Ливърпул-Манчестър Сити 3:0 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: Ливърпул-Манчестър Сити 3:0 (FT)

Мнениеот crazy_one » 12 апр 2011 13:39

Mighty Reds написа:Чудесна победа, чудесна игра - к'во му трябва повече на човек :roll:
Перфектно включване на Фланагън, добри думи за всички в червено. Кеф ми беше да гледам чистата неподправена детинска радост на Краля на скамейката.

Y.N.W.A. !!!

+1

Той винаги се радва така при гол, много е яко :)
Дори при опасните ударите към вратата на противника вдига ръцете и само чака топката да влезе и да избухне в радост и подскоци :)
LIVERPOOL RULZZ

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 12 апр 2011 17:24

crazy_one написа:
Mighty Reds написа:Чудесна победа, чудесна игра - к'во му трябва повече на човек :roll:
Перфектно включване на Фланагън, добри думи за всички в червено. Кеф ми беше да гледам чистата неподправена детинска радост на Краля на скамейката.

Y.N.W.A. !!!

+1

Той винаги се радва така при гол, много е яко :)
Дори при опасните ударите към вратата на противника вдига ръцете и само чака топката да влезе и да избухне в радост и подскоци :)

Чак удари Лии :) с юмрук

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Доказахме, че го можем като бихме Сити!!!

Мнениеот wweover133 » 12 апр 2011 19:31

... И наистина е така! Керъл най-накрая доказа, че е перфектен за нашия тим и между другото тази тактика, която беше измъдрил Кени да изритват още от защита топката към Керъл срещу Сп. Брага тотално се съсипа... на мене лично най-много ми хареса 1-вия гол, не само щото поведохме ами щото и Тевес се контузи... сега остава и Арсенал да бием и Тотнъм ще се напикаят да си пазят 5-то място... Дай Боже така да стане!
Ливърпуул 3-0 Манчестър Сити!!! Доказахме, че го можем като бихме Сити ако нямаме загуба до края на кампанията имаме по-голям шанс, а аз имам странното предчувствие, че няма да се изложим и ще влезем в 4-ката, макар че за мнозина това е немъзможно аз смятам, че най-великия тим на света може всичко!

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Мнениеот wweover133 » 12 апр 2011 19:36

тва даже в нова тема ще го пусна :)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 13 апр 2011 12:12

Вярвах че ще победим в този мач , но не съм си и помислял че ще играем такъв футбол.Това е играта която трябва да виждаме винаги , това е ЛИВЪРПУЛ !!!ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ !!! ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”