Мечтата да видя Ливърпул там, където му е мястото!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мечтата да видя Ливърпул там, където му е мястото!
Като го прочетох и настръхнах целия !!Добре дошъл във форума , Да си жив и здрав и още много години да се радваш на успехите на този голям отбор !! Y.N.W.A 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Скоро ще сме там където ни е мястото .. много хубав текст !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
-
- Контакти:
И аз искам да се върнем там, където ни е мястото, а именно на върха, но мен кой ме пита
- liverpool-4ever
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:И аз искам да се върнем там, където ни е мястото, а именно на върха, но мен кой ме пита
Незнам кой те пита, но Далглиш ще ти отговори догодина...

Re: Даниел Василев ?
SHANKLY1959 написа:Мерси на всички за хубавите думи, радвам се, че статията се е харесала на толкова хора. И най-важното - YNWA!!!!!
Добре дошъл и от мен. Още веднъж ти благодаря, че ме накара да се почувствам невероятно след прочита на разказа ти! Надявам се често да коментираме всичко свързано с любимците ни тук във форума. Успехи !
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
Че, вие сте там, където ви е мястото?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
Ако постът ми съдържа реклама на " конкурентен " сайт, тръкнете темата, не ми сменяйте заглавието

- cska_liverpool
- Контакти:
Avrameca написа:Като го прочетох и настръхнах целия !!Добре дошъл във форума , Да си жив и здрав и още много години да се радваш на успехите на този голям отбор !! Y.N.W.A
+1
RED OR DEAD
- liverpool96
- Контакти:
Всеки от нас иска да види отбора си в топ 4, борещ се за титлата със зъби и нокти. За жалост последните 2 сезона бяха "бурята" в историята на отбора. Борихме се за горната част от таблицата във временното класиране - такова нещо не е имало от десетки години насам. Видя се, че Рой Ходжсън не може да предвожда голям отбор. Аз наистина уважам неговия труд, но на практика не остави никаква следа в отбора. За сметка на това прие на свой гръб ужасни критики относно играта на отбора. Не остави класни футболисти на Кени и нашият Крал ще трябва да прекара остатъка от сезона с утрепки като Н'гог, Макси и Поулсен. Към Лукас вече изпитвам голяма симпатия - изключителен футболист, много умело спира атаките на другите отбори, а и открай време забелязвам повишаване на нивото му на игра, чудесни извеждащи пасове към нападателите и общо взето след възкачването на Далглиш на "трона" мога да отправя към него само комплименти.
- SHANKLY1959
- Контакти:
liverpool96 написа:Всеки от нас иска да види отбора си в топ 4, борещ се за титлата със зъби и нокти. За жалост последните 2 сезона бяха "бурята" в историята на отбора. Борихме се за горната част от таблицата във временното класиране - такова нещо не е имало от десетки години насам. Видя се, че Рой Ходжсън не може да предвожда голям отбор. Аз наистина уважам неговия труд, но на практика не остави никаква следа в отбора. За сметка на това прие на свой гръб ужасни критики относно играта на отбора. Не остави класни футболисти на Кени и нашият Крал ще трябва да прекара остатъка от сезона с утрепки като Н'гог, Макси и Поулсен. Към Лукас вече изпитвам голяма симпатия - изключителен футболист, много умело спира атаките на другите отбори, а и открай време забелязвам повишаване на нивото му на игра, чудесни извеждащи пасове към нападателите и общо взето след възкачването на Далглиш на "трона" мога да отправя към него само комплименти.
Първо, не мисля че последните два сезона са били бурята в историята ни- да, доста неприятни си бяха, но е имало и по-тежки моменти като Хейзел и последвалото 6-годишно наказание и ужасът на Хилсбъро. Да не говорим, че преди идването на Шенкли сме в сянката на Еверфън.. а това е пеериод от почти 70 години! Този клуб се е справял с къде къде по-тежки ситуации, за мен вън от съмнение е, че ще премине и през това. Да, последните две години наистина бяха трудни, но не мисля, че Рой не е оставил нищо. Смятам, че той има нещастието да ни поеме в адски тежък момент, в който не се знаеше дали ще има нови собственици, след адски трудна година, а и фенове(повечето от тях) постоянно протестираха за махането на Рафа (което никак не е приятно, ако ти си мениджър да гледаш всеки ден митинги в подкрепа на предшественика ти). Освен това Масчерано напусна в посока Барселона. Рой за мен е един мн добър мениджър и съм му благодарен за това, че подготви почвата за завръщането на Краля. Освен това остави нещо мн ценно на Кени- МЕЙРЕЛЕШ, който си бе в основата на възраждането в първия месец при Далглиш, а това не е малко. Това разбира се е само моето лично мнение и нищо повече, не е задължително по никакъв начин да съм прав, всеки сам си преценява