Ливърпул се прицели в три френски звезди

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Ливърпул се прицели в три френски звезди

Мнениеот liverpool96 » 21 апр 2011 23:54

В момента всичките ни връзки с тези играчи се броят за спекулации. Докато не видя новината в официалния сайт черно на бяло не тая никакви надежди.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 апр 2011 00:10

Avrameca написа:Ако е истина , ще е зле.Стига с тези французи :| Най добре да дадем пари за Иънг , Адам и Енрике.А франсетата на заден план.

Абе аз тоя прословут Енрике реших да го съблюдавам по-специално онзи ден и наистина отначало имаше добри включвания, особено първото, но след това съвсем се изгуби, а като цяло отляво повече впечатли Гутиерес.

П.С. За левия бек Армеро от Удинезе вече няколко пъти се пише, някой има ли мнение?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 апр 2011 12:16

venomcho написа:
Avrameca написа:Ако е истина , ще е зле.Стига с тези французи :| Най добре да дадем пари за Иънг , Адам и Енрике.А франсетата на заден план.

Абе аз тоя прословут Енрике реших да го съблюдавам по-специално онзи ден и наистина отначало имаше добри включвания, особено първото, но след това съвсем се изгуби, а като цяло отляво повече впечатли Гутиерес.

П.С. За левия бек Армеро от Удинезе вече няколко пъти се пише, някой има ли мнение?

На едно мнение сме. На мен Енрике не ми е толкова симпатичен, колкото Гутиерез. Техничен е, много силен физически, включва се постоянно в атаките на отбора.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 апр 2011 18:41

venomcho написа:Абе аз тоя прословут Енрике реших да го съблюдавам по-специално онзи ден и наистина отначало имаше добри включвания, особено първото, но след това съвсем се изгуби, а като цяло отляво повече впечатли Гутиерес.

Ако имаш в предвид мача с манчо,според мен си свърши работата там.Все пак срещу Енрике беше Нани(т.е. добро крило) и си е нормално повече да си гледа защитата.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 апр 2011 12:38

styopa написа:
venomcho написа:Абе аз тоя прословут Енрике реших да го съблюдавам по-специално онзи ден и наистина отначало имаше добри включвания, особено първото, но след това съвсем се изгуби, а като цяло отляво повече впечатли Гутиерес.

Ако имаш в предвид мача с манчо,според мен си свърши работата там.Все пак срещу Енрике беше Нани(т.е. добро крило) и си е нормално повече да си гледа защитата.

Има резон - може би на полувремето са получили указания той да си стои отзад, а аржентинеца да атакува.

Върни се в “Ливърпул”