Ливърпул иска ново попълнение на Барселона

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Proteccao
Контакти:

Re: Ливърпул иска ново попълнение на Барселона

Мнениеот Proteccao » 21 фев 2011 16:10

Mighty Reds написа:No.41.Мартин Хансен - вратар (1990)
Изображение

....
Nicolaj Kohlert - Centre Midfield (1993)
за тоя даже няма кадро ;)

Kohlert не мисля, че е регистриран в първия отбор. Тримата датчани са Хансен, Поулсен и Агер

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 21 фев 2011 16:12

Proteccao написа:Kohlert не мисля, че е регистриран в първия отбор. Тримата датчани са Хансен, Поулсен и Агер

:oops: Прав си, няма картотека за първия отбор, а за Поулсен просто не се сетих - смятай как ме "впечатлява" тоя играч и к'ви "следи" оставя в 'Пуул :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 23 фев 2011 02:15

TRAYKO TRAYKOV,48 YEARS OLD,LOVES AND SUPPORT LIVERPOOL SINCE 1974.YNWA.NOTHING BUT THE BEST

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 28 фев 2011 02:03

Mighty Reds написа:
Proteccao написа:Kohlert не мисля, че е регистриран в първия отбор. Тримата датчани са Хансен, Поулсен и Агер

:oops: Прав си, няма картотека за първия отбор, а за Поулсен просто не се сетих - смятай как ме "впечатлява" тоя играч и к'ви "следи" оставя в 'Пуул :mrgreen:

Ей верно наистина, че имаше и такова човече - аз също не го смятам въобще за футболист и се надявам скоро да сме с датчанин по-малко

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 28 фев 2011 11:15

venomcho написа:
Mighty Reds написа:

Ей верно наистина, че имаше и такова човече - аз също не го смятам въобще за футболист и се надявам скоро да сме с датчанин по-малко

Имаш предвид с Поулсен по-малко, защото така написано може и да се талкува, че искаш Агер да се махне :).

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 28 фев 2011 16:37

liverpool-4ever написа:Имаш предвид с Поулсен по-малко, защото така написано може и да се талкува, че искаш Агер да се махне :).

Е то се подразбира ;) Просто не искам и името да му споменавам :mrgreen:
Сещам се когато имахме широк и добър състав, как пратихме един Сисоко в Юве и как те сега го харесват и ни се смеят за "покупката на Рой" - просто един пример за разликата в класите...

Върни се в “Ливърпул”