Ливърпул-Спарта Прага
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Liverpool _YNWA
- Контакти:
Re: Ливърпул-Спарта Прага
В първия мач извадихме голям късмет то се видя ,че Нгог го няма никакъв Мейрелеш направи каквото можа но не трябва да очакваме всеки мач да ни спасява един и същ играч като цяло играта ни в първия мач беше трагедия ,но според мен на Анфилд ще ги згазим мойта прогноза е 3:1 

LIVERPOOL FROM ANFIELD!!
Предвид че имаше седмица почивка и мач като домакини прогнозата ми е 3:0.Би било хубаво Керъл да си направи дебюта.
- SuperSpurs
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Европа е сцената на Ливърпул. Ливърпул е най-опасен в Европа. Ние сме добър турнирен отбор и поради този факт ни обягва ВЛ. Все нещо не ни достига, докато в Европа сме в стихията си. И аз съм притеснен, и аз мисля, че може да отпаднем поради факта, че нищичко не играхме в Прага. За цял мач нямахме точен удар...за което си има и обясними причини като например Нгог, Аурелио, Лукас и Макси. Но мач с мач не си прилича. Сега играем в Англия, сцената е митичния Анфийлд. Ливърпул продължава.
Прогноза: 1, 1:0 (2:1)
YNWA
Напълно съгласен с тези думи.
И едно питане - кога английското добиче Каръл ще се върне в игра?
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
- Mighty Reds
- Контакти:
Ами дебюта му се чакаше точно срещу Спарта, на Анфийлд, но скоро писаха нейде, че ще дебютира срещу МЮ, та и аз се чудя кога точно ще влезе в употреба "английското добиче Каръл" 

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
ее тук ни взеха отбора за много слаб а не обръщат внимание че излезнахме със играчи който от много време не заслужават да носят този екип.Чета коментари от глупави по глупави направо се чудя защо пишете във този форум
Иначе сега по темата - много се радвам че ще дават мача и се надявам на победа с разлика.Ще се поизмъчим докато вкараме 1 гол.И ми е много интересно с какъв отбор ще излезне КРАЛЯ?!
Прогноза 2:0

Прогноза 2:0

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Mighty Reds написа:Ами дебюта му се чакаше точно срещу Спарта, на Анфийлд, но скоро писаха нейде, че ще дебютира срещу МЮ, та и аз се чудя кога точно ще влезе в употреба "английското добиче Каръл"
"Aнглийското добиче Кeръл" каза

П.С. Излезнаха информации, че Керъл може да дебютира срещу Уест Хем.
-
- Контакти:
Mighty Reds написа:Почвате да гадаете, зоолози такива, коне, кокошки и прочие добитък, показателите на стария ни No.9 са си доста добри, докато при Суарез трябва да поизчакаме да понатрупа мачове и голове (дай Боже - повечко). А и лекичко (всъщност доста
) отклонявате темичката в посока кой-по-най.
Аз пък мисля, че ще ги треснем, въпреки симпатиите ми към Спарта !!!
2-0 ми се струва достатъчно, предполагам, че Стиви ще понатрупа игрови минутки, както и другите титуляри с оглед гостуването ни на "Ъптън парк" през уикенда.
п.с.Колегата с дългия ник, за теб два мача фундамент за класа на даден играч ли са ?!?
Ти явно незнаеш кой е най-резултатният футболист последните 2 години. И кой направи страхотно световно. Няма как толкова голям играч с такъв старт да се провали
3:0 Агер,Мейрелеш,Каут
YNWA !!!!!!

-
- Контакти:
Lucas888 написа:3:0 Агер,Мейрелеш,Каут![]()
YNWA !!!!!!
Нищо лично пич, но как може да се регистрираш Лукас?

- Mighty Reds
- Контакти:
Сори за OFFTOPIC-а
Нищо лично, пич, но статистиката е една суха материя, без емоции, само данни, а и явно не си ми разбрал поста - едно е Холандия (Каут, Бабел), едно е Англия, не мисля, че можеш да налагаш едва два мача в Англия като категоризация на двама футболиста. Повярвай ми, и на мен ми е обидно от постъпката на No.9, но не можеш да кажеш на бялото черно.
Мисля, че едно е Аякс и холандското първенство (Ередивизе), където доколкото съм чел, един гол не значи 1 т. за Златната обувка, и друго е Англия и Висшата лига.
Да, процента му отбелязани голове за Уругвай е е повечко от този на No.9 за Испания, но според мен и там важи посоченото за оценката на даден гол (срещу кого, по какъв повод и прочие глупости).
И последно - за мен бившия No.9 е затворена страница и искрено се надявам наследника на Седмицата на Кени да надмине всеки по отбелязани голове с червената фланелка.

dsadsadasdasdasd написа:Ти явно незнаеш кой е най-резултатният футболист последните 2 години. И кой направи страхотно световно. Няма как толкова голям играч с такъв старт да се провали
Нищо лично, пич, но статистиката е една суха материя, без емоции, само данни, а и явно не си ми разбрал поста - едно е Холандия (Каут, Бабел), едно е Англия, не мисля, че можеш да налагаш едва два мача в Англия като категоризация на двама футболиста. Повярвай ми, и на мен ми е обидно от постъпката на No.9, но не можеш да кажеш на бялото черно.
Мисля, че едно е Аякс и холандското първенство (Ередивизе), където доколкото съм чел, един гол не значи 1 т. за Златната обувка, и друго е Англия и Висшата лига.
Да, процента му отбелязани голове за Уругвай е е повечко от този на No.9 за Испания, но според мен и там важи посоченото за оценката на даден гол (срещу кого, по какъв повод и прочие глупости).
Ex No.9
2001 - 2007 Атлетико Мадрид - 214 мача / 82 гола
2007 - 2011 Ливърпул - 102 мача / 65 гола
2003 - Испания 82 мача / 26 гола
No.7 Luis Suarez
2005 - 2006 Насионал Монтевидео - 29 мача / 12 гола
2006 - 2007 Грьонинген - 34 мача / 15 гола
2007 - 2011 Аякс - 97 мача / 74 гола
2011 - Ливърпул 2 мача / 1 гол
2007 Уругвай - 34 мача / 13 гола
И последно - за мен бившия No.9 е затворена страница и искрено се надявам наследника на Седмицата на Кени да надмине всеки по отбелязани голове с червената фланелка.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
Bill Shankly