Май "ефекта" нов менаджер отмина ...
Взехте каквото взехте в първите мачове на Кени, но отново започнахте да губите по глупав начин точки.
И в този мач не очаквам нещо по различно ...
'Х' според мен ...
Уест Хям Юнайтед - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
-
Re: Уест Хям Юнайтед - Ливърпул
1-2 победа за Ливърпул ,Каут и Мейрелеш,успех на всички които имат олимпиада по каквото и да е:mrgreen:

- Liverpool _YNWA
- Контакти:
Поредното гостуване но за радост е на замиращия Уест Хем там показваме добри игри и се надявам и сега да е така но се пак те се борят за спасяването си в елита и няма да е лесен мач прогноза 1:2 

LIVERPOOL FROM ANFIELD!!
2:5 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!

- slash1912
- Контакти:
Мисля,че ще вземем две поредни победи
,срещу Уест Хям резултатът ще е 0:2!

Аз очаквам твърда победа за Ливърпул. Каут и Мейрелеш са във форма, а в игра се завръща и Джерард. Суарез в последния си мач, макар да не отбеляза гол, игра страхотно и очаквам гол от него в тази среща. Не мисля, че ще се стигне до суха мрежа заради проблемите в защита. Джонсън, Агер и Kели са с травми и ако играят няма да са на 100% готови.
Прогнозата ми е 1:3
Прогнозата ми е 1:3
THE G.A.M.E написа:Май "ефекта" нов менаджер отмина ...
Взехте каквото взехте в първите мачове на Кени, но отново започнахте да губите по глупав начин точки.
Е все пак има голяма промяна в защитата.В последните седем срещи има само един допуснат гол(и то от засада),а то точно в тази зона по принцип е най-слаб отбора.
Скучен мач с максимум един гол. Така ги виждам аз нещата. 

Според мен Уест Хям няма да загубят този мач.Пък и да не забравяме,че идват кръговете на аутсайдерите
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване