Ливърпул-Нюкясъл Юнайтед

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: Ливърпул-Нюкясъл Юнайтед

Мнениеот Neftochimic1892 » 01 май 2011 20:36

styopa написа:
blue avalanche написа:Надежда?Нали осъзнаваш,че Ман Сити са 4т. и 2 мача напред?3 кръга преди края?

Знаеш ли какво означава думата надежда?

И нали знаеш кога умира надеждата ?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 май 2011 20:37

styopa написа:
blue avalanche написа:Надежда?Нали осъзнаваш,че Ман Сити са 4т. и 2 мача напред?3 кръга преди края?

Знаеш ли какво означава думата надежда?

Аха, знае той. Краставици :mrgreen:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 май 2011 20:40

Убий глупака с мълчание. Не можем по същия начин да го изгоним от форума на Черно море, просто не му обръщайте внимание на тоя болния индивид.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 май 2011 21:02

тая година след толкова много перипетии и обрати,можеше и да влезем във топ 4...все пак за мен и 5-тото място си е успех отвсякъде,при положение че при мисира се борихме да не изпаднем!!! догодина реално е да се борим за топ 4,а ако вземем че станем шампиони,ще е още по-добре...но си мисля,че ни е рано за титла...ще има доста нови играчи,трябва обиграване и т.н.дано ме зарадват момчетата!!! след днешната победа на сити ни остана само да бием фулъм и тотнъм и сме в европа...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 май 2011 21:23

Вече ми е кеф да гледам Ливърпул.Просто нямам търпение за всеки следващ мач и с още по голямо нетърпение чакам следващия сезон , тогава съм сигорен че ще сме так където трябва.Иначе за мен е по добре да се класираме в ЛЕ , ако не за друго то поне за да не си прекъсваме серията от над 10 години в Европа и да обиграваме младите ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 май 2011 21:48

wolf написа:Бием Нюкасъл 3-0 без да блестим кой знае колко, следващия сезон ще бъде фундаментален абсолютно съм сигурен при условие, че бъде даден дългосрочен (направо доживотен :lol: ) договор на Кени :)

+1 Напълно съм съгласен с теб колега. По време на мача бях на гости у приятели и не мога да кажа, че съм гледал мача много внимателно, но като цяло ми се стори, че като игра не блестяхме особено и сега виждам че и коментарите тук са подобни. И въпреки това 3-0 срещу Нюкясъл... това за мен е отбор с шампионски манталитет. Не съм Нострадамус да кажа дали ще спечелим титлата догодина, но няма сила която да ме убеди че няма да бъдем основни кандидати в битката за нея :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 май 2011 22:26

Пое отбора след 20тия кръг като надеждите бяха да се отдалечим от зоната на изпадащите, а сега 5 месеца по-късно този силно осакатен отбор откъм игрови потенциал и скамейка отбор буквално мачка всичко на Анфийлд, както се радва и на силна форма като гост. Тъй като съм сравнително малък само бях чувал каква фигура за клуба е Кени - горд съм че отново той е начело. Дори и аз вечния оптимист не съм очаквал такова израстване от отбора за такъв кратък период от време. Днес отново чудесен мач на Фланагън и другите младежи, след 20 години беше безкрайно крайно време някой да я погледне тази школа. А имаше време когато и тримата нападатели на Англия бяха от Ливърпул...

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 02 май 2011 10:07

Честито на всички фенове на Ливърпул за победата!

Отново най-много ми хареса начина на игра на отбора. Бързи разигравания, точни пасове, много откриване и искане на топката постоянно и максимално използване на празните пространства. Вярно е че Нюкясъл не са мерило в момента, но с такива мачове се гради самочувствие и увереност за големите дербита!!!
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Ливърпул”