Емблемата на Ливърпул - капитанът Стивън Джерард, призна, че се чувства изключително наранен от факта, че Манчестър Юнайтед е на път да изпревари мърсисайдци по шампионски титли в Англия. "Червените дяволи" се нуждаят само от точка, за да си гарантират рекордната 19-а титла, която се явява и 12-а за клуба от 1992 година. Ливърпул обаче показва все по-силна игра, откакто начело на клуба се завърна Кени Далглиш и Джерард вярва, че мърсисайдци могат скоро отново да изпреварят най-големия си съперник. Стиви гарантира, че за него и съотборниците му няма по-голяма мотивация от това.
"Много е болезнено, защото ние държахме този рекорд дълго време. Те ни го отнеха за момента, но ние няма да се откажем и ще се борим да ги изпреварим отново - не се тревожете за това. Това е най-голямата мотивация. Все още можем да се похвалим с европейските купи, разбира се, но това съотношение на титлите - 19-18, трябва да бъде променено. Аз и всеки друг в отбора ще направим всичко по силите си да направим това", каза Джерард.
Около контузията на Джерард
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Около контузията на Джерард
Сууууууууууупер
И като проведе една здрава лятна подготовка с отбора и другия сезон с желаните трансфери съм сигурен че сме в ТОП4 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Вие още от сега правите сметки с кой ще играе Джерард. Изчакайте малко. Ще има нови попълнения и конкуренцията за титулярните места ще се засили. Ако всички играят с желание, на никого не му е сигурна позицията... 

Приятели, виждате ли какво е положението? Допреди се чудехме кой да играе, сега се чудим кой от средата на терена да извадим ! И това ако не е страхотно, здраве му кажете. Това, което се случва с отбора е най-хубавото и прекрасно нещо, което съм виждал в този отбор, откакто го гледам. Да се надяваме догодина и мечтата ми да се сбъдне и най-накрая да ни видя с Шампионската титла в ръце. Просто това, което прави Кени, а и играчите е нещо забележително, феноменално, дори думите не стигат. И както се пее в химна ни "When you walk through a storm, hold your head up high, and don't be afraid of the dark. At the end of the storm, there's a golden sky." Приятели, мисля че след малко над 20-годишната суша, вече дойде нашето време. Обичайте и подкрепяйте отбора, и дори някви лумпени да ви бъзикат, че сте избрали този отбор - гордейте се, защото е привилегия да си фен на този отбор ! YNWA !
-
- Контакти:
Според мен трябва Робинсън и Фланагън да ги пратят някъде под наем за да трупат опит. Спиъринг и Шелви да се пускат за ФА и ЛЕ или ШЛ, а състава да е с Джерард, Лукас, Ралу, Кайт и Керъл и Суарез. Стърлинг и Сусо да се извадят за резерви и дори няма да им трябват нови трансфери. А ако има такива бих желал те да са: Ашли Янг и Матю Джарвис може и Арда тюран
okotie написа:Приятели, виждате ли какво е положението? Допреди се чудехме кой да играе, сега се чудим кой от средата на терена да извадим ! И това ако не е страхотно, здраве му кажете. Това, което се случва с отбора е най-хубавото и прекрасно нещо, което съм виждал в този отбор, откакто го гледам. Да се надяваме догодина и мечтата ми да се сбъдне и най-накрая да ни видя с Шампионската титла в ръце. Просто това, което прави Кени, а и играчите е нещо забележително, феноменално, дори думите не стигат. И както се пее в химна ни "When you walk through a storm, hold your head up high, and don't be afraid of the dark. At the end of the storm, there's a golden sky." Приятели, мисля че след малко над 20-годишната суша, вече дойде нашето време. Обичайте и подкрепяйте отбора, и дори някви лумпени да ви бъзикат, че сте избрали този отбор - гордейте се, защото е привилегия да си фен на този отбор ! YNWA !
+1
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]