Защо съм фен на Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stevi_je
Контакти:

Re: Защо съм фен на Ливърпул?

Мнениеот stevi_je » 20 апр 2011 01:16

Aз съм фен на ЛИВЪРПУЛ от 1968 ,бях на 7-8 год.Сега и внуците ми на 11 и 9 год .са истински фенове на най-великия отбор.На Анфийлд е велико!!!!!Уникално!!!!! Няма по големи от Ливърпул и КОП-а :) :) :) :lol:

stevi_je
Контакти:

Мнениеот stevi_je » 20 апр 2011 01:43

аз и трите пъти бях под таблото и КОП-а ги виждах прекрасно.Първият път неможах една дума да изпея от химна Вълнението беше незабравимо...Сълзите ме задушаваха от щастие и стоях безмълвна,онемяла от невероятната обстановка...ВЕЛИКИ СМЕ!!!! Най-големите!!! Момчета,веднъж отиде ли -ще повторите,потретите и т.н.,това е МАГИЯТА ,НАЙ-ГОЛЯМАТА ...ЛИВЪРПУЛ-АНФИЙЛД-КОП- РЕЛИГИЯ

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 20 апр 2011 08:36

Аз съм фен на Ливърпул от 10-11 годишен. Просто го почувствах! Харесвах и Фиорентина като малък, но много бързо разбрах че Ливърпул е отбора на сърцето ми.
Фен съм защото за мен Ливърпул е начин на живот, няма значение дали печелим или губим. Този дух и тази магия, които съществуват около този отбор не могат да се опишат с думи!!! На мен ми действат по-много странен и положителен начин.
Както казаха вече някои от вас в коментарите си, Ливърпул е нещо като религия!!!
LIVERPOOL RULZZ

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 20 апр 2011 14:29

stevi_je написа:аз и трите пъти бях под таблото и КОП-а ги виждах прекрасно.Първият път неможах една дума да изпея от химна Вълнението беше незабравимо...Сълзите ме задушаваха от щастие и стоях безмълвна,онемяла от невероятната обстановка...ВЕЛИКИ СМЕ!!!! Най-големите!!! Момчета,веднъж отиде ли -ще повторите,потретите и т.н.,това е МАГИЯТА ,НАЙ-ГОЛЯМАТА ...ЛИВЪРПУЛ-АНФИЙЛД-КОП- РЕЛИГИЯ

Естествено колежке. ;)

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Мнениеот wweover133 » 20 апр 2011 16:37

Защо България не е такава??? Значи те хората си гледат а група, ама каквото и да говорим а това е най-великия тим на света и поне 10-ина, че и двойно повече от вас го казаха, по-точно написаха.... Аз обичам Ливърпул, Ливърпул е моя живот и моята любов!!! Жена сменям, Ливърпул не сменям! I LOVE LIVERPOOL. LIVERPOOL IS SIMPLY MY LIFE!!!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 21 апр 2011 23:55

Защото това е отборът, който ми дава тази тръпка, която никой друг отбор не може да ми даде.

Потребителски аватар
sps
Контакти:

Мнениеот sps » 23 апр 2011 16:54

Liverpool _YNWA написа:Фен съм на Ливърпул от 2005 от тогава до седа нито за секунда не съм си помислял да се откажа от този отбор и няма как да стане ! Тогава през 2005 когато Милан водеше 3:0 с баща ми гледахме мача аз още от началото му казах ,че Ливърпул ще бият но той не вярваше и се хванахме на бас по 20лв :lol: след като за 6 минути Джерард , Хаман и Шмицер направиха чудото баща ми си глътна граматиката :lol: :lol: после и феноменалните намеси на Дудек .. и на др ден с тези 20лв си купих първата фланелка на Ливърпул която пазя до сега :) . Този отбор завладява с своята невероятна магия няма нормален човек фен на Пуул който да го отрече това :) . За мен това е любимият отбор винаги ,ще го подкрепям и в лоши и в хубави моменти !! YNWA

Я ми опиши гола на Хаман че не се сещам :)))

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 23 апр 2011 21:22

sps написа:
Liverpool _YNWA написа:Фен съм на Ливърпул от 2005 от тогава до седа нито за секунда не съм си помислял да се откажа от този отбор и няма как да стане ! Тогава през 2005 когато Милан водеше 3:0 с баща ми гледахме мача аз още от началото му казах ,че Ливърпул ще бият но той не вярваше и се хванахме на бас по 20лв :lol: след като за 6 минути Джерард , Хаман и Шмицер направиха чудото баща ми си глътна граматиката :lol: :lol: после и феноменалните намеси на Дудек .. и на др ден с тези 20лв си купих първата фланелка на Ливърпул която пазя до сега :) . Този отбор завладява с своята невероятна магия няма нормален човек фен на Пуул който да го отрече това :) . За мен това е любимият отбор винаги ,ще го подкрепям и в лоши и в хубави моменти !! YNWA

Пич, гола не е на Хаман, а на Алонсо от дузпа. Джерард (глава), Шмицер (невероятен изстрел извън наказателното поле), Алонсо (дузпа) - това е последователността на головете през 2005 на финала.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 02 ное 2011 17:22

Ами някой хора може и да не са доволни от това и да кажат,че да си фен на Ливърпул трябва да си му фен от много години,но мисля да си споделя защо съм фен на този велик отбор.
Ами искам да подчертая че съм на 15 и че станах фен на Пуул миналата година.
По принцип от както гледам Висшата Лига бях фен на МЮ ,защото всичките ми приятели и съученици бяха фенове на Юнайтед и говореха как Рууни и Роналдо са номер 1.Гледал съм доста мачове на Юнайтед тогава,но много рядко са били моментите в който да настръхна при определено положение,да напсувам съдията че не е дал нарушение за отбора и въобще да се вълнувам както сега се вълнувам като гледам Ливърпул.
Веднъж един уикенд нямаше какво да гледам и в такива случай винаги проверявам дали има нещо интересно на Нова Спорт ;) и даваха Ливърпул-Арсенал когато въпреки,че главно Арсенал създаваха положенията и коментатора говореше,че ни липсва скорост в атаката на мен отбора някак си ми стана много симпатичен и оттогава до сега не съм изпуснал нито един мач на Ливърпул. Да ,вярно не съм гледал Далглиш като играч или мениджър в клуба преди или как Роби Фаулър е бележел гол след гол,но все пак мога да твърдя че съм истински фен на Ливърпул и се надявам ,че мечтата ми ще се сбъдне и след 3-4 години ще мога да гледам мач на Анфилд
Последна промяна от Hakercheto на 08 ное 2011 19:51, променено общо 2 пъти.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 02 ное 2011 17:31

Затова е уникален този отбор.
Някои отбори те печелят с играта си (Барса, Аякс...), други с огромните си витрини, отрупани с всевъзможни трофеи (Реал, Милан...), а Ливърпул те омагьосва!

YNWA!!!

+1
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”