последен шанс на тези футболисти и смятам, че няма нищо фатално в тези две загуби... Важното е другият сезон да сме пушки ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 май 2011 20:37

ManUtd_4erever написа:Отбора на Ливърпул наистина има потенциал , но да говорите , че догодина едва ли не са сигурни шампиони ми изглежда малко не сериозно . Все пак Успех ;)

Е имаме добри шансове да се борим за титлата предвид очакванията да привлечем стабилни футболисти.Не се ли случи това... резултата е горе долу ясен.

Dzheff написа: Колкото до тези които въобще не взеха участие и в последните мачове (като Поулсен и Йованович) мисля си, че е сигурно че си тръгват...

Сигурно няма да са само те.Все пак в Тотнъм Камоли правеше по 10-12 трансфера на сезон и нищо чудно при нас да се получи същото.

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 22 май 2011 22:38

Еми не ни се играе в Европа и това е... :P
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 май 2011 01:36

На прехваления Ашли Йънг или не му се играе в Пуул и затова нарочно "отблъсна" или просто е пропусната запетайката между двете цифри на 25 милиона паунда...

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 23 май 2011 09:09

пропуснах мача някой може ли да ми даде линк за някакъв репортаж
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 май 2011 10:31

smart написа:пропуснах мача някой може ли да ми даде линк за някакъв репортаж

Не ти и трябва да го гледаш. Много зле...

Потребителски аватар
Локомотив1926Пловдив
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926Пловдив » 23 май 2011 12:07

От целия мач най-хубавото беше Стиви в гостуващата агитка ! :)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 25 май 2011 12:52

styopa написа:Е ти сега какво искаш да кажеш.Състава ни е супер и не ни трябват нови футболисти.За малко да станем шампиони.Съдията се подигра с труда на момчетата.. и още разни такива.
Моята теза е състава ни е средна рака(особено без Джерард).Просто Краля измъкна максимума от него.Последните две загуби не са плод на някаква странна конспирация,ами просто не ни стигнаха силите.

Абе стига с тоя Джерард е видяхме го що за стока е Джерард Джерард. Всички много му се радвате. Мене пък изобщо не ме радва толкова много един обикновен футоблист. Стига с това един играч не прави цял отбор. За това са на това ниво, защото винаги се е разчитало на 1 2 футболисти не трябва да е така. Точно това иска да направи и Кени. И то се вижда отбора игра трагично 1во полувреме, но през второто беше онзи отбор, който гледаме вече 5 месеца. Просто не можаха да си реализират шансовете. Спрете с това Джерард е добър, Керъл е ужасната покупка, Суарез е най-добрия трансвер СПРЕТЕ !!! Ако се сещате приказката Дядо и Ряпа накрая как мишката издърпва ябълката. Мишката по малко важна ли е от останалите ? Дори е най-важната, но е най-слабата. Така е в 1 отбор няма маловажни и важни играчи всички са 1цяло затова се казва отбор!

Върни се в “Ливърпул”