Арсенал-Ливърпул 1:1 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Справедливи ли бяха дузпите за Арсенал и Ливърпул?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Re: Арсенал-Ливърпул 1:1 (FT)

Мнениеот windy26 » 17 апр 2011 22:24

DmG, ти пък кой си да ме апострофираш??? Вече много се навъдихте ГОЛЕМИТЕ ФЕНОВЕ на United тука в тоя форум.С какво изобщо ти си "по",че да ми държиш сметка.Давам си мнението след мача така,както го видях,Лпул са далече от добра игра в момента и тази дузпа си беше чист късмет,можеше спокойно да не я даде съдията.Вече няколко пъти ме апострофират и то все "фенове" на United.А ти,DmG,нещо много на сериозно си се взел,това беше много евтина провокация от теб,тезата ми е,че днес според мен Лпул не играха много добре,а не титли и трофеи!За мен титлите са само статистика...Прочети още 5 пъти какво съм написал и помисли преди да драскаш и да нападаш някого.И с какво си ти по-голям "фен" от всички останали във форума???СЛАГАШ СНИМКА НА КАНТОНА ОТПРЕД И ВЕЧЕ СИ ГОЛЯМ И ОПИТЕН ФЕН?

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 апр 2011 22:33

windy26 написа:DmG, ти пък кой си да ме апострофираш??? Вече много се навъдихте ГОЛЕМИТЕ ФЕНОВЕ на United тука в тоя форум.С какво изобщо ти си "по",че да ми държиш сметка.Давам си мнението след мача така,както го видях,Лпул са далече от добра игра в момента и тази дузпа си беше чист късмет,можеше спокойно да не я даде съдията.Вече няколко пъти ме апострофират и то все "фенове" на United.А ти,DmG,нещо много на сериозно си се взел,това беше много евтина провокация от теб,тезата ми е,че днес според мен Лпул не играха много добре,а не титли и трофеи!За мен титлите са само статистика...Прочети още 5 пъти какво съм написал и помисли преди да драскаш и да нападаш някого.И с какво си ти по-голям "фен" от всички останали във форума???СЛАГАШ СНИМКА НА КАНТОНА ОТПРЕД И ВЕЧЕ СИ ГОЛЯМ И ОПИТЕН ФЕН?

Да Пул не блестяха, но все пак те бяха с по млад състав от Аресенал(най-младият отбор в англия) така че е инт, а и може би играха доста добре проблема беше в това, че защитниците играха страхотно в защита, но бяха неопитни да направят някакъв принос в атака. Мое мнение колкото истрано да е то Пул надиграха Арсенал 2рата част.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 апр 2011 22:42

Спор за дузпите няма 2те както могат да се дадът така и може да не се.
1вата да има контакт той е очиваден, но 1во Фабрегас неможе повече да играе с топката
2ро Фабрегас при контакта си сви краката така че нарушението да изглежда доста по грубо
2рата дузпа същата история контакт има има и движение на ръката, но 1во Лукас пада прекалено лесно 2ро той не заплашва кой знае колко вратата на Арсенал
Така че и 2те дузпи са реални по-скоро трябва да се свирят, но има и съдии които не биха ги свирили

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 17 апр 2011 22:50

OK,дузпите бяха на кантар СПОРЕД МЕН,за твърде смелото подмладяването на Лпул може само да поздравиме Кени,но ако искат да са шампиони или да са много велик отбор,както казват някои след този мач,не трябва да чакат да изпадне някоя дузпа в 100тната мин.,а да си вкарват шансовете за гол.Днес Арсенал бяха много близко до победата.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 апр 2011 23:11

Аз съм меко казано изумен от страхотната игра на едни 17-18 годишни момчета дебютанти които бяха хвърлени по принуда в един мач с такъв голям заряд. Явно школата тепърва ще дава млади и талантливи момчета, школа която не и беше обърнато никакво внимание през последните 20 години. Браво Кени!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 апр 2011 23:24

wolf написа:Аз съм меко казано изумен от страхотната игра на едни 17-18 годишни момчета дебютанти които бяха хвърлени по принуда в един мач с такъв голям заряд. Явно школата тепърва ще дава млади и талантливи момчета, школа която не и беше обърнато никакво внимание през последните 20 години. Браво Кени!

И много интересно ми стана когато Аурелио се контузи Кени започна да се смее знаеше, че Робинсън ще се справи. Уникана игра на 2мата

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 18 апр 2011 12:58

RobiVanPersie написа:
Liverpool forever_95 написа:
Fabregas написа:Кво да ти кажем повече за мача.. Ливърпул са смешници и се излагат да играят като отбори от типа на Стоук, Бирмингам, Блекбърн цяло 2ро полувреме с 15 човека в защита..

Нищо лично, но това не им е в стила, нито класата им отговаря на такъв футбол... изобщо нямам думи..

Ти си смешник. Айде гледай си твоето отборче. Ето затова ЛИВЪРПУЛ е толкова ВЕЛИК ОТБОР.

Защото вкарва дузпи в 105 min при 98 min редовно време?ВЕЛИКО!!!!

... Смешкииииии :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 18 апр 2011 18:35

dsadsadasdasdasd написа:
wolf написа:Аз съм меко казано изумен от страхотната игра на едни 17-18 годишни момчета дебютанти които бяха хвърлени по принуда в един мач с такъв голям заряд. Явно школата тепърва ще дава млади и талантливи момчета, школа която не и беше обърнато никакво внимание през последните 20 години. Браво Кени!

И много интересно ми стана когато Аурелио се контузи Кени започна да се смее знаеше, че Робинсън ще се справи. Уникана игра на 2мата

Гледах мача с гаджето и тя ме пита "Абе този човек защо постоянно се смее?" :lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 18 апр 2011 22:20

venomcho написа:
Гледах мача с гаджето и тя ме пита "Абе този човек защо постоянно се смее?" :lol:

Защото е щастлив човек, който обича страшно много работата си :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Ливърпул”