Съндърланд-Ливърпул 0:2(FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SHANKLY1959
Контакти:

Re: Съндърланд-Ливърпул 0:2(FT)

Мнениеот SHANKLY1959 » 21 мар 2011 09:02

Тези, които обичат този клуб винаги ще го подкрепят независимо от игра,резултати и т.н. Това са неща, които идват и си отиват, важното е философията на Ливърпул, именно това ни прави различни- фанатичната подкрепа :!: You`ll Never Walk Alone says it everything about LIVERPOOL Football Club :)

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 мар 2011 09:03

SHANKLY1959 написа:Тези, които обичат този клуб винаги ще го подкрепят независимо от игра,резултати и т.н. Това са неща, които идват и си отиват, важното е философията на Ливърпул, именно това ни прави различни- фанатичната подкрепа :!: You`ll Never Walk Alone says it everything about LIVERPOOL Football Club :)

Много си прав и аз това имах предвид подкрепям те с две ръце :!: :!: :!:
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 21 мар 2011 12:57

SHANKLY1959 написа:Без никаква халфова линия ? :) Извинявай, но да не сме гледали тазлични мачове ? Спиъринг и Лукас този път бяха на мн високо ниво,отнеха супер мн топки в средата и пред нашето наказателно поле, а бяха доста добри и в изнасянето на топката и като добавим непрестанното тичане на Каут, изнесъл отново силен двубой и връщанията на Суарез към центъра в граденето на атаките, еми сори ама точно от там дойде разликата. Ако халфовата линия не беше на ниво, Съндърланд щеше да има мн повече от тези два удара към вратата за цял мач и първият им точен такъв нямаше да дойде в 86-та минута ;) Колкото до Керъл пак не мога да се съглася с теб, доста по- добра техника има от Крауч, но явно не си го гледал мн мн, докато беше в Нюкасъл.. просто му трябва време да се адаптира и да си върне формата, говорим за играч, който е пропуснал три месеца :!: заради контузия. Никак даже не е дезориентиран, всяка първа топка взима и я насочва с глава към съотборник , а такъв играч е безценен на Острова, когато имаш бързак с техника като Суарез около него .

Както написах за Керъл - не съм го гледал и поисках обективно мнение, но специално техниката за мен се вижда още от първото докосване и доста му куца, естествено не е и нужно да я има де - друг тип играч е, ама да ми кажеш, че е доста по-добре от Крауч, който за параметрите си имаше изненадващо добра игра с топка в кокилите си :lol:
Относно липсата на халфовата линия си държа на мнението - мача приличаше на дербитата ни с Ман и Челси, само дето ние бяхме от тяхната страна. Съндърланд си я цъкаха с едно докосване като Барса и просто им липсваше класа накрая за гола. А бяха ли вкарали даже и един, отивахме на равен.

Потребителски аватар
SHANKLY1959
Контакти:

Мнениеот SHANKLY1959 » 21 мар 2011 21:22

Съндърланд си я цъкали като Барса ? :) :) :) Нямам намерение да споря :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 мар 2011 01:39

SHANKLY1959 написа:Съндърланд си я цъкали като Барса ? :) :) :) Нямам намерение да споря :lol:

Ами и аз не смятах да споря с човек, който не си знае броя на трофеите на клуба и нямаше да го споменавам, за да не развалям иначе хубаво написаната ти статия 8-)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 22 мар 2011 09:52

venomcho написа:
SHANKLY1959 написа:Съндърланд си я цъкали като Барса ? :) :) :) Нямам намерение да споря :lol:

Ами и аз не смятах да споря с човек, който не си знае броя на трофеите на клуба и нямаше да го споменавам, за да не развалям иначе хубаво написаната ти статия 8-)

Стига с тая прехвалена Барса не им се е паднал по твърт противник. Миналата година ги видяхме как си я цакат срещу Интер. Те в момента са 1ви в Испания само заради собственика на Реал и не е тайна, че Мауринио за това иска да напусне. Ако му бяха дали шанса той да си изгради отбора Реал щяха да са пак непобедими.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 мар 2011 12:58

dsadsadasdasdasd написа:
venomcho написа:

Стига с тая прехвалена Барса не им се е паднал по твърт противник. Миналата година ги видяхме как си я цакат срещу Интер. Те в момента са 1ви в Испания само заради собственика на Реал и не е тайна, че Мауринио за това иска да напусне. Ако му бяха дали шанса той да си изгради отбора Реал щяха да са пак непобедими.

Просто като пример ги дадох - с няколко бързи паса стигаха до наказателното ни и то не един път и тъй като сме имали уж халфова линия да попитам кой я съставляваше?
Мейрелеш, който цял мач не си намери мястото и го даваше дефанзивен, а това определено не го може, Лукас - той поне си знае, че е отзад да прави фалове или юношата Спиъринг (който аз харесвам и игра добре) с първи мач като титуляр ?
Много хора не харесват Акуилани, но като нямаме нито един такъв подобен играч, определено щеше да прави разликата - няколко негови паса на мач са достатъчни за Суарез.

Потребителски аватар
SHANKLY1959
Контакти:

Мнениеот SHANKLY1959 » 23 мар 2011 03:39

venomcho написа:

Не си знам трофеите на клуба???? Това , че при редакцията екипа на сайта са написали с една повече купа на УЕФА не е по моя вина, ако това имаш предвид ;) Гледал съм и трите ни победи в турнира от 73,76 и 2001 по поне 10 пъти, така че само не ми казвай. че не знам успехите на отбора си. Не ме познаваш, за да твърдиш подобно нещо ;) Тук ми го пише скайпа, ако искаш може да си поговорим малко за историята на Пул, нямаш проблеми 8-)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 мар 2011 18:55

Стига с тези глупости.Едва ли някой го интересува кой е по-голям фен от вас двамата. ;)

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 23 мар 2011 19:34

venomcho Стига с тея филми.. Ела в реалността.. И наистина се чудя как Съндърланд са играли като Барса.. :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”