Забравихме ли Торес?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Забравихме ли Торес?
Някой сеща ли се какво стана с Риера, защото на мен тотално ми се изтри от спомените. Мисля, че го бяхме продали на Галатасарай ... или бъркам? Няма значение. Мен ме вълнува защо го продадохме?
Риера го продадохме на Олимпиакос за 4млн плюс 2млн бонуси. А последните месеци беше твърда пейка защото се скара с Бенитез.
tez pymiqri ot manchester ima li nyjda da ima kazvam 4e predi Sir Alex vii ste bili srednqshkiq otbor imali ste titli kolkoto Aston Villa sega i 1 shampionska liga taka che tova che pool e v kriza poslednite godini e suvsem normalno v seki klyb go ima vseki klyb e imal golqma sysha ne moje prez sezon dori da pe4elish kypata , osven Barca i Real kato tam purvenstvoto se pecheli samo ot 2 otbora taka che ne mislq che znaete kakvo govorite a i posledniq mach govori sam po sebe si kak vi zmazahme i vie se 4ydihte ot kyde vi doide poneje bqhte "favoriti" 

liverpool96 написа:Някой сеща ли се какво стана с Риера, защото на мен тотално ми се изтри от спомените. Мисля, че го бяхме продали на Галатасарай ... или бъркам? Няма значение. Мен ме вълнува защо го продадохме?
Продадохме го щото беше некадърен....не направи един запомнящ се мач...беше крило което не можеше да премине през 1 защитник....имаше 1 финт и го бъркаше всеки път като се опитваше да го прави...на мен лично ми беше адски антипатичен футболист....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
кой е тоя?Вратар ли на Еднодневките,че не го знам и чувам....Ха-ха -ха