Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stevi_je написа:аз и трите пъти бях под таблото и КОП-а ги виждах прекрасно.Първият път неможах една дума да изпея от химна Вълнението беше незабравимо...Сълзите ме задушаваха от щастие и стоях безмълвна,онемяла от невероятната обстановка...ВЕЛИКИ СМЕ!!!! Най-големите!!! Момчета,веднъж отиде ли -ще повторите,потретите и т.н.,това е МАГИЯТА ,НАЙ-ГОЛЯМАТА ...ЛИВЪРПУЛ-АНФИЙЛД-КОП- РЕЛИГИЯ
Liverpool _YNWA написа:Фен съм на Ливърпул от 2005 от тогава до седа нито за секунда не съм си помислял да се откажа от този отбор и няма как да стане ! Тогава през 2005 когато Милан водеше 3:0 с баща ми гледахме мача аз още от началото му казах ,че Ливърпул ще бият но той не вярваше и се хванахме на бас по 20лвслед като за 6 минути Джерард , Хаман и Шмицер направиха чудото баща ми си глътна граматиката
![]()
после и феноменалните намеси на Дудек .. и на др ден с тези 20лв си купих първата фланелка на Ливърпул която пазя до сега
. Този отбор завладява с своята невероятна магия няма нормален човек фен на Пуул който да го отрече това
. За мен това е любимият отбор винаги ,ще го подкрепям и в лоши и в хубави моменти !! YNWA
sps написа:Liverpool _YNWA написа:Фен съм на Ливърпул от 2005 от тогава до седа нито за секунда не съм си помислял да се откажа от този отбор и няма как да стане ! Тогава през 2005 когато Милан водеше 3:0 с баща ми гледахме мача аз още от началото му казах ,че Ливърпул ще бият но той не вярваше и се хванахме на бас по 20лвслед като за 6 минути Джерард , Хаман и Шмицер направиха чудото баща ми си глътна граматиката
![]()
после и феноменалните намеси на Дудек .. и на др ден с тези 20лв си купих първата фланелка на Ливърпул която пазя до сега
. Този отбор завладява с своята невероятна магия няма нормален човек фен на Пуул който да го отрече това
. За мен това е любимият отбор винаги ,ще го подкрепям и в лоши и в хубави моменти !! YNWA
Затова е уникален този отбор.
Някои отбори те печелят с играта си (Барса, Аякс...), други с огромните си витрини, отрупани с всевъзможни трофеи (Реал, Милан...), а Ливърпул те омагьосва!
YNWA!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта