Защо съм фен на Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Re: Защо съм фен на Ливърпул?

Мнениеот vassilv » 18 апр 2011 21:49

Не го е дало правителството , а собственика на стадиона вдига наема. Евертън отказва да плаща по-високия наем и се премества на Гудисън Парк , а собственика създава Ливърпул ФК. Относно страстта по Ливърпул , като малък четях много книги за футбол , чел съм за трагедията на Хейзъл , по новините /на Първа програма ????/ съм гледал за Хилсбъро и последвалите решения за стадионите в Англия , чел съм интервюто с Кевин Кигън при отиването му в Хамбургер :"Да английският футбол е най-добрият , да Ливърпул е най-великият клуб , но когато започнат да дават парите ,които дават в Германия , тогава ще се върна в Англия". Чел съм много за историята и успехите /едно време нямаше къде да се гледа/ , но въпреки това в приятел /по сателит/ съм гледал взимането на последната шампионска титла. "Анфийлд " е едно несравнимо място, феновете са несравними , атмосферата, подкрепата , любовта въпреки многото разочарования през последните години , незнам дали знаете , че Ливърпул освен близо 40000 абонаментни карти всеки сезон има още около 60000 чакащи онлайн. Незнам дали знаете , че Ливърпул има най-голям оборот от фен-артикули от всички английски отбори. Ливърпул е отбора с най-малко мениджъри средно ,за годините от основаването си. Това е отбора , който се олицетворява най-добре с химна си , това е отбора на чиито стадион има нещо което го няма никъде другаде - МАГИЯ, СТРАСТ , ВЯРА и ЛЮБОВ на едно място.

chaflio79
Контакти:

Мнениеот chaflio79 » 18 апр 2011 22:25

Аз не съм фен на отбора ,но такава страст и подкрепа не съм виждал никаде.

fifi11
Контакти:

Мнениеот fifi11 » 18 апр 2011 22:26

Фен съм на този отбор откакто бях на 9-10 сега съм на 18 ии никога не съм преставал да обичам този отбор. Един от малкото българи съм, които са фенове на Левски и Ливърпул, но то е мачин на живот . Ливърпул имат дух и някакво обаяние което те геабва мен ме грабна Оуен и от тогава до днес и за напред :))))

Потребителски аватар
Liverpool _YNWA
Контакти:

Мнениеот Liverpool _YNWA » 18 апр 2011 22:30

Фен съм на Ливърпул от 2005 от тогава до седа нито за секунда не съм си помислял да се откажа от този отбор и няма как да стане ! Тогава през 2005 когато Милан водеше 3:0 с баща ми гледахме мача аз още от началото му казах ,че Ливърпул ще бият но той не вярваше и се хванахме на бас по 20лв :lol: след като за 6 минути Джерард , Хаман и Шмицер направиха чудото баща ми си глътна граматиката :lol: :lol: после и феноменалните намеси на Дудек .. и на др ден с тези 20лв си купих първата фланелка на Ливърпул която пазя до сега :) . Този отбор завладява с своята невероятна магия няма нормален човек фен на Пуул който да го отрече това :) . За мен това е любимият отбор винаги ,ще го подкрепям и в лоши и в хубави моменти !! YNWA
LIVERPOOL FROM ANFIELD!!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 18 апр 2011 22:42

Защо съм фен на Ливърпул? Много просто - защото обичам този отбор. А това вече няма нужда от обяснение, защото любовта не се обяснява с причини - тя се чувства. Принципно погледнато няма никаква логика да съм фен на Ливърпул. Когато заобичах този отбор имах възможност само да гледам няколко минутни репортажи от мачовете на клуба, отбора беше в абсолютна криза (съвместното управление на Евънс и Улие) и дори 4тото място изглеждаше почти недостижимо, единственият футбол на клубно ниво, който имах възможност да гледам беше бг първенство и шампионската лига, където МЮ по това време се представяха много добре (вероятно това е и причината повечето ми познати връстници да са фенове на този отбор от Англия) и все още не бях много наясно с историята на клуба... И въпреки това когато видех на ТВ екран Ливърпул аз просто знаех че обичам този отбор - това ми е достатъчно, други причини не са ми нужни да подкрепям отбора....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 18 апр 2011 23:18

Braveheart73 написа:В последните 21 години да си фен на Ливърпул е и вид мазохизъм. Титлата все не идва :P

Поздрави от феновете на градския съперник (от когото навремето сте откраднали стадиона) -
ЕВЕРТЪН!

А колко са вашите титли за тези години , може би заради тях си фен на сините :)

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 18 апр 2011 23:20

Ливърпул ли........ми това е марка 100% :) :) :)
Като ги гледам,всичко ми се струва извънземно.С другите отбори не е така(като изключа Българския)Защото по него пък полудявам. :) :) :)

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 19 апр 2011 00:03

Liverpool forever_95 написа:Да си фен на Ливърпул не е лесно. Да си фен на ЛИВЪРПУЛ-това е магия.

Да си фен на Liverpool е и привилегия :roll: :roll: :roll:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 апр 2011 00:11

ruashh май си фен на манафите а :) :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Ливърпул”